Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1134
Не згадали ще одного дебютанта - Качарабу. Можливо тому, що він не динамівець. Сирота грав непогано, але на останніх хвилинах допустив неприпустиму втрату м'яча, добре, що Бойко у цьому епізоді виручив.
Показати
Africanda-S, да. несмотря на то, что его, левшу вообще поставили справа, провел хорошую игру. Но не было привычных розыгрышей, накрывали их прилично. Бойко выбивал все вперед, не нравится мне это бей-беги Петракова. На последних минутах был ляп, не подсказали. Ничего. Все будет ок. Булеца, конечно, техничный. Но скорости ему вчера не хватало.
Вообще, никто толком не смог вчера показать свой потенциал.
pochty-svoy, а я не згодний. Гравці, яких дострокового відпустили, і так разом були як мінімум 1,5 місяці перед і під час ЧЄ. Вже набридли один одному. Зіграність у них вже є. Крім того, у збірній 25 гравців, у Чехії можуть зіграти максимум 17. То який сенс возити ще 8 чоловік туди-сюди туристами? А так хоч трішки перепочинуть, попереду дуже важкі матчі.
Показати
Africanda-S, но это же одна команда! Тренировались все это время ОДИНАКОВО. Почему кому-то надо отдохнуть? А кому-то не надо? не правильно это.
Ось цікаво: що зараз робити в Україні італійцям із вже колишнього ТШ Шевченка? Не просто так вони тут тусуються.
Показати
Africanda-S, при наличии денег, Украина - это страна где и комфортно, и возможностей много
Навіть не повірив. П'ятов, який вже було заявив, що припиняє виступати за збірну, за неймовірним збігом обставин, коли одночасно вилетіли всі 3 воротарі збУ, зіграв у ній 98-й і 99-й матчі і... залишив збірну. А чи буде у нього шанс зіграти сотий матч?
Показати
Africanda-S, Якщо чесно, ради сотого матча і поваги до Пятова - зрозуміло треба викликати на якусь товариську гру)
Малиновський, починаючи з ЧЄ, мене постійно дратує низьким рівнем своєї гри. Це не той Малина, що був раніше, його як підмінили. Єдина його розумна дія учора - це зрив небезпечної контратаки французів у центрі поля ціною жовтої картки. Але ж саме він і винуватець цієї контратаки.
Показати
Africanda-S, А вам відомо, що на Євро Маліновський грав з травмою і тільки після турніру переніс операцію?! У Аталанті, у минулому сезоні, один з найкращих гравців і зараз постійно в основі виходить. Це по пресі італійських журналістів і спеціалістів, а там не такі як в Україні працюють! То може треба вміти використовувати сильні риси гравця?!
Ось Вам і розгадка, чому Раміреса не було у заявці Динамо на парі матчів. Виховну роботу з ним проводили... А те, що Родрігес гуляка і любителей красивого життя - давно не секрет. Побачимо, як він розвернеться в Труа з гулянками, де 60 тис. населення і всі всіх знають. У Жерсона феноменальні задатки, але він ними розпоряджається дуже легковажно.
Показати
Africanda-S, там 3 часа езды на машине до его дома в Люксембурге и 2 часа до Парижа
Я не знаю, як цю нашивку кріплять на футболку - нитками чи клеєм. Могла під час гри просто відвалитися і ніхто цього не помітив. Пишу це не для виправдання Селезньова.
Показати
Africanda-S, Спорт вне политики ?
Africanda-S, у ньоо її не було з початку матчу!
ВІвчаренко роззабивався, 4 голи у 2-х матчах для захисника - це прекрасний результат.
Показати
Africanda-S,Вивчаренко на сборах был уже с первой командой, а тут ... ю19.Конечно, он на этом фоне чуть лучше)))))
Ось буде хохма, якщо Шахтар потрапить в групу D. Дежавю буде.
Показати
Africanda-S, ахаха
И Вользбург туда
Коментарі по темі:
tori4, і без Родрігеса. А його де чекають?
Показати
Родришес сегодня загеотегился на базе клуба с мером Киева
No results found.