Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1137
Можливо це і правильне рішення. Не так і багато у нас володарів "Золотого м'яча", лише троє і четвертий невідомо коли з'явиться. Набагато молодший А. Шевченко вже давно є Героєм України. У цьому відношенні Блохін і Бєланов мають всі підстави ображатися. Коли вже пішов передостаннвій рік існуванню СРСР, то Л. Яшину присвоїли звання Героя Соціалістичної Праці, нагороду вручили йому вдома (В. Примаков, В. Перетурін і ще мара осіб) за дві доби до смерті Яшина. Тому я за "за" те, щоб Блохін і Бєланов стали Героями України, заслужили!
Показати
Africanda-S, а может быть не стоит? Может быть не стоит равнять людей, которые рискуя собстенной жизнью идут в бой за свою Родину, спасают людей из пожара или заслоняют от пуль преступников с людьми безусловно уважаемыми, но которые практически ничем не рискуют добиваясь своих, пусть и феноменальных, результатов. Вы привели правильный пример - присвоение Героя ТРУДА Льву Яшину. Ещё более правильным решением будет введение звания Герой Спорта. Вот тут я двумя руками за.
Якщо характеризувати гру нашої збірної одним словом, то це буде "відскочили". Вкотре переконуюсь, що Ротань не тренер. Знову млява, повільна гра без якогось стрижня, з претензією на академізм. Знову, насилу забивши один гол, дуже легко пропускаємо у другому таймі "дитячий" гол. Просто сьогодні вдалося встигнути забити ще один гол, бо серби грали ще гірше. У нас виділялились лише Мудрик у тандемі з Вівчаренком і в обороні Сирота. Ротань знову зробив ставку на гравців Шахтаря і знову прогадав. І заміни потрібно було робити раніше.
Показати
Не згоден. Відскочили то в першій грі з Сербами.
Сьогодні моментів було вдосталь + пенальті.
А ось реалізація ціх піжонів та рівень тренера, тут біда.
За результати перегляду матчів вчора і сьогодні: виявляється, можна бити гравців Динамо по голові і гравцям Шахтаря по голові і максимум за такий фол - жовта картка (моменти з фолами Тамма і Фернандо).
Показати
Africanda-S, а якщоб хтось із гравців ДК так зіграв, отримав моментально червону картку
dmitrydvk, Олег Блохін - легенда? Його дійсно знають у футбольному світі. А в рідній Україні, як він сам із здивуванням зазначає, школярі його вже не знають, прізвище Блохін їм ні про що не говорить. Виходить, все у цьому світі відносне?
Показати
Africanda-S, нечего ответить тем, кто не считает Блохина легендой
А у розпалі сезону у нас гравці, що перебувають на контракті, отак запросто можуть міняти клуби?
Показати
Africanda-S, ну какой розпал, месяц остался до конца 1 круга, а там трансферное окно и сборы. Это наши покупают игроков в последний день и удивляются что они не играют, а по хорошему так и надо, заранее пока договорятся и после последнего матча чтоб сразу перешел. Другой вопрос что это всего первая лига, а что на уровне УПЛ он покажет не понятно. А может и вообще утка
Africanda-S, в принципе, менять клуб можно в любой момент, это не запрещено. Просто дозаявить его можно будет не раньше, чем откроется зимний дозаявочный период.
Ser, підтримую запитання.
Показати
Діалло на 2-й хв. відкриває рахунок!
https://myfootball.top/11307108-dinamo-kiev-do-19-barselona-do-19-pryamaya-translyaciya-2-noyabrya.html
Ватель, завтра й так з 22 гравців 6 не зіграють у будь-якому випадку. Навіщо Антюха брати 7-м туристом?
Показати
Africanda-S, не согласен, а кто у нас на правом крае, не считая Рыжика сыграть ? ...учитывая, что Караваю надо менять Миколу - это вообще, видится проблемой ...
У цьому епізоді стався збіг обставин. Була атака з ризиком завдання травми воротарю ногою в груди чи обличчя. І за таке дають жовту картку. Це зробив і Бойко. Якби ця картка у Тілля була першою, ніхто б і слова не сказав. Але Тілль перед цим вже встиг отримати картку і друга автоматично перетворилася на червону. Ну і як у цій ситуації мав діяти Бойко? Зробити вигляд, що атаки ногою на воротаря немає? Я нікого тут не виправдовую, але як можна було діяти по-іншому у цьому епізоді, не знаю.
Показати
Africanda-S, а как же "дух игры"?)))..шучу конечно. Тут вопрос не в конкретном эпизоде, а в системном подходе отечественного судейства. А он, как известно, выборочный. Один судит по инструкции, а другой по "духу...". А третий без var вообще половины моментов не замечает
4ubays89, Леонід Буряк у його віці від вітру падав. А потім яким гравцем став!
Показати
Africanda-S, ну надеемся, шапаренко тоже был таким вроде
tori4, небезпека у тому, що ми клюємо на пустопорожню інформацію через хльосткий заголовок, а ті, хто це придумує (і заробляє на цьому гроші) крадуть у нас найдорожчий і невідновлювальний ресурс - ЧАС.
Показати
Africanda-S, кликбейт - зло
No results found.