Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 109
експерт однако!!! а остальные походу просто необразованые))) http://www.transfermarkt.de/de/evgen-makarenko/profil/spieler_96455.html http://football.ua/player/8666.html http://www.dynamomania.com/dynamo/players/2255-evgeniy-makarenko?contract=3032 http://dynamo.kiev.ua/persons/player/evgenij-makarenko/
Показати
Да?А не скажешь мне,на какой позиции он в Динамо-2 играет?
Но он же полузащитник!!!
Показати
С Черноморцем похоже перепутал.
Он левый защитник,а при необходимости,может опорника сыграть.
Правда певна різниця з Шахтою у нас все-таки є...навіть в тому, що ми купляємо українців щоб спробувати підсилитися, а не щоб іншим не дістався. Я тепер хочу почути твою перспективу розвитку клубу, тільки пункт молоді гравці прошу в нього не вносити, ти ж сам його заперечуєш...я чекаю)))
Показати
План розвитку клубу писати не буду, зовсім інша тематика новини, стосовно молодих гравців - дуже весело виходить, почитайте мої блоги для початку, а Каверін який двічі вийшов на заміну в Дніпрі :) щось ніяких перспектив за таким гравцем я не бачу, Рамос не бачив також як не дивно, хлопцеві 22 роки на секундочку а він обмежується двома виходами на заміну за чемпіонат це перспектива ? Для кого, ...
сам не гам и другому не дам)))) свойственно украинскому менталитету)))
У мене така пропозиція до Суркіса...купіть всіх хорватів які подають надії. І накінець то забудьте про Латину(((( Ще є цікаві ринки Чехії і Сербії. Мені особисто подобається ментальність хорватів і як вони у нас приживаються.
Показати
я полностью согласен. хватит уже этого бразильского хлама с нас ! в команде не должно быть больше двух, ну максимум 3-х бразильцев. считаю, что нужно более усердно мониторить рынок Хорватии ну и не забывать конечно же про Сербию, Чехию и пристматриваться к Боснии и Черногории. балканцы у нас себя чувсвуют хорошо и отлично проживаются, в отличии от латиносов.
То что и с Парцванией!!
Показати
Ну, Лухтанов помоложе будет.. если ты в контексте прогресса как футболиста говоришь..) с ним может еще не все потеряно..
Ти точно ГАВРИЛО...
Показати
Можу бути і Данило. Тебе це дуже бентежить? Мені боляче дивитися на це посміховисько яке недолугі люди ще збірною сміють називати. І таке каліцтво, ще буде захищати честь країни в якій я живу? Сором і ганьба!!!
Погоджуся лише з позиціями 2 фланговиків, там дійсно ми кульгаємо на обидві ноги. Тепер йдем по тому де не погоджуюсь: Гармаш опорний півзахисник доречі високого рівня, ток навіщо йому закривати шлях??? Тепер ЦП, тут думаю можна награвати знову таки молодого Українця(ліміт не гумовий)!
Показати
согласен. просто у нас всегда говорят о покупке высококласного нападающего, которых кстати в украинском чемпионате нет, а в результате покупают футболистов защитного плана или андре, аруну и тд. к которым нужен определенный подход и условия
Безус закриє, його рідна позиція форвард( правда дещо відтянутий)
Показати
На мою думку, Динамо не вистачає саме форварда-наконечника (такого як Бангура, Калініч). Під форвардами і так можуть зіграти Мілевський, Шева, Мехмеді. Хоча тренерам видніше.
Будківський - достойний наслідник Селезньова(((
Коментарі по темі:
Доречі я його теж дивився))))
Показати
:))) http://s017.radikal.ru/i438/1205/81/f7888b36f82e.jpg
Дивно, .....але чому ж це їх вже багато років ніхто не купує)
Показати
Ось я про це саме й кажу!
Автор: ПетлюрА
13 травня 2012 22:58
Віляреал вилітає в СЕГУНДУ!!!!
Народ пишу пост не для того, щоб розповісти масу інформація. Я хочу створити флудилку на одну тему, по суті тема в заголовку. Буквально хвилини назад Вільяреал отримав поразку від Атлетико, і вилетів в Сегунду...