Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 110
5 млн за Безуса? http://www.transfermarkt.de/en/roman-bezus/profil/spieler_97567.html + укр.паспорт не більше 4 млн...
Показати
взагалі то не знаю.... я не думаю що при трансферах орієнтуютьсяна трансфмаркет. ціна за безуса 6-7млн., не адекватна, але я думаю реальна)тобто,за яку мають продати.
не понятно що на полі робить Аруна... Коли ти програєш потрібно випускати 2 форварда, але Палич знає що робить
Показати
Вот и нет Аруны)))
О Аруна відіграв уже...
Стартовый состав «Динамо»: 71.Бойко, 3.Бетао, 17.Михалик, 34.Хачериди, 2.Данило Силва, 5.Вукоевич, 25.Аруна, 21.Кранчар, 9.Ярмоленко, 20.Гусев, 11.Идейе це щодо матчу з Монако _______________________________________________________________ Здавалося б всі найсильніші з тих, що є... але Аруна? в мене істерика зараз почнеться, чому не Гармаш або Богданов? P.S. Мілевського немає ні в старті ні в запасі
Показати
Таке враження що шпалич має процент від зарплати аруни за вихід в складі на поле.ЗАДОВБАВ!!!!
надіюся Тарас вийде на високий рівень. Багато компліментів післфя Євро отримав Хачеріді, думаю йому подобається коли його хвалять і не буде займатися дурницями:) Хоча авторитет Блохіна і відповідальність зробила свій внесок у його стриманість на Євро. А ось, що в клубі з ним я не розумію, можливо, неповага до тренерського штабу(стосується ЮПС і Ігнатєва).
Показати
Все мы надеемся)))
здається потрібно 4. У нас не все так погано(Сашо(Коваль), Хачеріді,Михали,Гусєв, Ярмоленко - гравці основи + Гармаш який також близько біля основи).
Показати
+ Богданов еще. А если взять Пластуна, так вообще забудем что это.
Ты в принципе прав, но у меня есть пару "но" : 1. Тарас очень травматичен 2. Хачериди очень вспыльчивый (даже по товарняку с Анортосисом было видно, что дурь до конца с него не выбили:)) а по вратарской позиции, а также Гусеву, Ярмоле и Гармашу ты на 100% прав))
Ліміт не відміняли, його планують відмінити в сезоні 2015/16 і лише при умові що клуби будуть включати в заявку не менше 8 гравців, які підготовлені структурою клубу.
Показати
Это и имелось ввиду
Думаю, на заміни вже повинен виходити як мінімум, не погано себе проявляє.
Показати
Да тут просто куча вопрсов с лимитом.. Хз.. хочу увидеть состав)) хотя ротация точно будет) в моих вариантах Мехмеди в основу не попадает))
посилання, будь ласка.
Показати
http://terrikon. com/ posts/ 124428
що за інфа по переходу в Тотенхем? дай хоч одне посилання, де є підтвердження цієї інформації!
Показати
http://terrikon.com/posts/124428 не подтверждения конечно,но очень надеюсь!
мені здається, що ти не вмієш рахувати.
Показати
да неужели?! ну и сколько ты насчитал? ))
No results found.