Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1269
По темі - ? Алієв - кашмар, чи Вукоєвич та цілком провалена весняна частина чемпіонату - ? :)
Показати
... чи Нинкович, который на днях контракт переподписал...
Он Сміт вивів, хоча там знак запитання стоїть, вже дещо підзабулось ... насправді я також за продаж Нінковича, але він далеко не гірший в Динамо, не розумію чому саме його так не долюблюють вболівальники :)
Показати
Вукоевич, провал в игре? По статистике, он один из самых лучших. Плюс вон как не Евро хорошо играл. А вот по Аруне и Нинковиче плачет другой клуб :) Кстати по Алмейде, Каддури, Попове тоже, но увы эти дырки мы заткнуть не можем, вместо защитников покупаем в среднею линию.
Самий корисний центральний півзахисник Динамо в весняній частині чемпіонату України, але як дружно всі просять на вихід :) доречі Мілош буквально на днях перепідписав контракт з Динамо ... Зате значно гірших Вукоєвича (цілковитий провал в грі), Аруна (так і загубився), Алієв (кашмар!) - готові залишити ...
Показати
Откуда информация о новом контракте?
пруфлинк в студию!
26 років ...
Показати
дiдо
:) Це в РПЛ пропонують ... хоча як показує практика що запроваджують в РПЛ через рік, два з'являється і в УПЛ :)
Показати
Вроде, это норма УЕФА (а с какого года - не помню:)). 25 в заявке, из них 8 воспитанники местной федерации, из них 4 - воспитанники клуба.
А підсумок ? Варто не варто, бо відео все якесь стареньке, а на сьогоднішній день -?
Показати
Я выше написал: есть свои и плюсы и минусы. Плюсы в том, что команда ближе к европейскому стилю: борьба, вертикальный футбол. Риск получить второго Андре, который привык только возиться с мячом без опеки защитников мал, тут скорее ухудшенный вариант Кержакова, постоянно лезущий вперед и ищущий свой шанс нападающий, бьющий со средних дистанций и из-за штрафной, причем с двух ног, умеющий побороться. Минусы тоже понятны: скачки результативности, антропометрия. Цена будет явно дороже Селина. Подозреваю, что и со здоровьем не всё ОК, потому что играл последние пару лет очень мало. То что Баркос с Боланьосом плотно его присадили в запас в последние пару лет, это понятно, в мощи с первым и в технике со вторым нечего соревноваться. Но и Кальдерон больше играл и Луна. А это уже заставляет задуматься, что не только в конкуренции было дело. В общем, в идеале можно было бы взять в аренду до зимы, и тщательный медосмотр. Игроки, которые 2 сезона забивают, потом 2 сидят под основой, потом опять забивают, меня настораживают ;-)
Тримай ознайомишся частково з тим, що називають - "конспектами ВВЛ". http://www.dissercat.com/search?keys=%D0%9B%D0%BE%D0%B1%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9%2013.00.04 саме вони покладені за основу Заммером та дуже якісно працюють в Німеччині на сьогоднішній день.
Показати
за ссылочки, спасибо))) как я тебе уже сказал, чисто гипотетически, я могу предположить, что твоя трудовая деятельность как-то связана со спортом на каком-то профессиональном уровне. не, ну, конечно, может быть такое, что просто времени навалом))) поверь, у меня его аж не на столько много - для подобных серьезных углублений. да и особо нет нужды. футбол живет во мне, но никак я живу (работаю) для футбола;) а для любительского уровня, уменья видеть, наблюдать и делать выводы - вполне достаточно. не. может как-то, где-то, на досуге... в общем, я запомню (в смысле сохраню)))
Уважніше читай, написано - правий захисник повинен вміти зіграти на позиції правого півзахисника, а лівий на позиції лівого півзахисника, про зміну позицій в позиційних атаках яка має бути властиві атакуючій групі виконавців в сучасному футболі - ні слова не було ... знову з хворої голови на здорову звалив ...
Показати
да, с тобой и не на такие перлы можно рассчитывать))) извини, погорячился малость;) ЗЫ но, я так и не понял, где ты нашел, что я оспариваю этот очевидный факт;)
Во, во. Повністю згоден. Непогааний приклад - Срна. Хоча він і крот, симулянт, але футболіст він непоганий.
Так і думав, що психувати будеш :) І суті не вловиш, очевидно що стосується тактики футболу, розвитку футболу, системи підготовки молодих гравців я можу тобі дати величезну фору ... оскільки мав можливість ознайомитись з багатьма матеріалами, думаю ти їх навіть з далека не бачив ... Що ти мені доводив і так вийшло :) сміх Шевченко ... що він зіграє на Евро - :) всі мої претензії до Шевченка значно глибші - не буду вдаватись в деталі маєш бажання пошукай в коментарях, ну зіграв він на Евро і що - ? В тебе є задатки аналізувати гравців - давати їм характеристики, але як задіювати їх в інших командах та командних механізмах ... поверхневий огляд стосовно роботи та корисності гравців на полі ... скільки тобі не намагався підсказати все марно, за пелиною власної величі не помічаєш очевидних речей ... І вже користуючись твоїми уколами, Умнік вважає що Попов значно сильніший за Селіна, коли я великий гуру :) то він якраз з тобою може позмагатись в вмінні оцінювати індивідуальні якості гравців - щоб тобі легше було, так ти звичайно більше мені назвеш молодих виконавців які в перспективі можуть вирости в якісних гравців ...
Показати
Маэстро, шо вы шутите))) да мне до Умника, как до Киева пешком, причем через Вашингтон (вплавь, через Берингов пролив))). Определение сильных игровых качеств отдельных исполнителей само собой предполагает определенное виденье их места в игровых моделях той или иной команды. Но, ты реально прав, я ведь так - всего-то навсего любитель. И абсолютно не претендую на лавры профи. Тем более, кто его знает чье имя скрывает этот "мишка" - может быть сам Дячук-Ставицкий (какой-нибудь, к примеру;), собственной персоной;) Шеву, ладно уж, не будем трогать. Были и иные моменты. И где увидел ты в моей чисто-дружелюбной иронии, хоть каплю сарказма? Не надо обижаться, не враги, чай;)
:) Білий насправді ти дуже вузько дивишся ... я тобі допоможу розширити поле твого погляду на розуміння футболу (бачу задатки в тебе є) ... тільки не нервуй та зосередся - візьми 20 кращих европейських команд - які гравці в них грають на позиціях правого - лівого захисника - ? Це гравці які спокійно можуть грати правих та лівих півзахисників а вже в самих кращих гравці які щей правих лівих нападників можуть зіграти - це напрямок розвитку сучасного футболу !!! тотальна універсалізація гравців, яку ще ВВЛ запроваджував, за якою працював Гвардіола та працює Б'єльса. Вже з розумінням цього візьми команди перспективні але в яких є обмежені бюджети (можливості), як ці команди тренери в цих командах намагаються працювати з правими лівими захисниками, що вирощують ? І знову побачиш, що працюють на універсалізацію гравців щоб праві ліві захисники працювали на позиціях правих лівих півзахисників !!! Футбол крокує вперед і треба триматись з ним на плаву не відставати хочаби, в даному випадку ти обмежуєш себе в розумінні футболу, та обмежуєш потенціал команди в які захиснк правий-лівий буде зосереджений виключно на захист, мінус один гравець в атакуючих побудовах позиційних атак команди, а в випадку з Селіним так він навіть в контр атаки бігає один раз через десять ... Я лише намагаюсь тебе підштовхнути до роздумів та переосмилення якостей сучасних захисників - думаю, певні висновки тобі під силу зробити самостійно. =================================================================== Селіна можна взяти, але працювати з ним потрібно ще дуже багато, а враховуючи його технічну складову є сумніви що він виросте в якісного сучасного латераля.
Показати
о, великий гуру, это ты меня решил в футбольные премудрости посвятить))) я пад сталом))) а где ты прочитал, что я против универсальных качеств крайних защитников (латералей, то есть;)? продолжаешь фантазировать о том, чего я не говорил? только это не мне, а кому-то другому не мешало бы спуститься с небес на землю. я те четко сказал: лично я хотел бы видеть аргентинца, но очень сомневаюсь, что клуб также этого может захотеть (скорее, практически уверен, что нет). или может ты готов подкинуть клубу лям 20 евро - тогда, конечно, мое тебе персональное спасибо за Фухса;) иначе, давай будем трезво оценивать наши финансовые возможности. Селин - это всего лишь меньшее зло, чем Попов (благодаря паспорту не в последнюю очередь - необходимость ротации состава никто не отменял). и я тебе уже намекнул на одну очень интересную черту, которая есть у Селина - наверняка, за занавесом собственных предубеждений, ты не заметил, как он здорово видит поле и каким шикарным дальним пасом владеет. для быстрых контр в современном футболе - далеко не последнее дело. хотя, в целом согласен, в атаке Женя реально слаб. но надо реально оценивать наши фин возможности, тем более, что классный левый латераль, однако, - большой дефицит. вот на правый фланг я тебе лично с десяток фамилий могу озвучить. а слева - у меня:) не так и много вариантов. ЗЫ только не надо мне рассказывать о универсальном футболе Валерий Васильевича. это я хоть был еще и юный (но "глазастый";), слава Богу, застал еще увидеть собственными глазами. так вот, у Лобановского, не только крайние защитники бегали в атаку, что является их прямой обязанностью на футбольном поле, там еще и центральные весьма не плохо подключались (либеро Ващук, где-то Федоров, не слышал, нет?;) кстати, присмотрись как сейчас у румына Рак и даже Кучер буквально носятся от штрафной к штрафной. да и наши Михалик и Хачериди в сборной на Евро моментами пытались идти вперед не только на стандарты. ЗЫ ну вот что за дурацкая привычка всех учить, со всеми спорить? вот с чего ты решил, что кроме тебя никто ничего в футболе не видит и не понимает? мало лично у нас было разговоров, в которых ты с пеной у рта доказывал, что нет, это не возможно, а в итоге получалось так, как я тебе изначально говорил?)))
правый-левый фланг запросто должны менять все фланговые защитники?))) это ты, по ходу, бундеслиги насмотрелся;) Лам, конечно, умничка, но это скорее исключение из правил;)
Автор: Solomir
15 червня 2012 23:13
Галльські півні.
1. Стартові склади команд підтвердили намагання обох тренерів вести атакуючі дії, і якщо таке розташування від Блохіна було до певної міри не сподіване, то для Франції намагання володіти м’ячем, а зна...
Автор: Solomir
12 червня 2012 01:15
Україна - Швеція - 2 - 1
1. Стартовий склад від Блохіна не здивував – ця збірна України налаштована вести гру, ця збірна прагне контролювати хід матчу, контролювати м’яч, вона налаштована атакувати. Хамрен також мав на меті...
Автор: Solomir
9 квітня 2012 00:24
7 - 3, футбол без майбутнього.
Сьомін має звичку дивувати футбольних вболівальників, дивувати своєю «безглуздістю» та відсутністю розуміння сучасного футболу. Але варіант розташування гравців, який Сьомін запропонував в Донецьку,...
Автор: Solomir
5 квітня 2012 02:11
Напередодні.
На передодні гри в Донецьку, хотілось би виділити декілька ключових протистоянь на полі, спробую розмежувати їх по парам. Не викликають сумнівів позиції воротарів, в Динамо Шовковський, проти Пятов...
Теги: #Динамо
Автор: Solomir
12 березня 2012 20:44
Артем Мілевський.
Хто такий Мілевський ? Артем безперечно великий талант, це футболіст навколо якого можна будувати атакуючі дії команди, без сумніву най світліша голова українського футболу. Гравець який вміє та може розганяти атаки колективу, ні не за рахунок швидкості а за рахунок думки, яку він втілює на футбольному полі...
Автор: Solomir
12 березня 2012 01:07
Дир – дир на стадіоні «Металург».
А ви також дивились сьогоднішній матч ? Пригадую в дитинстві в нашому дворі була дуже не погана команда, було нам по 11-14 років, не те щоб ми зовсім не вміли грати в футбол, все таки 8 з 11 хлопців займались в футбольних секціях...
Автор: Solomir
5 березня 2012 01:00
З поверненням.
З поверненням! В першу чергу хочеться привітати всіх вболівальників Динамо Київ з поверненням на стадіон який є втіленням великої історії великої команди. 1. Стартовий склад Динамо. Сьомін ви...
Автор: Solomir
29 грудня 2012 16:38
Хачеріді присвячується
Антиправила жизни Винни Джонса. Он пугал лучших игроков соперника одной фамилией в заявке. Для игры в футбол ему даже не нужен был мяч. Для него игроки соперника были как кегли в боулинге, а кегли в боулинге - как игроки соперника...
Автор: Solomir
25 грудня 2011 18:54
Back to the Future
Кожен текст є інтертекстом*, інші тексти присутні в ньому на різних рівнях у більш або менш впізнаваних формах, тексти попередньої культури і тексти оточуючої культури. Кожен текст представляє собою н...
Автор: Solomir
24 грудня 2011 04:18
Реорганізація
Однією з форм припинення господарської діяльності є реорганізація: злиття, приєднання, поділ, виділ, перетворення. Також реорганізація є однією із форм утворення суб'єкта. Це зумовлено тим, що внаслід...
Теги: #Динамо