Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 176
Народ, Ви заяви тренерів збірної читали? А висловлювання деяких гравців збірної? Наприклад, я хочу, щоб в головній команді грали дійсно патріоти, які люблять свій край, свою країну, голосно і з гордістю співають її гімн. А чи буде така людина, як Селезень, викладатись на повну на полі, бо для нього головне - бабло для своєї сім'ї, а звідки воно, то питання другорядне... Ще раз повторю свою думку: ЗАРАЗ, В ЦЕЙ НЕЛЕГКИЙ ЧАС, на полі повинна бути збірна України!!!
Показати
Булава, ну патриотов навало ...вон бразильцы рвутся в сборную например ...пойдет ?
Булава, Плюсую!!!
"Найцікавіше, що боротьбою з корупцією займаються саме корупціонери".
- М-да... Ну і шо дєлать, як дальше жить?..
Показати
Булава, Вальцмана надо повесить на столбе.
Сергей РЕБРОВ: "Не имеет значения, какой счет был в первом матче. Завтра мы будем сражаться за результат"
Подивились, як "сражались"... Ще й досі шкодую, що Маркевича не взяли. А вже два роки минуло. Будем радуватись, що хоть це не "біляш" біля керма. А майбутнє команди вже зрозуміло: дома ще якось потягнемо, а в Європі - як бог дасть, то 1/4 доповзем, а ні - буде, як буде.
Показати
Булава, я тоже был за Маркевича. Это тренер, который видит, как его команда должна играть. А Ребров что,- очередная выскочка Суркиса.
То вже давно так.
До літа, гадаю, він перетвориться на повноцінну вату, є задатки...
Показати
Булава, о чём разговор, ударная доза киселёва... Хотя есть вариант, что он настолько идиот, что смотрит только "Свинку Пэпу" и читает комиксы
Булава, а зараз він не повноцінна вата? Він "крот" в душі був завжди. Хай гра, забива, заробляє для сім"ї... Але пролітає повз ЧЄ. Якщо Фоменко його викличе - гріш йому ціна. Краще Кравця ставить в основі, Зозуля набирати почав...
Головна вада нинішнього "Динамо" - це невміння звільнятись від опіки, тобто відкриватись. В основному грішить цим середня лінія. Ось чому захисники займаються перепасовками між собою, а коли і їх накривають, віддають м'яч воротареві, а той вже вибиває як вдасться... Подивіться як діють великі команди: в них завжди є кому віддати пас, завжди є відкритими один-два гравці, завжди є варіанти продовження атаки. А в нас, пане Ребров, один варіант: перепасовки захисників і воротар... Інколи захисники б'ють далеко вперед, на хід Ярмолеку. І нові гравці, що приходять в команду, не можуть нічого змінити, бо більшість команди грає в той футбол, що я вже описав, і новачки змушені робити те саме, втрачаючи свою індивідуальність. Так що, шановні тренери, думайте як навчити футболістів рухатись по полю, звільнятись від опіки і грати в пас. Намою думку, це основне зараз, інші складові гри у динамівців виглядають пристойно. Якщо за два тижні можна змінити стиль гри команди, то в Манчестері буде дійсно інша команда, у що слабо віриться. А хотілось би...
Показати
Одне з правил гри для новачків, щойно надибав:
"Учитесь взаимодействовать с игроками вашей команды. Отдавая пас, старайтесь сделать это вовремя и максимально удобно для партнера. Когда пас могут отдать вам, заранее занимайте правильную позицию, ОТКРЫВАЙТЕСЬ(!!!) - то есть уходите от опеки соперников. Умение открыться очень важно для нападающих и полузащитников. При игре в защите старайтесь предугадать действия игроков другой команды и заранее перекрывайте возможные пути проникновения к воротам."
От бачите, все просто! :)
Суркіси, між іншим, власники клубу і вкладають в нього міліони зелених... Але, на жаль, є одна велика вада - невміння вибрати толкового головного тренера. І не обов'язково треба шукати серед відомих і дорогих. Можна розглядіти талант і серед молодих тренерів. Так само, як шукають і молодих перспективних гравців. От цього вміння у Суркіса немає, от в чому біда. (((
Показати
Есть большие подозрения, что когда они и вкладывают, то не свои. В этом году, равно как и в предыдущем, они не купили никого, за исключением белоруса за 900тыс долларов. Остальных они подписали как свободных агентов. Последние существенные приобретения были сделаны под Блохина, когда было много разговоров о том, что новым спонсором стал Фирташ. Но Фирташа посадили и денежный поток иссяк. До Фирташа Динамо тоже никого особо не приобретало, а Суркис заявлял, что Динамо сознательно идет на украинизацию команды, которая очевидно была вынужденной мерой в следствии трудностей в финансировании, о чем Суркис несколько раз прямо в эфире и говорил. А до этапа "украинизации" Суркисам некоторое время сильно помогал Коломойский и тогда Динамо смогло подписать сначала Семина, а затем Газаева на должность главного тренера и приобрести под них более-менее неплохих игроков. Того же Еременко, например. А до них, если вы помните, у нас также был застой и мы делали ставку на тренеров с "динамовскими сердцами", украинцев, второсортных югославов и третесортных бразильцев. В общем, политика Суркисов в управлении командой сводится к тому, что они время от времени на каких-то условиях находят для Динамо спонсоров из числа украинских олигархов и в это время клуб слегка оживает, когда же спонсоры отсутствуют, Динамо превращается в третесортный по европейским меркам клуб, неспособный даже попасть в группу ЛЧ. Более того, Суркисы до сиз пор не смогли понять одну простую вещь: на команде можно сэкономить добившись тех же результатов, если пригласить хорошего тренера. Потому что стадо баранов под командованием льва всегда победит стаю львов под управлением барана.
Є в нас шанси, є, "Маккабі" ж пройшли... Якщо на зимових зборах командну гру налагодимо.
Показати
"Є в нас шанси, є, "Маккабі" ж пройшли..."
Лише тому? ))
Чомусь мені здається, що цей програш не піде на користь Реброву... "Шахтар" нічим не здивував і зіграв у своїй манері. Тактика стара як світ: 90% всіх голів забито з району 11 метрів!!! Пане Ребров, ау-у... ОДИНАДЦЯТЬ метрів. Це - шаблон Луческу при взятті воріт! Скільки можна на це попадатись??? До-речі: циган підчепив це у нашого Лобановського (більше половини награних комбінацій взяв із арсеналу нашого великого трнера, подивіться записи)! Перекрийте цю кляту позначку, і Будулай ніколи у вас не виграє. Як тільки перекрита ця позначка, гірники губляться, бо грають по шаблону. Це бачать багато тренерів, особливо зарубіжних тренерів, а Ви, пане Ребров, черговий раз наступили на граблі у грі з "Шахтарем"... Вчіться, нарешті, тактиці! У вас гравці не відкриваються, нема кому пас віддати. Під пресингом тільки на воротаря грають... Це тактика??? Це гра чемпіонів - на відбій?!. Техніку і фізику можна і треба підтягнути, а от тактиці треба навчитись. Тоді не буде вчорашньої ганьби. З Маркевичем поговоріть. Але чомусь здається, що цей програш на користь не піде... Хочу помилитись.
Показати
Булава, Які відкривання, якщо нападаючий пробігає за гру 7-8км., це приблизно половина від потрібного. До того ж, з малим форвардом ефективність флангових передач зводиться до 0. Вся його гра - це відскочити в середину і обігратися з півзахисниками, а далі без відкривання.
Найголовніша проблема, ми грали без режисера. Велозу, м'яко кажучи, зіграв не добре. Це стосується і страхування одинадцятиметрової зони і Антунеша/Сілви. Краще вже було Гармаша поставити чи Сидорчука, а Велозу вище. Це ж не перший раз, такий провал Велозо на позиціі Рибалки.
Юрий, солідарний з Вами. Про цю безтолкову тактику писав ще під час зборів. Ярмоленко говорив про одноманітність. Скільки просив: хлоці, за парти, ЛЧ на носі. Але бачу, що Ребров, на жаль, як тактик слабенький і не хоче вчитись. Він не Блохін, звичайно, але... Може ця поразка змусить тренерський штаб переглянути стиль гри "Динамо", бо далі доведеться знову про валідол згадати...
Показати
На жаль, я дуже скептично ставлюсь до Реброва як до тренера. Дуже повожаю його як людину і гравцем він був розумним, але мені здається, що він просто намагається нав'язати ту модель гри, до якої привчав їх Лобановський, калькуючи методику метра. Але футбольна думка рухається вперед і зараз гравці мають по ходу гри вміти зіграти так, як колись грав Спартак в сердній і дрібний пас, і так, як грало Динамо, активно використовуючі довгі передачі, фланги та забігання. Головна мета - як можно швидкіше доставити м'яч до штрафної супротивника. Але сучасне Динамо дуже неповоротнє, не вміє прессінгувати i виходити з під прессінгу, не вміє організовувати швидкі контратаки, але головна біда - майже немає порозуміння на полі. Гравці не можуть зв'язати три швидкі передачі, бо не знають, як діятиме партнер. Звідсіля збиття на індивідуальні дії та відпасовки до Шовковського, тому що той завжди приблизно в тому самому місті - у воротах.) Не думаю, що Ребров цього не розуміє. Думаю, що він просто не знає, як налагодити взаємодію. Крім того, того жа самого Велозу давно треба було б з Динамо попросити. При тому, що Рибалка - не гравець європейського рівня, Вєлозу в ролі опорника ніякий. Він повільний, слабкий у відборі і дуже довго приймає рішення перед тим, як віддати пас.
Дивна реакція у народа на слово комільфо :)
Показати
Булава, я специально в гугл лазил, значение слова смотрел)
No results found.