Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 65
"ніхто Хацкевича не бив" (с) - і одночасно "...застосували фізичний вплив" - це як? Пестили та гладили? Чи який саме фізичний вплив, вибачте, застосували?
Показати
Akela, в комплекті для садо-мазо йдуть пірїнки-лоскоталки.
Напевно їх.
Жартую.
а скільки грошей витратили наші співвітчизники на проживання у Польші? Скільки податків заплатили ті з них, хто працюють там?
Показати
Akela, який відсоток працює? Чи секрет, що наші, і їх не мало, на жаль, тільки очікують "халяви", а ророьити нічого не хочуть. Не всі, Слава БОгу, але не мало.
от чому кроти підписують легіонерів, а в Динамо Суркіс розповідає - як в Україну не хочуть їхати?
Показати
Akela, як ви собі уявляєте наших чудо-селекціонерів Заварова з Безсоновим що відслідковують молодіжні команди першості Бразилії завдяки ТВ чи тим паче футбольним статистичним программам?
Думаєте Саша "тогда когда" і Володя "це зовсім інший турнір" здатні хоча б 3-5 талановитих молодих грузинів з іх першості назвати, я от з огляду на їх.. хм.. ерудицію і попередні трудові подвиги дуже в цьому сумніваюсь.
Akela, у татарина бабла, як у дурня махорки. Вся попередня партія пляжників розбіглася по європам із-за війни без жодної компенсації. Набірає нову. Подивимось...
Oskar, сейчас у Динамо нет селекции, ибо сидят "динамовские сердца" типа Бессонова. При всем уважении к их предыдущим заслугам - как селекционеры они даже не ноль, а минус для клуба. Очень уж яркая разница не только с Шахтером, но уже и с Днепром, Металлистом, Черноморцем, Рухом, Зарей.
Показати
Akela, думаю, что то, что мы не видим - от стловой то туалетов, тоже потихоньку скатывается к тому же уровню. Это логичный и неизбежный финал руководства Суркиса, к огромному сожалению.
Akela, всё верно так и есть уже очень давно нет селекции в клубе такой какой она должна быть..
ill_Loco, повністю згоден. Та і як футболіст "не фонтан", чесно кажучи. У захисті не працює, в атаці пару вже всім відомих фінтів. Щось і за Лех він не особливо феєрить.
Показати
Akela, абсолютно непотрібен. Почекаємо коли старий ішак здохне - тоді побачимо дійсно ГРАВЦЯ. Хто це? Парріс!

Кротячий непотріб буде гнобити цього хлопчика до останнього. Таке воно ЧМО...
Беседін краще
Показати
Akela, нічого не хочу сказати про Беседіна (дуже роботящий нападник), але після травми за збірну, він взагалі віт слова зовсім ніякий...
Можливо тільки я це помітив, так ще і здається схуд.
Які там "високі матерії": покарання ітд??? Просто крадії, мародери, вбивці... Тварюки, яких не можна людьми назвати
Показати
псіхолог розмірковує як про людей,але ж кацапи не люди,це якась форма життя яку ще треба вивчати,але спочатку знищити
Тобто цей гавнюк, після всього що було - розраховує що добрий Суркіс сплатить аренду стадіо та організацію матчу, щоб два цих персонажі потішили своє его?
Показати
Akela, я навітьь не уявляю причини, з якої вболівальники могли б піти на цей матч
Куртуа "відсутня" у заголовку)))) гугль транслейтор продовжує радувати на цьому сайті :)
Показати
Akela, я помню в детстве кгда комп был, но не было интернета. У меня был автопереводчик. ДАк самый треш был когда переводили с руского на английский, а потом обратно на руский, такие перлы выдавали. Тут смотрю цель у редакторов такая же)
Костевич, конечно, знатно у нас поиграл за это время.... Травмы с самого начала. То ли просто не повезло, то ли медслужба "внимательно" перед подписанием обследовала.
Показати
Akela, его и подписывали в "травмированном" состоянии. И я был уверен, что он не заиграет у нас.
No results found.