Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
Так, сюди ми іще не опускались :)
Показати
Tyrant, как раз Хацкевич достроит команду.. и сразу в погоню за еврокубком)))
А.В., молодь ще візьме і виграє чемпіонат навесні, вийде в ЛЧ, а воно комусь треба?)
Показати
Tyrant, хіба що без пана Хацкевич.
Дуелуна, він мені найбільше подобається з усіх ЦПЗ, що в нас є.
Показати
Tyrant, Дуелун больше атакующий, там Шапаренко неплохо выглядит
Для чого Сидор на позиції ЦЗ, в ЦЕ Кадар - Миколенко, ЛЗ - Сідклей, Вербіч на фланг а Супряга чи Русин на позиції форварда. До якої міри Хац не довіряє молодим форвардам?
Показати
Tyrant, есть один аргумент, и Кадар и Миколенко левоногие, им тяжело было бы играть пцз
Циганик, завали, експерт блін, всі так можуть, дати песимістичний прогноз, і якщо він збудеться кричати "Ну я ж говорив". А якщо прогноз не збудеться, то хто взагалі згадає що ляпнув той циганик?
Показати
Tyrant, если дк выиграет, он скажет типа: но вот видите..когда я даю прогноз, то все в матче будет наоборот)
Юве такий шлак не підбирає.
Показати
Tyrant, шлак играл не на последних ролях в полуфинале ЛЧ. Шлак показывал стабильный уровень на протяжении нескольких последних сезонов. А учитывая подписания Щенсны и Бонуччи, я бы не переоценивал кадровую политику Юве
Чому тактично не було ніяких змін, якщо вже на двадцятій хвилині зрозуміло було що ця лобуда ні до чого хорошого не доведе, що 2 ЦПЗ повністю з'їдаються словаками і треба кров з носу ще людина в центрі, при цьому захисник ЗАЙВИЙ??? Матч нафіг нікому не треба, але де ще пробувати постійну зміну схем і установок?
Показати
Tyrant, на самом деле , лично мне очень симпатична Контевская манера игры, проблема лишь в том, что для такой системы нужны игроки подходящие - двужильные полуфланги для создания гибкости и крепкую центральную ось совмещенную с хорошими созидательными способностями, как это неудивительно бы не звучало, но именно центр.беков. именно такая система, требующая в первую очередь хорошую дисциплину, а не игровое мастерство, как в Гвардиоловской интерпретации, у нас бы, как мне кажется, взлетела бы.

Впринципе, текущая кадровая диспозиция сборной, могла бы позволить собрать команду под такую игру. Ракицкий за условного Боннучи, Матвиенко (Миколенко, возможно, за счёт бешеных природных данных) и Караваев в полуфланги. Центральная зона на откуп Степаненко и какому-то более мобильному ЦПЗ.
Drooooon, Шапа!
Показати
Tyrant, И то и то.
А для чого ми граємо в 3 ЦЗ?
Показати
Tyrant, так просто... Шева експериментує..
Чапыч, моментів було більше ніж 1, а скільки підходів, і як марік пролітав наш центр перші 20-25 хвилин це катастрофа для нас, будь на їх місці команда рівня Лаціо-Лейпцига, зробили б результат вже до тридцятої хвилини. Потім все стало на свої місця, але проблем в Динамо вдосталь.
Показати
Tyrant, лацио пусть у сасуолло выиграет сначала. НО если серьезно, надо в центре еще много наигрывать как отбор так и быстрый отрыв. Согласен. Однако 4-0 настроение подняли
No results found.