Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
Мал, краще Маріуполь в шістці?
Показати
Tyrant, Да какая разница? Ненавижу Мариуполь, но после сегодняшней игры очень зол на Десну.
Не думав що таке скажу, але Зінченко дуже добре виглядає на позиції ЛЗ. Був період, коли Саша навіть в запас не попадав, думаю тоді Пеп з помічниками дуже старанно працювали з ним, і от вийшов Зінченко після паузи на позиції ЛЗ - зовсім інший футболіст. Але в центрі він продуктивніший.
Показати
Tyrant, предложи кого на место ЛЦЗ или ЛЗ. Тогда Миколенко - по ситуации, а Зина вместо тупого Степы. Тем более против Португалии надо играть центральным треугольником наоборот, т.е. с двумя опорными.Получается 1-4-2-3-1.
Саня, що з тобою стало? Якби не назва відео я б і не впізнав одразу.
Показати
Tyrant, ви навіть дивилися? :)
Alex Black, а за які бабки пішли Тейшейра, Фернандіньо, Вілліан? Провал у них був з Бернардом, у всіх буває. От тільки у нас таке "буває" дуже часто. Тут все залежить і від результатів команди, і від якості командної гри, а це відповідальність тренера. А тренера обирає власник...
Показати
Tyrant, на Матузалеме тоже заработали?
Tyrant, а за яку суму купили Вилляна, Тейшейру, Бернарда, фреда? Порівняно дешево купили тільки жадсона, фернандіньо і луіску. Так продали за хороші гроші. але там питання є. шахті плюс тільки в пому, що немає кумів-братів. і кожен відповідає за свій участок роботи. відповідає!!!
татарин набрав іноземців менеджерів і приставив до них наших (чи точніше гр.України, бо вони не наші) і вони повинні були за три роки НАВЧИТИСЯ. інакше... вони навчилися. де гірше, де краще. А в нас ветерани з динамівським серцем і горящими очима. які нічого не хочуть, не вміють і виїзжають на старих заслугах. суркіса це влаштовує. Я от тільки не розумію чому він гроші не рахує. Легко прийшли - легко пішли?
Половина гравців і менеджерів - ЩЛАК. на величезних зарплатах без віддачі в роботі.
Аж цікаво стало, куди ж оренду кроти віддадуть баласт?
Показати
Tyrant, шансів вгадати майже немає, але я постараюсь))) Можливо ФК Будка???
Ринатбандитыч, у Вас якась особиста недоброзичливість до Жеки? Чи Ви особисто знаєте Гармаша і Рибалку?
Показати
Tyrant, да, знаю лично их партнёров по команде - Рыбалка, Гармаш и Хачериди- абсолютно невменяемые. Что видно по их результатам.
Обличчя у нього не дуже радісне
Показати
главное , чтоб результат на поле был, а так может человек не фотогеничен просто))
Умник, а тепер подивіться на кількість ударів Динамо в матчі, і кількість ударів з меж штрафної, особливо у виїздних матчах. Проблема зовсім не у форварді, проблема в тому, що команда не знає як створювати гостроту і доводити атакидо штрафної. Була б гра, у нас і Русин з Бєсєдіним забивали б.
Показати
Tyrant, мы делаем 16 точных передач в чужую штрафную в среднем за игру в УПЛ. Шахтер - 20. Не такая критическая разница в снабжении атакующих игроков передачами, чтобы мы отставали на целых 16 мячей по забитым от Шахтера. Вопрос реализации.
Реализация гол/на кол-во ударов:
Мораес - 28%
Швед -21%
Русин -20%
Дегтярев -20%
Бруно - 17%
Беседин -11%

У Соля этот показатель реализации что-то около 32%, если я правильно прикинул в уме голы/число ударов в Эре.
Надеюсь, теперь немного понятнее зачем он Хацкевичу. Никто не собирается работать над какой-то новой моделью игры и улучшать доставку мяча. Ставка сделана на лучшую реализацию.
Примитивно? Да. А что вы хотите от Хацкевича?
Tyrant, Полностью согласен. Для УПЛ при поставленной игре Супряги, Русина, Беседина достаточно.
Дід Панас, в цій команді Зінченко виконує дуже важливу роль гравця ротації, особливо якщо подивитись на проблему Сіті зліва в захисті, плюс, він іще молодий, і у Пепа буде лише прогресувати. Якщо Гвардіолі не потрібен гравець, його продають, ким би він не був.
Показати
Tyrant, если у игрока контракт с клубом и он его не хочет покидать, то клуб ничего не может сделать. Летом Ман Сити был согласен продать Зину в Вулверхемптон, обо всем договорились, но игрок отказался и никуда не перешел. Так что сдыхаться игрока с контрактом можно только если игрок сам захочет) Я ж и говорю - Ихеаначо захотел и ушел, а Зина не захотел и остался.
Мене завжди смішили ці випади в сторону Зінченка. Хлопець працює з одним з найкращих(якщо не найкращим) тренером світу, грає в одній з найсильніших команд в Європі, другий українець в історії, хто брав АПЛ, хімія в команді прекрасна, для чого йому йти з Сіті???
Показати
Tyrant, может потому что это новый Тимощук вырос? Да, это одна из сильнейших команд мира, и тренер тоже. Да, есть трофеи. Но Зина к эому не имеет никакого отношение, его наличие или отсутствие никак не влият на команду. Вот тут и возникает вопрос что важнее - играть в команде своего уровня и быть важным игроком клуба, или сидеть на лавочке и наслаждаться трофеями, к которым не имеешь никакого отношения, но можешь постить во всех селфи. Зина выбрал второй вариант, но многие выбрали бы первый, как те же Бони или Ихеаначо, который этот же Ман Сити спокойно покинули, плюнув на трофеи.
No results found.