Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
Ніхто й не сумнівається, Олеже Володимировичу, що Ви б поїхали. Ще б 2 голи вколотили і з гордо піднятою головою пішли переможцем.
Показати
Tyrant, И забивая гол,попутно обыграл бы 5 баварцев..тьфу..Челсийцев
І правильно зробив. Всі думають що в ЧУ можна брати гравців за безцінь, в чемпіонаті з топ-5 гравця такого рівня купили б за 40-50 млн.
Показати
Tyrant, В чемпіонатах топ-5 такі гравці показують свій рівень в грі з топ-командами, тому так і коштують, а у нас трошки інші суперики в УПЛ. Відповідно - невідомо як такий гравець буде виглядати в топ-5 чемпіонаті, от і ціни нижчі.
Хтось розуміє, за що цей кончений жовті роздає?
Показати
Tyrant, щоб було коли треба, червону дать
Ліверпуль сам винен, розтранжирив 7 пунктів.
Показати
Tyrant, я думаю, что в АПЛ не применимо слово «растранжирить»
Santos, після переходу в ПАОК Жека говорив щось подібне.
Показати
Tyrant, не видел и не слышал, а Женино мычание, по-поводу того что всё возможно в этой жизни, я хорошо помню. Это было когда "обиженный" Женя ещё носил динамовскую футболку.
Игорь_pashik 73, а що вони іще можуть сказати?
Показати
Tyrant, вони лише, як шльондри, мають право "не суетиться под клиентом")
Барвинок, до чого зараз тут спартаківський чи не спартаківський стиль? Зараз всі навчились грамотно пресингувати, накривати гравців і зони, тому і треба йти вперед, виходити з-під пресингу через стіночки, відкривання, короткий і середній пас.
Показати

Tyrant, вибачте, набридло товкти воду в ступі. Якщо Ви не розумієте, до чого, я нічого не можу вдіяти.
Барвинок, ІМС, Ви?
Показати
Tyrant, Ваша іронія мене майже вбила, але не наповал - лишилися сили для двох запитань. 1. Вам спартаківська гра з акцентом на короткий пас більше до душі, ніж динамівська від Маслова і Лобановського? 2. Ви вважаєте, що сьогодні "Динамо" живе такими ж амбіціями, як раніше, вимучуючи матчі зі "Львовом" та подібними йому суперклубами?
До чого арбітри тут? Ти бездарність, мучаєш талановиту молодь, їм зараз би вчитись, але ти вбиваєш футбол і їх талант заодно.
Показати
Tyrant, давно не писал, но с Вами не могу не согласиться. Теряем время, при этом, топчемся на месте. Очевидно, что Хацкевич, даже иногда выпуская молодых, не может объяснить, что им нужно делать (не преувеличиваю потенциал молодых). У нас много талантливой молодежи, но их нужно учить, развивать! Прогресс виден в немногих.. в основном, в тех, кто очевидно выделялся и ранее. Остальные, либо не развиваются вообще, либо жутко деградируют. При этом, опять таки, теряя время!
Пс: за 2 года, сложно охарактеризовать Динамо.. да, молодые.. но даже форвард, которого так не хватает Хацкевичу, по его словам, ничего бы не изменил! Срала, мазала, білила..
О боже, куди котиться цей світ, вже і темношкірого гравця замінити не можуть, расизм... А якщо чорного на чорного поміняти? Ліміт не порушиться?
Показати
Tyrant, тоді будуть заявляти, що расизм в тому, що замінили чорношкірого на чорношкірого, а не на білого
No results found.