Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
Ватель, Стеценко говорив, що Рамос хотів купити ряд гравців, але всі відмовились переходити в Дніпро, тоді і взяли Інкума, Боатенга і інший шлак.
Показати
Tyrant, так і "Волинь" може розповідати, що запрошували Буффона, Балотеллі та Сане, але ті відмовились
Konstantin, 1 час різниці у нас з Іспанією.
Показати
Tyrant, Я в курсі) 20:00 - за Києвом, 19:00 - за Мадридом.
Serg, футболістів екстра класу 20-30 на увесь світовий футбол, а перераховані Вами це футболісти рівня трішки вище середнього.
Показати
Tyrant, исмаили это игрок экстра класса и врядли вообще кто есть сильнее на его позиции
Дід Панас, його потрібно залишати за однієї умови: випускати всякий раз на заміну коли буде дозволяти результат і іноді в старті, для ротації. Але грамотна ротація, це не про Хацкевича. А щодо пари матчів, то вже 2 роки поспіль пара матчів залишає Динамо без чемпіонства. Пара бездарно просраних Хацом матчів.
Показати
Tyrant, Команда Хацкевича в лучшем случае вымучивает минимальные победы - у нас просто не бывает ситуаций, позволяющих рисковать, выпуская молодых игроков.
Дід Панас, а потім 2 травми і 1 дискваліфікація і у нас Буяльський вінгер?
Показати
Tyrant, ну это пару матчей за сезон такое возможно. Зачем молодого и горячего парня держать на лавке ради пары матчей? Значит 2 игры будет на фланге буяльский, невелика потеря, а грузин сыграет 30 матчей в упл в аренде и получит опыт и через сезон будет биться за основу.
От якраз Федецький не поїхав би в Росію, в цьому я більш ніж впевнений.
Показати
Tyrant, ни за какие деньги мира..?
Игорь_pashik 73, Шахов майже не грав? 41 матч за сезон це не грав?
Показати
Tyrant, хотелось, чтобы он больше в основе был. А то как не случалось посмотреть, то на замене или нет вообще. Но конечно, Шахов, можно сказать, поработал, нежели второй Женя)
Вибігла напівгола в фіналі ЛЧ, мільйони підписників, тепер ти успішний інстаграм блогер, виставляй жопу в інстаграм і безбідне життя вдалось. З цим світом явно щось не так...
Показати
Tyrant, В нас так гаранта вибрали. Поводим хером по роялю і ти презедент найбільшої країни Європи
Парамон, новий, але не Калітвінцева чи йому подібне динамівське серце. Хочеться професіонала.
Показати
Tyrant, увы, Суркис сейчас не готов пригласить тренера со стороны, потому что не готов давать деньги на трансферы, которые запросит нормальный тренер, вот и стоит выбор между Хацкевич/Калитвинцев/Михайличенко. Все понимают, что глобальной перестройки не будет, но кто сможет дать максимальный результат, с теми игроками, что есть... Хацкевич себя уже показал...
Циганков тягне всю команду.
Показати
Tyrant, Циганков и сама Александрия, которая упорно не хочет забивать)
No results found.