Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
ozzstr1ker, а нині такі ціни, тим паче з такого мішка як Зеніт гріх не збити мінімум 10 млн
Показати
Какие такие цены? Про что вы вообще говорите. Вест Хэм Ярмолу за 20 взял из топ чемпионата. Вы разницу не находите? Вильям Карвалью, основной игрок сборной Португалии ушел в Бетис за 16 миллионов. У Зенита, конечно, есть деньги, но большие суммы они на толковых игроков выкидывают. Там идиоты не работают, поверьте мне.
Alex Black, це хіба перший прокол Суркіса? Почати контакт з Відою після того, як той погодився на умови Бешика, це не тупість і розхлябаність? Якщо Суркіс сам не може, то для таких цілей потрібен хороший спортивний директор, а так у Ігоря все через одне місце, і тому клуб стоїть без розвитку.
Показати
Tyrant, вы агент Виды и точно знаете когда Суркис предложил ему контракт? Или может быть вы знаете на каких условиях Вида был согласен остаться? А может он вообще категорически отказался продлевать контракт, глядя на разваливающийся чемп?
Бесят диванные аналитики, которые не знают всех исходных данных, но постоянно поливающие грязью человека, который вбухивает в клуб бабки, несмотря на тяжелые экономические времена и агрессивно настроенную против нас ФФУ.
Суркис не идеальный президент, но лучше чем Курченко или Коломойский.
Смішно. По-перше, які там нюанси? Подивився гру, розібрав, і все. По-друге, сам Шевченко навряд розібрався як грала Аравія, і як грає його команда.
Показати
Tyrant, Ахаха) 100%)
Гравцям рашки зкормили весь допінг на 2 роки вперед? Носились так, як ніколи раніше. А хорватів з перемогою, вболівав за Віду і Піварича.
Показати
100% игры никакой но табун бежал
та да, владеть 36% времени мячом, а намотать 148 км, и так в каждом матче почти. Поддержка трибун? в жизни не поверю что из-за них и от чувства патриотизма и т.п. Проверять срочно... Но гробанный ФИФА, ничего делать не будет.
Між Каземіро і Фернандіньо прірва. Бразильці вцілому краще грали, проте Бельгія витерпіла.
Показати
Tyrant, у них цели на поле разные
Чекаємо на подорожчання квитків на ЧУ? А скільки тоді коштуватимуть квитки на єврокубки?
Показати
Tyrant, певно найближчим часом почуємо оголошення про 2-3 тисячі вболівальників на стадіо( "дякуємо за підтримку"
shevaVital11ik, в цьому провалі і ганебному вильоті воротар - ледь не останній, хто винен.
Показати
Tyrant, 4 матчі 7 ударів 6 голів))) він вніс свою лепту в цю ганьбу, встановивши даний рекорд.
Alex Black, от що значить вдала гра на ЧС.
Показати
Tyrant, а до ЧМ он плохо играл сборную?
Запитання щодо захисників: чому полетів Папа, і при цьому не полетіли Попов і Миколенко? До збитого льотчика Калитки на зборах всі звикли.
Показати
Tyrant, написали же ниже. Тяжело прочитать?
Юрген, відкинемо той факт що Кан говорив про німців, Салах 2 матчі - 2 голи, враховуючи гру єгиптян то Салах - єдиний, хто виконав свої функції, і це він після травми і взагалі ризикував пропустити цей ЧС. Ну а Савіч це просто розпіарений римлянами гравець, за якого Лотіте хоче отримать 100 млн, а по факту його ціна 30.
Показати
ок по Салаху согласен) А Савича пиарили пиарили, а на деле - Гомеш второй)
No results found.