Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 987
Sanya, а в день зарплати виконеє місячну норму вилизування кротам? Там по сценарію було кілька фраз а-ля за Динамо, їх дали Вацку, і далі помиї лити.
Показати
Вообще, любым нанятым работникам не позавидуешь. Не знаю, что именно у них там и как, но могло и этого не быть. Болельщикам Шахтера полюбому это не нравится, значит он идёт против них, ну и автоматически за нас.
Хуже когда не вашим, и не нашим, а Вацко хотя бы конкретно.
Vicktor, він з майбутнього, там в 4-му раунді кваліфікації Динамо з Аяксом грає, і судячи з його радісної реакції, перемогли кияни :)
Показати
Tyrant, так і є) не віриться, що з того моменту 8 років пройшло
І що найголовніше, Вернидуб просто використав порівняння, а не прямо назвав. Чи деякі історичні імена не можна називати, як Волан де морта? Це як ситуація з Відою і Вуко, аби приє***.
Показати
Tyrant, Саша все прекрасно розуміє. Перебороти його бажання догодити господарю потрібно за рахунок таких самих коротких, але зрозумілих команд. Наприклад, "Саша, сосать!", "Саша, на бутилку!", "Саша, з лопати!" тощо. Ваше щире бажання надати фігуранту інтелект -- тішить, але воно зайве навіть для зоозахістників))
Мені здається, що все, що роблять зараз футболи і кроти в ффу це тільки для того, щоб показати свою владу і що все буде робитись безкарно і всі будуть танцювати лише під їх дудку. Такого ще ніколи не було, розвелось швалі, і всі з одного місця виповзли.
Показати
Tyrant, ну так можно забрать человека с донбасса, а донбасс с человека .... ну сами знаете.
Alex Black, зовсім трішки зачепили ззаду, а потім він через це перечепився через свою ногу, але в динаміці цього ніяк не побачити.
Показати
Tyrant, Не факт, що саме через це - мені здалося, що він не впав би, якщо б не захотів. Можливо, відчув дотик ззаду и вірішив "не ждать милостей от природы".
На мій погляд, рівень апломбу і наїздів на арбітрів у нього росте помітно швидше, ніж рівень гри.
Tyrant, я не защищаю арбитра, но если там и был контакт , то его нужно рассмотреть в замедленной съемке с нескольких ракурсов... повторюсь, игрок Львова не совершал фола - не каждый контакт это фол.
Хто б не випав тут і в наступному раунді, Динамо зобов'язане проходити всіх. Раніше невихід в ЛЧ здавався дивиною і сезон вважався провальним, а тут за останні роки звикли до того, що всякі янг бойзи можуть нас проходити
Показати
Tyrant, раніше ми майже завжди були в Лізі як чемпіони, на пару з "Русенборгом" рекорди ставили. Пройти відбір — це вже складніше, і у шлюхтера бували румуни...
Sanya, в 2 таймі Динамо побігло забивати другий, розуміючи, що темп такий не витримають, за 15 хвилин забити не вийшло, і тому вимушені були обороняти мінімальну перевагу. Для цього не треба бути генієм, і часто у нас були просто панічні виноси, а не спокійна, солідна гра в обороні, як хотілось би. Повторюсь, все покаже ЛЧ.
Показати
Tyrant, А момент с ударом Вити в перекладину забыл, да?)
Tyrant, а момент Шепелева?)
Забей они и говорили, круто 3-0.
Я не люблю Хацкевича как тренера, но Шахтер обыгрывать он умеет.
Sanya, було б це так - написали б. Не переграв, але й не програв, трішки більше везіння було у нас, і що найголовніше - самовіддача. Циганков уже на 65-й хвилині ніякий був, а все одно до останньої секунди носився по полю. Головний показник - ЛЧ, і в цьому сезоні кров з носу треба туди проходити.
Показати
Tyrant, а то, что Динамо преобразилось во втором тайме - это не разве не правильные выводы сделаны, и внесены нужные коррективы? Просто если бы так у Шахтера сегодня получилось, кричали бы про талант Фонсеки-тренера, и "физрука", Хацкевича.
Sanya, навпаки, хорошого бека спробуй знайти за таку суму, а непоганих форвардів, здатних розкритись побільше.
Показати
Tyrant, нет, поверь.
Создавать намного сложнее, чем ломать.
Sanya, він не опорник, не бокс ту бокс, не десятка, не фланговий. Це просто гравець, який ходить по полю, в матчі з суперниками не дуже високого класу він моменти знаходить, забиває, а в матчі з серйозним суперником і в атаці нуль, і ще й привозить на свої ворота.
Показати
Tyrant, Если совсем уж коротко - то "человек-невидимка"
Tyrant, как и на сколько хорошо Буяльський справляется со своими задачами - это совершенно другая тема...
Думаю Порто и Манчестер сити не совсем слабые ,другое дело что стабильности у него нет
1000%
No results found.