Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 143
Я особисто проти Реброва не маю нічого проти....Але:
1. При ньому всі гравці, що прийшли з дубля стали грати гірше, або взагалі пропали. Він поняття не має, як розвивати молодь. Він вже запоров Рудька, ще трохи і запоре Циганкова;
2. Він розсварився з усіма топовими гравцями. Тобто не вміє знайти підхід до гравців та надати їм мотивацію;
3. Команда абсолютно психологічно нестійка. Чия це робота?
4. Ребров виглядає дуже невпевненим у собі. А це погано впливає на команду.
Висновок один: якщо нам потрібна нова команда і розвиток, то відставка Реброва. І чим раніше, то краще. Плюс до всього продаж Ярмоленка влітку. Плюс до всього в тій новій команді я не бачу Рибалки, і Пантіча, і Кадара. До нас прийшли гравці гірші тих, що є в команді.
Показати
bora, я об 1 пункте уже три года пишу, и сожалению, это касается не только молодёжи
От і вся людська натура!!! Тільки піднявся і зразу землі під ногами не чує. Я б на місці Шеви того хлопчика ще на морозиво б зводив. Позорище, а не вчинок!!!
Показати
bora, ти розумієш що таких хлопчиків були сотні на день?
bora, а почему так мелко, можно и квартиру подарить было в центре милана. Знаете вы бы хотя бы думали перед тем как пишите.
Fiml, як на мене Блохін своєю тренерською кар'єрою перекреслив все, що було за часів гравця.
Показати
bora, ага, наприклад тим що досі є найуспішнішим тренером збірної України в історії, і до його результату ніхто нівіть не наблизився. Так що і в тренерській кар'єрі не все так однозначно....
Зозуля, як і всі наші сучасні футболісти, є жертвою олігархічного футболу рижого татарина. Хто б не заграв трохи, одразу в шлюху на мільйонну зарплату. Суркіс і Коломойський були змушені також платити гроші бездарним українцям через ліміт Алєга Блахіна. От і все. Кому вони нах потрібні. Їх рівень низький. Зозуля прекрасна людина і патріот, але як футболіст дуже-дуже переоцінений.
Показати
bora, а ви чиєю жертвою є? Якщо позіціонуєте себе вболівальником Динамо і дозволяєте собі зневажливе ставлення до ім'я гравця №1 в історії клубу...
Система підрахунку ТТД і дійсно мало означає. Можна навалити ТТД перепасами назад і поперек і бути кращим в команді. От цікаво мені побачити розшифровку Греся по вчорашньому Бєсєдіну. Я впенвнений, що процент браку високий, обводок успішних нема, ударів аж один, якщо не рахувати заблокований у воротарському майданчику. А хлопець - герой матчу. Постійно ліз і нагнітав ситуацію. А по ТТД в нас вчора напевне Бурда був кращим.
Ттд потрібно, але звертати увагу потрібно на окремі дії, що є основними для того, чи інакшого, амплуа на полі.
Показати
bora, цифры нуждаются в расшифровке, детализации. Можно считать количество выполненных передач игроком, а можно детализировать: по длине, направлению, точности. И так любой аспект игры.
От я не розумію Реброва і все. Ми збиралися вигравати матч? Якщо так, то чому крайні захисники не підключаються? Кадар не зробив жодного кроса в штрафну суперника!!! Бурда не крайній захисник і крапка. Він центральний. Розчарували Пантіч і Кадар. Хлопці взагалі без швидкості. Плюс до того не здатні приймати рішення на полі. Цікаво подивитися процент браку Гармаша. Єдине добре, що є молоді. А так просто валідол.
Показати
bora, ну Кадар жодної швидкісної дуелі непрограв у захисті.Ось те що він був пасивним спереді- це факт. А Пантіч дійсно дуже повільний гравець. Потрібно награвати на його позиції Бурду
Це просто абсурд!!! Така дупа з дитячим футболом, полів нема, м`ячів нема, але зате є гроші на збір у Австрії. Чим Україна не підходить?
Показати
bora, думаєш поле і т.д. коштує як збір в австрії?
Хлопці, бачив по футболу рекламу жеребкування. Хто там може Сахтьйору попастися?
Показати
bora, только "Зенит"
Філософія Реброва вже добралася і до U-19. Тренування та передсезонка з першою командою так просто не проходять...
Показати
bora, только что по телефону другу слово в слово так сказал
Ferad, Що це за українська команда у якої назва на емблемі мовою окупанта?
Показати
bora, мабудь емблему придумали задовго до трагічних подій на сході. чи не так?
No results found.