Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 143
За трансфер Чигринського отримали відкат Лапорта і Гвардіола. Ахмєтов завжди в пресі збільшує вартість гравців, щоб таким чином підтримувати фальшивий імідж найпідлішої команди Європи "шлюхтер". А порівнювати Ярмоленка з Чигринським - то зовсім неправильно. Ярмоленко - професіонал, хоча у мене було до нього дуже багато зауважень і особливо по матчу в Берні.
Показати
bora, разве к Чигринскому были когда-то замечания по части профессионализма?
bora, Ви особисто бачили відкати Лапорту і Пепу? Чи кроти постійно накручують ціну, за яку ніби то продали гравців? Я кротів терпіти не можу, але треба дивитись правді в очі, вони вміють продавати гравців і те покоління бразильців дуже класно продали.
Впевнений, що у Динамо будуть ще підписання. Як показує історія, всі наші круті трансфери були зроблені без зайвого галасу. Думаю буде 2 новачки.
Показати
bora, ага, Моха і купа незрозумілих молодих "талантів" з Балкан
І потім ми дивуємося, чому тренери і гравці академії переходять до кротів. Та Іщегко має їх нах посилати , а не вболівати.
Показати
bora, думаю що то сарказм з боку Іщенка.
Гандони!!! І п'ять гравців чисто випадково також перейшли до кротів, бо не побачили перспективи зросту.
Показати
bora, видимо, они тоже сначала ушли, и только потом на них вышли кроты. Было очень неожиданно...
Zheka G., по вашій версії Хацкевич з Лужним сказали Гармашу попасти в штангу ?
Показати
bora, по моей версии тот кто кричит отдай пас, а то убью, является физруком европейского уровня.
Показали Гармаша і Ярмолу, які жваво сміялися при виході з перерви. Я от не можу зрозуміти чому в Гармаша такий чудовий настрій?
Показати
bora, потому что, по-видимому, чувствует себя незаменимым даже при таких вещах, которые он исполнял в первом тайме.(
Замість того щоб спокійно чекати жеребу Ліги Чемпіонів будучи сіяним клубом.....в голові незрозумілі звуки мбабу, есалє, саного, оаро, лотомба, сов.....
Показати
bora, в голові немає думок взагалі, я досі після вчорашнього матчу не відійшов, я не вірю що це сталось.
Ватель, так Коваль провалився в тому моменті. Але навіть без того він кращий гравець ДК. По голих цифрах Коваль зробив 5 сейвів. Але скільки зібрав подач, два рази підчищав лінію своєчасними виходами, жодного разу не помилився на виході. Це що з ним сталося - нещасний випадок. Випадок, який продиктований повною абсолютною відсутністю бійцівських якостей команди, за винятками Мбокані, Хачеріді, Віди, Гонсалеса та частково Шепєлєва. Провалили гру українці. Про Корзуна навіть не пишу, бо то не гравець і не футболіст.
Цікаво, що тепер скаже журналістам наш гавно-капітан?
Показати
bora, я повторюсь, но это работа вратаря, делать сейвы. По полевым игрока, борьбу проигрывали все, и Хачериди и Вида, Виде еще повезло, что с таким судьей жк он получил только одну, он часто не успевал за быстрыми рывками соперников и хватал их.
Я просто не вижу повода хвалить Коваля.
Когда-то, я за такие ляпы защищал Макса, даже ругался тут, за что Евгений Сидаш грозил мне баном (нельзя ругаться с администрацией:), но время показало, что Сидаш был прав.
Теперь же просто люди подзабыли, что Коваль подвержен таким ошибкам.
Просто не вижу чем Коваль вчера был лучше, чем тренерский штаб или полевые игроки. Отбил, словил несколько мячей, успел на перехват, так а разве тот же Кадар несколько раз не вынес удачно мяч, не лег под удар, или Хачериди, Мбокани не выиграли множество верховых дуэлей?
Это их работа, так же как и работа Макса, и провалили игру все.
Цей матч програли українці. Всі легіонери відборолися!!!! Дерліс бігав від лінії до лінії. Скільки врятував і вибивав. Навіть Кадар не провалився настільки. Просто Кадар дуже слабий гравець, але то таке. Мбокані постійно бився за кожен м'яч. А мегапіжон Ярмола провалив гру як в нападі так і в обороні. Про Ширінку і Сидора з Гармашем - просто промовчу. Ну і Хацкевич провалився повністю. Хто б там що не говорив, але не настроїли вони команду. Впевнені були що пройдемо.
Показати
Из украинцев играл только Коваль. У меня как-то язык не поворачивается сказать о нем что-то плохое, несмотря на пропущенный мяч
bora, Дерліс повністю провалив свій фланг. Його навіть на швидкості оббігали. Гидко дивитися на нього.
Тупі довбані мінори. Якби не Коваль, то получили б 5-6 штук. Але з інакшої сторони, то мав б той мяч ловити намертво. З першого погляду, програли 90% всієї боротьби. Абсолютно найгірший гравець матчу - Андрій Ярмоленко. Не згадаю жодної корисної дії, крім дриблінгу при виході 1 в 1. Регулярно програвав боротьбу. Не встигав, мало помагав Ширінці. Програв АБСОЛЮТНО всю верхову боротьбу. З під нього завдали 4 удари по воротах. Найбільше з усієї команди. Мені пох на твої ТТд, Ярмола. Окремо згадаю його переляканого кума. Труп трупом. Про Ширінку взагалі навітьписати не хочу. 100% винен в пенальті. Замість того, щоб просто вибити м`яч привіз пенальті в дитячій ситуації.
Окремо по Хацкевичу: міняти абсолютно кращого півзахисника команди Шепелєва на недорозуміння від футболу Корзуна??? Просився Бєсєдін замість Гармаша вже на 60 хв. Бєсєдін боровся б до смерті!!!! Ярмолу треба було міняти ще на 55 хв.
Одним словом, я знаю, що ви будете читати нешановні футболісти. ТО я вам пишу, що ви є галімі, кончєні, непрофесіональні гандони. І свої вибачення запхайте собі в сраку, уйобки. Ви не вартуєте і 10% тих грошей, що вам завдяки ліміту пощасливилося заробляти. Це стосується всіх, крім Коваля і Шепєлєва!!!!
І можете мене банити.Мені вже пох.
Показати
bora, Шепелев уже назад почти не бежал из-за усталости. Плюс, от него ближе концу игры пошли обрезки. Так что замены правильна. ИМХО.
No results found.