Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 143
Олексій Михайличенко - в сьогоднішніх умовах варіант найкращий. Це далеко не безталанний, інтелектуальний та врівноважений тренер. Він адекватний в першу чергу. Він ніколи не буде називати "глухарьом" і пропонувати спати з м'ячем своїм гравцям. Він вміє знайти підхід, і найосновніше вміє поставити гру. Особливо добре вміє поставити гру в обороні. Але одночасно він є найбільшою помилкою Суркіса в Динамо. Якщо б його опально не звільнили у 2004, то ми б мали другого Лобана і не згадували ганьби всяких сьомінів, газаєвих, бульбашів і біляшів.
Впевнений, що з Льосіком ми станемо чемпіонами України в цьому сезоні.
Показати
bora, І чого ж його видатні тренерські здібності нікому були непотрібні на протязі більш 10 років які він спокійно просидів на теплому місті в клубі?
Це новина про Динамо? Чи ватне нутро редакції? Президент прийшов, а нар виводить кокс з організму капельницями. Президент поийде і розмаже блазня в порох і на стадіоні, і полі, і в піску і в болоті (цитата Олег Гусєв)
Показати
bora, потише... с чего вдруг у редакции "ватное нутро"? Где Вы тут поддержку зе увидели?
Треба гнати в шию весь тренерський штаб, поки ще не все втрачено в чемпіонаті.
Показати
bora, и тебя назначить, а Шахова в помощники?
А тим часом вусатий підарок Шахов на телеканалі Інтер...
Показати
А почему это плохо, что Шахов на Интере, делает свою работу?
Найлегший шлях: Динамо - Славія, Динамо - Базель/Паок
Показати
bora, мы с чехами всегда очень трудно играем. ИМХО, Стандарт предпочтительнее. Бельгийцы не ставят глухую оборону. Дают играть.
Кого він гіпнотизує??? Чи сам себе переконує??? Який з клубів візьме скомпроментованого допінгом гравця за такі гроші. Потенційним покупцям варто подивитися всі матчі сезону проти Динамо, де Шепелєв помножив макаку на нуль.
Моя думка, це кротяча істерія, ніхто за нього 50 млн не дасть. Не дасть і 30. 10 - 12 млн його максимальна ціна.
Показати
bora, да купят купят, кроты умеют продвать своих игрков в самый нужный момент
А все дуже просто: татарин закинув в Трансфермаркт гроші і Фред вже коштує 32 лями. Як такі гроші може коштувати гравець, якого як хробака у всіх матчах сезону перекусив Володя Шепелєв?
Показати
bora, так, особисто у Берлін гроші віз на поїзді. Якої тільки дурні не прочитаєш на Динамоманії.
Я б сказав, що бригада в жовтому затягнула Марсель у фінал. Просто неймовірні результативні помилки у абсолютно всіх матчах єврокубків!!!! Пара фіналістів ЛЧ просто випечена на суддівських ляпах. І якщо Реал ще й виграє ЛЧ, то це буде вершиною футбольної несправедливості.
Показати
bora, а Ливер не без помощи "ляпов" прошел в финал? Их победа будет справедлива?
Це історія з серіалу обсирна і Барселона. У МЮ перебор з ЦП. Там Погба, Матіч, Еррера в опорній. Молодий пацанюра з академії на підхваті. Смолінг І Еванс без проблем також грають в опорній. З ким може конкурувати цей фуросемідник? Його Вова Шепєлєв з потрохами з'їв, так само як і 37-річний Де Россі в Римі.
Показати
bora, что это за Эванс в МЮ появился?)
Там остались Матич, Погба, Эррера и Мактоминай. Феллаини и Каррик уходят, так что три нормальных и один молодой, ЦП им в любом случае нужен. Плюс Моур так и не понял еще где играть Погба, может выше его нужно ставить, так что остаются только Матич и Эррера из квалифицированных.
bora, ты серьезно? Еванс, ты когда последний раз игру МЮ смотрел, а в опорке Эррера которому уже 28, через год 30, и то не факт что он контракт с МЮ продлит, он сам ещё не знает. Так, что Фред нормальный вариант за такие бабки
Захисник зіграв у м'яч. А потім трохи зачепив бік Васкеса. Був б відеоповтор - Ювентус став б заслуженим півфіналістом.
Показати
bora,
а с какого перепугу ювентус стал бы заслуженым полуфиналистом, если б судейка не показал на точку?
No results found.