Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 79
Дайте ссилку на літекс у маркеті.
Показати
http://www.transfermarkt.de/en/fc-litex-lovetch/startseite/verein_271.html
http://www.transfermarkt.de/en/fc-litex-lovetch/startseite/verein_271.html
Анжи живе і тренується під Москвою.
Показати
вот взял и убил мечту
А що це за рейтинг, що він значить ?
Показати
просто статистика,подробная но не очень обективная...
Я б хотів щоб на Олімпійському грали. 25-28 тисяч унило, з усіх найсучасніших в Україні найгірший буде, якщо будувати тоді тисяч на 60 мінімум. А якщо на 25-28, тоді навіть у Чорноморця краще буде.
Показати
Еще нужно собрать эти 25-28к народу. Ну на лч еще может придут, и то, в ту ЛЧ нужно еще попасть. Ты представь как уныло будут смотреться 20к на Олимпийском.
Значить можна Рубін вдома перемагати.
Показати
Не можна - а нада)))
Коментарі по темі:
Як я розумію, він хоче перейти на нову тактичну схему, поки-що це в нього не виходить(є тркднощі), як завжди потрібен час якого немає.
Показати
Времени никогда не бывает много - аксиома!;) Ладно, спокойной ВСЕМ ночи и спасибо за внимание, и за ваши отклики. З.Ы. Увы, но я ещё в форме - нажраться так и не успел(( ;)))
Коментарі по темі:
Але і Сьомін теж хорош, всі помиляються.
Показати
Ошибаются все, но не все видят свои ошибки и их исправляют. "Брага", видимо, ничему не научила.
Коментарі по темі:
Як виграли у Манчестер Сіті так всі хвалили Сьоміна, програли 1 матч просто через фатальне невезіння - його всі проклинають. Забив би Вукоєвич 1 з своїх моментів була б зовсім інша гра і Динамо дотиснуло Рубін, але він не забив. Не потрібно робити висновки по одному матчу. Ще не було матчу в Росії, і все ще може перевернутися з ніг на голову, якщо це станеться Сьомін знову буде хорошим. Всі програють, навіть такі команди як Барселона та Манчестр Юнайтед. Потрібно вірити в команду, і завжди її підтримувати, навіть у самій скрутній ситуації, а ви просто відхрещуєтесь від неї...
Показати
Димон, я согласен и с тобой, честно! Только, вот, беда в том, что команда свои лучшие матчи проводит именно после назначения нового наставника. Сейчас, к сожалению, Сёмин потерял не только нить управления командой, но и не знает что делать дальше... ИМХО
Ты не понял главного!!!!!!! Да, все проигрывают - это футбол!!! Но можно проиграть в борьбе, в постоянном прессинге, движении вперёд, давлении на противника, когда банально не повезло. А можно ... как с Рубином у себя дома(((( "Хождение по мукам" да и только(((.
Як хочеться щоб Динамівці порвал иїх в Казані, бо росіяни один матч в кваліфікації, а розорались ніби вийграли Лігу Чемпіонів.
Показати
а мы не разорались? сколько тут было знатоков и их коментов, типа: "порвем Рубин, вынесем Рубин, 3:0, 4:0" - так что победителей не судят, уважаемый
Пеналь реально лівий.
Показати
вообще то реальный пенальти нужно было назначать Рубину за снос Идейе, когда ему руку заломали к земле- это был просто шок, арбитр-кондом
No results found.