Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 135
lazik, Ти хоч усвідомлюєш яке ти зараз жалюгідне?
Показати
Vitaliymkua, усвідомлюю :)
Пенальті може бути призначено, коли гравець команди, що захищається, порушує правила проти суперника у власному штрафному майданчику (коли порушення відбувається за межами штрафного майданчика, призначається прямий штрафний удар). Варто зазначити, що саме місце порушення правил, а не місцезнаходження м'яча, визначає чи буде призначений пенальті чи прямий штрафний удар.
Геть усі прізвища фінські.)
Показати
Vitaliymkua, Ниссилла - 100%-ный финн.
І тоді їй вже було сорок років. Напевно дійсно "п'є кров немовлят". )))
Показати
Vitaliymkua, Здоровый образ жизни, минимум проблем и уверенность в завтрашнем дне - вот и весь ее секрет))
tori4, Назва статті взагалі не відповідає її змісту.
Показати
Vitaliymkua, Кликбейт . Этим в основном грешат сайты-интернет помойки, которые в погоне за кликами придумывают такого рода заголовки что бы заманить пользователя
ProtivBreven, Те що ви написали але більш доступно. Для тих, хто з таким не стикався. І головне, що загрожує гравцеві?
Показати
Vitaliymkua, зупинка серця --> смерть або "овощ" до кінця життя...в даному випадку, не вчасно почали рятувати (перші секунди - 2хв рішають багато чого), тут почали масаж серця + колоти адреналін, щоб запустити серце, а дефібрилятор використовували в режимі монітора чи запустили серце чи ні
По простому: для того щоб мозок і надалі "варив" і рухалися ноги/руки він має отримувати кисень. Кисень потрапляє в організм через легені в кров. Щоб рухалася кров потрібно, щоб калатало серце. Серце (найбільш ймовірно) у Крістіна зупинилося. Так от вважається, що час 300 секунд є граничним для необоротних змін у мозку. Хоча відомі і випадки у 7-8 хвилин з хепіендом. Реанімацію розпочали в допустимі терміни. Враховуючи, що Еріксен атлет і є добре тренованим, то шанси на одужання без побічних, або з мінімальними побічними наслідками, є високі.
ProtivBreven, Поясніть простіше будь ласка.
Показати
что именно обьяснить?
Cossack 1927, А де можна перевірити останні 5 матчів середню кількість переглядів? Просто цікаво, як можна перевірити середню кількість переглядів трансляцій останніх п'яти матчів?) Ну добре, як особисто ви перевірили все це, та вийшли на цифру 100 800?
Показати
Vitaliymkua, на оф. сторінці Вереса в ютубі https://www.youtube.com/channel/UCNqw3KM94EB87P078FpIE9g

там під кожним відео є кількість переглядів. Останні матчі: Авангард 97 тис. переглядів, Альянс 96 тис, Кристал 83 тис, Миколаїв 100 тис, Нива 129 тис. Як вивести з цього середню кількість переглядів надіюсь не потрібно пояснювати.
Перевірив. ФБ 11081 стежать. Твіттер 859 підписників. Ютуб 19200 підписників. Інстаграм 26200 підписників. Проте трансляції дивляться 100 000. ))) Петросяни рівненські.)))
Показати
Vitaliymkua, перед тим як таку фігню писати, краще б і кількість переглядів матчів перевірили б, це ж не тяжко. За останні 5 матчів середня кількість переглядів 100,8 тис. Так що він правий, а Петросяном оказались ви.
Не піде...
Показати
Vitaliymkua, це було б ділом честі, але до цього далеко, вся відповідальність обмежується лише словами
Де маски?)))
Показати
Vitaliymkua, там уже все вакцинированы
No results found.