Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 148
Звичайно винні і гравці, і тренери.
Особливо тренери

а директор ДЮСШ Динамо? Не винен? Кому заважали іспанці, при яких був прогрес гравців і вони ГРАЛИ?
А хто був ініціатором приходу хорвата з нім.клубу. Ще й з помпою так представляли: мовляв, іспанських підхід не наш, нам ближче хорвати. Де той хорват? тренером нападників в Ю-21? Це ж при ньому Супряга розкрився.
От за це хто винний?
Суркіс і Іщенко. І уход двох тренерів з ДК в шахту, як показала історія теж не просто так. За словами Іщенка вони зрадники і слабі тренери. Але ці слабаки після цього два рази виграли ДЮФЛУ , але не за рідний клуб, бо там геній тренерської думки та розвитку юнаків Іщенко командує.
І Сікана він профукав. Бо чекали завершення змагань, щоб поговорити. а хтось не чекав і встиг раніше. І хлпець з Карпат грах в шахті.

А так Іщенко ні разу не винний
Показати
Владимир, присоединяюсь.
Расставание с испанцами нам еще аукнется в долгосрочной перспективе, как и то, что сейчас мы пожинаем плоды работы испанских тренеров
Kilroy, причина тому тренери. його тепер вчать по нових тенденціях чемпіонів світу французів і їхнього напа Жиру: грати спиною до воріт, боротися-цеплятися і скидувати. ХАН же новий тренер - вчиться модному. Супрязі літом треба тікати з нашого клубу, бо пропаде карьера. Та і Булеці з Поповим, Русиним теж.
Не розумію чого Супряга не пішов в Аякс коли була така можливість
Показати
Гнать надо этого Супрягу с Динамо!
на зелене море їх. мотичку в руки і в буряки. Більше толку було і від них, і від їхніх заробітчан-чоловіків.
Показати
Владимир, Як колись казав Михайло Іванович Фоменко:
- Моя дружина працювала кранівником, а зараз у нового покоління футболістів дружини: моделі, художниці...

Дружини нинішніх футболістів ведуть богемне життя селебрітіс, багато з них просто не працюють , живуть за рахунок чоловіків, а ви кажете про "рачкування" під сонцем прополюючи бурячки чи розкидаючи гній на городі, кумедний ви друже XD
Дай Боже, щоб ці крихітки мали натхнення собі приготувати на сніданок яєчню з тостом та кавою )))
правильне рішення
мінімальне: уволити хана - назначити молодого іноземця (німця умовного)
максимальне: уволити хана, уйти самому в почесні президенти, уволити(просто перевести в ветеранську команду всі "серця"), прийняти на роботу у всі відділи структури іноземців , академію віддати в управління іспанцям або голанцям, в дублі ставити іноземця з академії і тренера (для планомірного переходу молоді в дорослий футбол) а краще ДК віддати в управління якомусь іноземцю з картбланшем кадрових призначень.
Показати
Владимир, Це утопія.
якщо ти легіонер - то повинен на голову бути вище місцевих. Це сказав сам хан "картопельний гвардіола"
А у нас і своїх фізкультурників вистачає. Особливо з дипломом марозова\сабо.
Показати
Владимир, Да не,ну какой Хацкевич легионер,?А Динамовское сердце...?это очень и очень..контракт ему с пожизненный содержанием..
собака таки зарита. є ще якісь проблеми. під вибори рішення родили якесь, а далі будуть розбиратися.
і патріот відразу травмований до кінця сезону.
і поїде патріот у відпустку раніше інших укр.гравців шахти.

зі цікаво , а візу в бразилію йому треба ? :)
Показати
Владимир, у нас з ними б/в )))
В Динамо багато талановитих молодих гравців. але немає не те що талановитого тренера, а взагалі головного тренера. плюс цей набір фізруків, що керує не вміє дати установку, підібрати тактику. а про підвід молоді до основи і перехід в дорослий футбол взагалі мовчу. Циганков тому приклад. Грав класно, поки не почали заганяти в зрозумілі тільки "картопляному гвардіолі" схеми.
Показати
Владимир, Немає у кортопляного ніяких схем, так імітація бурхливої діяльності.
Kikotilla, 1 результат. Вы уверены что он будет? Не с этим тренером и составом.
2. Возраст. зачем нам игрок 32 лет? для года игры? где перспектива?
3.финансовый вопрос: он по призванию серца или за .........дол сша? почему то дума что второе.
4. а нарушение законодательства Украины об одном гражданстве. или Вы всерьёз верите что он отказался от паспорта Бразилии и будет делать визу что бы поехать домой?
5. Это только интересы шахты. они набрали очередную порцию гастбайтеров . а тут мораес может получить гражданство так как живёт уже больше 5 лет в Украине. почему бы не воспользоваться.
6.Следующий исмаили. у него тоже скоро будет паспорт. и соответственно сборная. и никого не будет волновать, что на левую бровку есть кандидаты. А в шахте есть бразильцы. им (шахте) нужнее.

поэтому это не сборная Украины , а игроки имеющие право за не играть.
Показати
Владимир, еще один трезвый человек..вызов в сборную это не играть за Сборную.. тут две большии разницы...гражданство только для ржавого и его команды...Яремчук Кравец Беседин Русин Супряга куда получше будет..
Владимир, да как минимум нам болельщикам ДК меньше всего нужно смотреть на подземных.Их нужно выносить хоть с 11 бразильцами ,хоть с 11 типо украинцам. Проблема с Президентом,тренером,составом не у них. Тут писали что наших (игроков ДК)в зборной все меньше и меньше .Так а кого брать? . У зборной есть задача выйти на турнир .
tov_suhov, ага. зато ставленик коломойского с которым они чуть не выиграли КУЕФА стал довереным лицом особы которая уничтожает украинский футбол.
Показати
как по мне там вообще достойных нету. все замараны. разве выбирать со всех зол меншее.
Евгений Сидаш, пане Євгене, а Дерогана чому відчислили? молодшим подавав великі надії.
Показати
Владимир, мабуть вирішили, що Ванат перспективніший.
No results found.