Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 148
такі таланти, що і на збори не їдуть. такі безплатні - стали практично безплатними. так хотів в Динамо, що бідний ні паспорту , ні візи не зробив. Гравці збірних своїх країн - і безплатно? Менеджер проплатив пару зелених - їх викликали на збори - і вже гравці збірних. А реально скільки ігор награли? зробили корисних дій на полі?

Бачив кілька ігор Окоро в живу та по нету. Довге, голови немає, поле не бачить, техніка трохи є , як для африканця, удару непобачив, замазане по паспорту - ИМХО.
Показати
Владимир, "Довге"? Це так вболівальник Динамо характеризує гравця своєї команди??? Чи ти звичайний недорозвинутий бидло-шлактарівець?
Нико, буде рахуватися в команді. вгадайте хто в нього агент? ой менеджер? самий відкривач яя туре! добре тільки те , що до наступного Нового року буде новина "беніто розірвав контракт з ДК"
і скажіть , що суркіс не лох , якого розводять на гроші
Показати
Владимир, Ще гри не бачив, а такі висновки :) Настродамус? :)
а які зусилля команди застосували щоб вирвати нічию або перемогти! Що буде нічия - я подумав коли побачив промо матч на кааналах футбол.

шахта зіграла точно так же як і з ними зіграв МС. в ДОГОВОРНЯК або матч без належної спортивної боротьби
Показати
Владимир, МС как и шахтер играли на полную.
Василь Лановий, не оскорбляйте тварин. вони безобідніші.
Показати
Владимир, дико извиняюсь, эмоции...
Kikotilla, там відео на 5 сек. знято на мобільний. і основне що там чути. вйо.... на ... . І то це вже після факерів і мяча. Коли дентіньо пробує щось доказати. укання чується. але тоді коли телефон повернутий до сусіднього сектора. коли його повертають на фанатський: чути свист і те що написав вище.
Показати
Владимир, там прекрасно видно та чутно імітацію голосу мавп.
Ракіцький та ордець ще одне підтвердження того , що в своїй більшості гравці шахти викликаються в збірну ізза клубу, павелка,ахметова. А не за спортивні результати.
Я думаю збірна спокійно пережила б і відсутність коваленка, марлоса, болбата, мораєса, коноплянки, пятова, степаненка. матвієнко і кривцов нічим не кращі Попова, Шабанова, Вернидуба або Пластуна. Ой забув вони ж з шахтаря. і виклик їм забезпечено. Бо УАФ очолює кум Шевченка.
Показати
Владимир, справедливости ради нужно добавить в Ваш список ещё Зинченко, Соболя и Караваева они хоть и бывшие из Шахтёра, но как Вам известно бывших не бывает, поэму явно протянуты в сборную Павелко. Да и Шевченко это кум Повелко, от него тоже ничего хорошего ждать не приходиться.
кдк і Комітет таких пунктів не читали і не знають. а де підтвердження, що це степаненко? там особа подібна на степаненка. а не степа.
ага. і арбітр в рапорті цього не зазначив - значить немає приводу це розглядати.
а у Шашова упереджене ставлення і син працює в Динамо.
І взагалі для розвитку футболу і для збірної потрібно щоб степа грав.
і ще мільйон причин
Показати
Владимир, де вас таких Валадимиров розводять??? ( пуйло,ЗЕ і ще ти такий...)
кажись молодому та талантливому тренеру пора писать одно заявление
Показати
Владимир, не в коем разе не защищаю Ротаня, но свой прошлый цикл Шева тоже провалил.
приклад для фанів Динамо після наступного програшу?
Показати
Владимир, когда перестанут на карман получать от руководства,может и будет такое, но сейчас точно нет
Парамон, не потрібно! УВас родина. за них подумайте. суркіси ні за Вас, ні за Вашу родину думати не будуть. їм по... . Вони і далі продовжать розвалювати клуб
Показати
Владимир, дякую за підтримку.
No results found.