Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 148
Як добре , що селекціонери Ліверпуля знають такий клуб , як Рух. Двічі приємно, що вони приїзджають на ігри в місто Винники.
Показати
Владимир, вони приїзджали саме на гру із Зорею, очевидно. 4 голи - ну як тут не купити того кіпера? Які можуть бути сумніви? ))))
Vyacheslav, а про подставу зі сторони східної барселони и не думаєте?
Показати
Владимир, так если повторные тесты Кривцова и Мораеса отрицательные, в чем подстава ШД? Тут скорее швейцарцы лоханулись, выбирая "заражённых" . Забыли проверить кто уже болел и у кого есть антитела.
головне наголосити, що внаслідок дій Сидорчука.
от думаю: у куми дитина вкакалася. Теж в наслідок дій Сидорчука чи кума не додивилася? Дитині 7 місяців.
Показати
Владимир, тобі не позаздриш, бо в тебе всі думки тільки про гімно.
помилилася федерація призначивши тебе тренером збірної. без заслуг, без досвіду. але ж там кум. тому можна. а думка вболівальників? н.. вони ж не спеціалісти
Показати
Владимир,
Блат сильнее совнаркома!
сурсіс робить все, щоб вболівальники не ходили на футбол і відвернулися від клубу.
1. суркіс казав , що треба розвивати молодих - кого відкрив луческу? ракіцького чи коваленка? ні він відкрив цілий фк маріуполь.
2. луческу без бразильців нуль. суркіс готовий купувати 5-7 бразильців по від 5 лямів за кожного?
3.луческу має вибудувати вертикаль? яку він вибудував в шахті вертикаль? там ІМХО ахметов поставив на чолі кожного відділу іноземця на три роки. і біля нього були місцеві. які за ці 3 роки мали навчитися. Академія? ага. забрати\купити\вкрасти\вговорити батьків талантів інших клубів і перевезти їх в шахту. потім віддати в оренту в маріуполь.
4. знає укр.чемп? так він тут не працював уже багато років. все змінилося. і федерація теж.
5. 75 років. який розвиток? чи теж до Запоріжжя і по тім по його конспектам?
6. За ці гроші можна було любого молодого європейського тренера взяти.
7.Не вірю. Але боюся , що взагалі буде калітвинцев,мороз,костюк.
Показати
Владимир, Похоже, что трансферы бразильцев или кого-то еще от 5 лямов таки будут. Возраст Луческу, конечно, очень солидный. От него будут требовать быстрый результат. Лучше было бы Бьелицу, но мы на ничто не повлияем. Если назначат Луческу, пусть у него получится в любом случае. Раньше он умел ставить игру и выигрывать трофеи.
Владимир, Если из двух вариантов Калитвинцев или Луческу, то лучше банкротство
яким боком печорний? ще той мутний тип.
яким боком тандем? Скрипник має свій штаб та непогано справляється.
яким боком Гусев? чергове серце? Ще СаШо є і Шева. І це з молодих сердець. Що Гусев тренував? Молодіжку? І то не першим. Хай візьме умовний колос і потренує. Не всі є Зіданами:гравцями-тренерами.

треба нового тренера зі своїм баченням, командою тренерів, бажано іноземця.
Показати
Владимир, Как раз Шева был бы интересным кандидатом на тренерскую должность. Он показал, что умеет меняться, расти как тренер и менеджер.
завдання не рішаємі. Особливо для керівництва Динамо.
1. Тренер: знову динамівські серця? їх ще багато. Та й Лесик немає гордості і сам у відставку не подасть. Наші тренери (а динамівські особливо) не вміють працювати з гравцями. Їм давай трансфери. Але в них би і Мессі не заграв.
2.Гравці: вони на контрактах. У них компенсація за розірвання. і агент шаблій. Той теж свого не упустить. Склад роздутий - а грати немає кому. Купівля нових та повернення арендованих нічого не дасть. Будуть грати в дублі. В основі раз в місяць і від них будуть чекати по десять голів в кожній ігрі. Бо ж дали шанс. Не забьють - почнеться знову: не вміють, молоді, треба посилення.
3. Без жорсткого хірургічного втручання пацієнт не виздоровіє.
Колись одні гравці однієї команди програвали ксамасам і рапідам. А потім прийшов ТРЕНЕР , вивів одного велиго футболіста -експерта зі складу і ті ж гравці почали обігрувати різні ПСВ,Реали та Барселони.
Показати
Владимир, підтримую, спражньому тренеру вистачить одного тижня, щоб зрозуміти з ким він буде працювати, а з ким ні. Повинні залишитись вмотивовані гравці, щоб грали, а не робили послугу.
"...НАМ З ПАВЕЛКО...."
Так про які посадки може бути мова. Павелко вже домовився з коломойським та частиною депутатів ЗЕ
Показати
Владимир, вибачте, а Ви вірили в посадки?... Вже більше року мучить питання- на чому побудована була та віра?.. от просто ну дуже цікаво...((((
це він про себе чи своїх клієнтів?
Показати
хоча він правий. перший пост стосувався назви статті
Dynamic, ще не знати хто тут недорозвинуте бидло.
я за команду Динамо Київ вболіваю з 1985 року. Як Блохін поклав два Жальгірісу. Цікаво чи Ви вже сонце бачили в той час чи тільки Ваші батьки мали познайомитися?
Освіта позволяє надіятись , що я не бидло та не недорозвинений :)
Стараюся , по мірі можливості, не ображати незнайомих людей. заочно.
Свою думку кажу прямо , в очі і завжди.

Я за молодих пацанів в ДЮСШ Динамо, а не зрозуміло якого футболіста, привезеного селюком. Селюк НІРАЗУ НІЧОГО НІКОГО хорошого не привів. Я буду вболівати за Сироту,Миколенка,Скорка. Надіятися на Шулянського та Ваната. Майбутнє бачу в Ісаєнку.
І не розумію чому ділки привозять незрозумілих людей та добавляють штучних перепон своїм вихованцям. Те що тренери не вміють працювати з молоддю тоже факт. Ніхто не хоче з ними морочитися. а так откатік, і можна нити, що гравців немає, грошей на трансфери немає. Хоча Вам цього мабуть не зрозуміти.
Я готовий чекати рік, два , десять але бачити КОМАНДУ. Хай заграють ці африканці - я тільки за.
Показати
Владимир, сонце я в той час вже бачив, якщо тебе це цікавить! Дуже сумніваюсь, що ти вболівав, швидше, лише після перемог...
"Стараюся , по мірі можливості, не ображати незнайомих людей. заочно." - тому ти зрівняв з гівном гравця Динамо???
В тебе проблеми з головою, дійсно???
No results found.