Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 141
Серджо, 1993 року народження там 7 гравців що аж ніяк не половина із заявки.
Показати
FromUngvar, этого мало? +несколько 94-го. Неужели все такие талантливые?
Отпускать надо, а то потом их уровень это полиция и клубы низших дивизионов
Цікаво, чого взято, що за Динамо-2 грають "гравці, які вже не потраплять в першу команду". Ярмоленко, Гармаш, Макаренко, Рибалка грали за Динамо-2 і тепер грають за першу команду.
Звичайно, не всіх варто тягнути далі. Того ж Маїка чи Акубардію вже можна відчепити, бо вони доволі травматичні і засиділись в Динамо не демонструючи росту, але це ніяк не означає, що треба розганяти команду. Рівень Першої ліги набагато вищий, ніж чемпіонату У21. Я всіма руками за існування Динамо-2
Показати
FromUngvar, Когда это было? Тогда действительно Динамо-2 было полезной командой. А щас? Кто там, кроме Хлебаса способен усилить Динамо?
Мечтатель, 30.06.2017
http://www.transfermarkt.co.uk/vladyslav-kalitvintsev/profil/spieler/108710
Показати
FromUngvar, Странно, была новость, когда он в Слован переходил, что продлил контракт до 30 июня 2016. Но ,видимо, вы правы, раз его отдали до конца года.
Цікаво, як з ними говорить Дерліс?
Показати
FromUngvar, поинтересуйся где он играл до ДК.)
Тут проблема в тому, що в Україні чомусь 2 молодіжні чемпіонати - У-19 та У-21, а з фармами (зараз таких тільки 2 - Динамо-2 і Шахтар-3) роздільні заявки. Тому люди В Д-2 "зависають". Бідні клуби Прем'єр-Ліги несуть сильні витрати на утримання У-19 і У-21. При тому рівень футболу в чемпіонаті У-21 дуже далекий до рівня Першої Ліги, вже не кажучи про У-19. Дві молодіжні першості треба об'єднати в одну, а тим клубам, які можуть собі дозволити розгалужену систему молодіжних команд дозволити об'єднати заявку з фарм-клубами, які грають в нижчих лігах. Колись в Україні так і було.
Показати
FromUngvar, все верно. Пока была сквозная заявка, "Динамо" постоянно выигрывало первенство дублеров. После разделения - ни разу.
FromUngvar, Я це і мав на увазі. Повністю підтримую, ми збільшимо кількість команд,відповідно і конкурентоздатність у всіх нищих та регіональних лігах . Уявіть, якщо у кожної професійної команди(Від Динамо з Києва до Ниви з Тернопіля) буде 2 команда.
veremey, 19-річні пацани на тренувальному програли клубу Прем'єр Ліги. Яка ганьба! Вже другий рік кажу. що такі коментарі нікому не потрібні.
Показати
FromUngvar, Динамо 2 гравцям 22-23 роки.19 річні грають в молодіжній першості.Якщо в 22 роки навіть близько до команди не наближуються то вже і не наблизяться.Як варіант розпродати за 100 гривень командам 1-2 ліг для підвищення конкуренції команд майстрів))
ALud, Якщо ти вважаєш проявов особливого інтелекту перехід на особистості, то можу тебе розчарувати - це не так. Але це тебе ще мали тато з мамою навчити.
А Щебетун наразі найкращий форвард молодіжного Динамо. І всі, хто за цією командою слідкує, це знають. А матч у нього вийшов не найкращий, так.
Показати
FromUngvar, мене тато і мама вчили шанувати всіх батьків апріорі, навіть якщо вони і недовчили своїх дітей, бо крім батьків є ще книги, кіно , школа і вулиця, і особистість тим і відрізняється, що вона не путає предмет обговорення ( в даному випадку ніяку гру Щебетуна із особистістю зовсім незнайомого дописувача на форумі). Поважаючи твоє захоплення Щебетуном, було б цікавіше почути аргументи і наведені приклади успішності Щебетуна, хоча в глобальному вимірі таких як він серед молоді ДК, на жаль, більшість, але це може вповні зрозуміти той, хто бачив на полі молодих Безсонова, Бережного, Яковенко, Заварова, Михайличенка, Юрана...
ALud, Довбик, ти?
Показати
FromUngvar, якщо це, нібито, прояв інтелекту, то, відчувається, що він якраз на рівні сьогоднішньої гри Щебетуна. Як любить говорити Кравчук, який не Ель, кожен має те , що має.
Skif1927, не пригадую правого латераля рівня Срни в Динамо за останні 10 років.
Показати
FromUngvar, со времен Лужного, прошло уже поболее, чем 10 лет...
З якого рейтингу ці цифри?
Показати
Цікаво, яка логіка мінісувальників
FromUngvar, дужесхоже на рейтинг збірних УЄФА
https://en.wikipedia.org/wiki/UEFA_coefficient#Country_coefficient
FromUngvar, я дополнил текст некоторыми деталями, в том числе, о рейтинге сборных.
Автор: FromUngvar
29 листопада 2015 18:25
Куди подівся Харатін?
Був в системі Динамо такий собі доволі талановитий опорний півзахисник Ігор Харатін. Грав за юнацьку й молодіжну команди Динамо. Збірні України різного віку, в тому й числі й на Чемпіонаті Світу. Влітку з'являлась інформація в ЗМІ, що Ігорем цікавляться німецькі клуби Штутгарт, Бохум і якісь таємничі "клуби з Нідерландів"...