Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 141
І ще. Хацкевич казав, що контракт Самбрано має термін тільки до літа.
Про який продаж чи оренду можна говорити, якщо у людини по контракту ще 2 тижні залишилось. Чи Суркіс продовжив співпрацю із цією зіркою світового футболу?
Показати
FromUngvar, ага, а народ будет потом гнать на селекцию и спрашивать - почему не продлили и не продали )))
"ребята напоминают мне тех футболистов, что были в команде в далеком теперь уже 1997 году..."

Наша пісня гарна-нова
Показати
FromUngvar, чем-то не нравится Цыганков? Шапаренко? тот же Беседин с Миколенко? Какая разница с каким поколением их сравнивать? Пацаны реально борзые и по-хорошему наглые, у них все получится
Він дійсно думає, що хтось буде викуповувати Пантіча?
Дід Панас, основа буде грати в ЛЧ?
Показати
FromUngvar, ну в квалификации точно, а потом скорее всего в ЛЕ. Заявят и туда.
Paolo Maldini, Данія - це не Східна Європа.
Показати
FromUngvar, Словения же или нет? Я про паспорт... а не Кобельхавн
Антон, я ще й Кадара не згадав. Як його гра в останніх матчах?
Шабанов особисто мені нічим не невгодив. Це просто футболіст, якому 26 років і вершиною кар'єри до цього був Олімпік. Хочете, щоб в Динамо грали Шабанови? Будь ласка, хто ж що має порти? Просто й результати будуть відповідні. Вболівальникам пора би вже визначитись чого вони очікують від команди.
А стосовно Бурди. Навіть якщо би він був Карлесом Пуйолем, Фабіо Каннаваро й Ріо Фердинандом в одній особі (Що, погодьтесь, далеко не так). Я щось не можу згадати команду, якій би було достатньо одного ЦЗ.
Показати
FromUngvar, ну Кадар вначале был плох и сейчас после травмы он тоже плох, но в перерыве между, он набрал не плохую форму...
FromUngvar, нет, мы хотим Рамосов и Роналдо, но где ж их взять? где взять сильный чемпионат для них? где взять бабки на их з/п? ответ в нынешних реалиях прост - только воспитать! Выкупать всю талантливую молодежь 14+ и работать, работать, работать... Но не нужно забывать, что конкурент имеет намного большие возможности в этом плане, ну или имел до войны, сейчас хз. И вот когда Динамо поставит на поток воспитание и продажу своих талантов в Европу, то никакая шахта молодежь не заманит в свою клетку.
Антон, головне, що Динамо зіграє на високому рівні із Гуйє і Шабановим
Показати
FromUngvar, Чим вам Шабанов не вгодив? Чому Бурду не навели в своєму списку? Можливо тому, що він вже краший ніж Хачеріді?
Віда, Кравець, Хачеріді, Мбокані, Мораеш - 5 вільних агентів за один сезон.
Професійний менеджмент Суркіса у всій красі. Потім не дивуйтеся, що у вересні треба бути грати із черговими Шкендебреу.
Показати
FromUngvar, уважаемый с мозгами все хорошо? Вам говорят - люди не хотят играть на прежних или ухудшенных финансовых условиях. Один хотел больше бабла, второй больше бабла и играть только в ЛЧ, третий года 2 всеми мечтами в АПЛ, а на деле его ждет середняки Бельгии, Греции, Турции максимум... Все хотят бабла, но прежних спонсоров нет... Пора жить по доходам, а не в кредит.
А почему человека минусуюте, по сути он прав на все 100%, в каком нибудь бельгийском, австрийском и тд клубе нашли бы, куда их простроить, хотя бы за символические 3 копейки.
Михайличенка після травми вже списують
Показати
FromUngvar, речь об игроках, которые играют за дубль на данный момент.
Elliot Alderson, важко бути результативним, коли ти не граєш.
Показати
FromUngvar, йому давали ігровий час, в тому числі - і сьогодні. Чим він сьогодні запам’ятався?
І ще. Хацкевич казав, що контракт Самбрано має термін тільки до літа.
Про який продаж чи оренду можна говорити, якщо у людини по контракту ще 2 тижні залишилось. Чи Суркіс продовжив співпрацю із цією зіркою світового футболу?
Показати
FromUngvar, ага, а народ будет потом гнать на селекцию и спрашивать - почему не продлили и не продали )))
Автор: FromUngvar
29 листопада 2015 18:25
Куди подівся Харатін?
Був в системі Динамо такий собі доволі талановитий опорний півзахисник Ігор Харатін. Грав за юнацьку й молодіжну команди Динамо. Збірні України різного віку, в тому й числі й на Чемпіонаті Світу. Влітку з'являлась інформація в ЗМІ, що Ігорем цікавляться німецькі клуби Штутгарт, Бохум і якісь таємничі "клуби з Нідерландів"...