Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 141
Ціна питання?
Показати
FromUngvar, 15000000,сказали же.
за 10 млн євро його не викуплять ніколи
Показати
FromUngvar, смотря, как он будет играть в Динамо...
В Дерліса через 2 роки закінчується контракт. А це означає, що віддали безкоштовно 24-річного гравця, якого купили 3 роки тому за 9,4 мільйони євро (третя покупка в історію клубу). Суркіс, ти просто космос.
Показати
FromUngvar, взяло игрока, который стоит примерно столько же за бесплатно. Так что тут вс
Господи, що ви несете? Який Обамеянг з Дрогбою? Обамеянг з 6 років в Франції, Дрогба - з п'яти. Ці люди до африканського футболу мають відношення тільки кольором шкіри.
Нам потрібен форвард під єврокубки і боротьбу за чемпіонство в цьому сезоні, а цю позицію хочуть закрити людиною, яка навіть не "гуглиться"
Показати
FromUngvar, сорі, а звідки у Вас інфо що саме він і є єдиною трансферною цілью ДК на цю позицію? Що Суркіс так і сказав: "Беремо на позицію ЦН Даго Шибамба Саму і на цьому крапка?". Що за паніка панове?))
Супряга добре біжить.
Показати
FromUngvar, бежать одно, а два выхода один в один уже не забил...
FromUngvar, Мне он Кравца в юные годы напоминает.))
10 лямів і цей мадяр ваш
Показати
FromUngvar, Ты что же это, царская морда, земли казённые раздаёшь?
125, в нього травма була
Показати
FromUngvar, ага "травма" ....така ж сама як і в Мораєса і в Мбокані
Форвард потрібен, а не ЛЗ.
Показати
FromUngvar, ЛЗ тоже необходим, потому что Пива.. ну так себе.. миколенко когда играет не хуже выступает. А посадить игрока сборной хорватии на лавку у Хаца не хватает смелости)
448 хвилин в сезоні - якраз те, за що треба платити 9 лямів (ні)
Показати
Я не пишу про конкретно этого персонажа, самого статистика напрягает. Но высказывать свое неудовольствие любым игрокам, с которыми нас связывают, считаю какой-то патологической неудовлетворенностью.
Пример: вчерашняя статья про Хачериди, накинулись, обосрали. Оказывается неправильно перевели, но вчерашние обсеральщики молчат
cap, У нас 1997 рік.
Показати
FromUngvar, дуже шкода шо керівництво клубу цього не розуміє :(
Автор: FromUngvar
29 листопада 2015 18:25
Куди подівся Харатін?
Був в системі Динамо такий собі доволі талановитий опорний півзахисник Ігор Харатін. Грав за юнацьку й молодіжну команди Динамо. Збірні України різного віку, в тому й числі й на Чемпіонаті Світу. Влітку з'являлась інформація в ЗМІ, що Ігорем цікавляться німецькі клуби Штутгарт, Бохум і якісь таємничі "клуби з Нідерландів"...