Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 141
Коментарі по темі:
Загальний бюджет 1 мільярд. Доходи від продажу ТБ прав 120 мільйонів. Елементарна математика.
Показати
"Доходи від продажу ТБ прав 120 мільйонів" а ця цифра звідкіля?
Боднар лівий був, ні?
Показати
Нет. В Динамо он играл справа в защите.
Коментарі по темі:
Спонсорство має дати цьому чемпіонату 880 мільйонів долларів щосезону. Для порівняння: минулого сезону УЄФА отриала від спонсорів Ліги Чемпіонів (Ford, Heineken, MasterCard, Sony, UniCredit, Adidas, Konami) "всього-навсього" 260 мільйонів Євро. Висновки робіть самі.
Показати
"Спонсорство має дати цьому чемпіонату 880 мільйонів долларів щосезону" с чего бы єто? где вы это взяли?
Це все дуже цікаво і круто, але звідки ця псевдоліга буде брати ОДИН МІЛЬЯРД ДОЛАРІВ щосезону? Це ж абсолютно нереальна астрономічна цифра, там тільки за ТБ трансляції передбачено 120 мільйонів, яка медіакомпанія заплатить такі гроші заради права трансляції матчу Кубань-Чорноморець?
Показати
Так в том то и прикол чтоб таких матчей как Кубань - Черноморец не было)
Обдерут нас как пить дать. Инфа 146%.
Ментами було московське Динамо. Москвичі називали нас хохлами ще у 80-х. Це слова самих фанатів Динамо тих часів.
Показати
Хохлами называли всех украинцев. В том интернациональном государстве это было не обидно. Днепр называли так же. Но учитывая то, что фан движения как такового не существовало - это не было прозвищами команд. Всякие "мясо" "кони" "Кроты" "менты" появилось позже. И московское и киевское - Динамо. Одно ведомство курировало СК Динамо, только разные сср. Не фантазируйте.
Смішно. Кого є сенс використовувати? Рубена?
Показати
а что он сейчас может? нагулялся, с партнерами не сыгран сейчас...
Чорноморець називали жидами вже давним-давно, так само як і Динамо - хохлами. Це прізвисько чисто з фанатського лексикону, а всі інші наведені тобою - це й не прізвиська зовсім, таке тільки тролі на форумах використовують.
Показати
Все правильно.
Черноморец до начала 2000х жидами не называл никто, кроме группы отбросов общества. Так же как и Динамо хохлами. В советское время такого не было. В 90е такого не было. еще раз повторяю этому моральному уродству лет 10 как. Если за 10 лет вы разучились уважать друг друга и для вас стало нормально применять лексикон быдла, то готовьтесь.. лет через 10 Дно будет нормой для следующего поколения фанатов. И виноваты именно вы в этом будете. Черноморец - моряки, ибо курировало их ЧМП в приморском городе. Динамо - ментами всегда было, по похожим причинам. По курирующему ведомству. Запомните это и не позорьте клуб.
Молдову б точно змогли обіграти.
Показати
тоді з нашими в нічийку
Погано ж Вас мама української навчила.
Показати
Прошу не хамити, можна подумати Ви все правильно пишете на форумах й у чатах
Не драматизуйте. 33 - далеко не критичний вік, для опорного хава. Та й грає він не так вже й жахливо. На рівень Баварії не тягне, так. Але в команді попростіше спокійно ще зможе грати 2-3 сезони.
Показати
Грати він може, але опорні півзахисники в Динамо зараз є, більше потрібні центральні захисники. Він може і в центрі захисту... Але не настільки добре, щоб виправдати таку зарплату.
Для опорного хава? 33? Современный опорный хав - это бульдог бокс ту бокс. В 33 это очень сложно. Хотя уникумы встречаются.
Автор: FromUngvar
29 листопада 2015 18:25
Куди подівся Харатін?
Був в системі Динамо такий собі доволі талановитий опорний півзахисник Ігор Харатін. Грав за юнацьку й молодіжну команди Динамо. Збірні України різного віку, в тому й числі й на Чемпіонаті Світу. Влітку з'являлась інформація в ЗМІ, що Ігорем цікавляться німецькі клуби Штутгарт, Бохум і якісь таємничі "клуби з Нідерландів"...