Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 133
Сєргєй, прошу тебе, самому ввімкнути мізки. Навпаки, за останні 20 років у нас ріст рівня чемпіонату. Що і відображає динаміка рейтингів УЄФА. Так, некваплива, з засиллям легіонерів і ми, як і РФ, донині не досягли рівня хвоста топ-5. Але Динамо непросто обіграти Волинь, Говерлу чи Севастополь, наш чемпіонат не такий простий - команди-новачки-аутсайдери демонструють непогану командну гру і фізико-тактичну готовність, а топ-гравці з Ере чи Франції не виглядають на цьому фоні такими видатними, щоб втратити мотивацію і не розвиватися. Так, Україна має проблеми з дитячо-юнацьким футболом і його плодами для дорослого. Але, ОЧ НЕ вирішить ці проблеми, а навпаки серйозно їх поглибить. Оскільки, з шаровим баблом Газпрому не буде ніякого смислу розвивати власні дитячі школи, потрібен буде результат тут і зараз, взагалі може зникнути ліміт й інтерес до виховання власних кадрів і не засохне джерело підпитки збірної. Почнеться "гонка озброєнь", освоєння "подарованого бабла", зростуть суми трансферів, зарплат, і це за кошти "доброго" дяді з РФ, а не за власнозароблені. Ця мильна бульбашка швидко лусне. Не кажучи про десятки невирішених питань щодо права і законів, регламенту, перельотів і календарю, суддівства, єврорейтингів, представництва в єврокубках, збірних, вертикалі футболу тощо. Результати цього будуть катастрофічними. Раджу тобі глибше проробити матчастину ОЧ і не бути таким оптимістичним щодо нього.
Показати
Вважаю,що якби створити лiмiт,точнiше його удосконалити,як наприклад в АПЛ,то було бы зовсiм не погано.Та i зовсiм лiмiт та його створення э поршочерговим питанням на цей час.А те,що вiн повинен буди,невикликае жодних сумнiвiв,принайнi в мене.
**Ему уже 28 лет. На нем заработали 30 млн. Намного меньше, ближе к 0. 6-8 млн. трансфер в ШД + 20-25 зарплаты там =~ мутная цифра его трансфера в МС. А, вообще, логично, если берем Драговича за 9 + 5-летний контракт на 2.3 млн., то клаусула должна быть не меньше 20 млн.
Показати
Речь шла о прибыли на трансферах...
Какие-то комплексы неполноценности :) Нормальная игра 2 тура. Плюс поле внесло коррективы. По уровню, накалу и интересности превосходила игры РПЛ этого же тура. Или вы говорите об ужасной игре Динамо? Увы, пока до уровня автоматизма командных действий Баварии или Боруссии очень далеко. Но, не нужно так самоуничижаться и расстраиваться от осознания этого. Все будет у нас хорошо.
Показати
я о Динамо. Говерла сыграла хорошо. Я бы тоже хотел , чтобы все у Динамо было хорошо. Но нет ни капли оптимизма. Ладно в прошлом году, но и в этом.
На завтра Макаренко не відновиться. А з 2 туру лівий фланг може бути окупований Тремулінасом. На лаві будуть переважно тримати Сєліна, оскільки він більш універсальний для захисту, може номінально закрити ЛЗ або критичну позицію ЦЗ. Хоча, ІМХО, протягом сезону можна спробувати награти Макаренка в першу чергу не на фланг, а на більш рідну йому позицію, на заміну Велозу. В українця багато чого є для цього і щоб сучасно грати в центрі поля - бачення поля, техніка, пас, удар, світла голова, активний відбір. Багато хто відзначає, що Велозу дещо не вписується у футбол Динамо, який хоче бачити Блохін. Мігель багато крутиться навколо осі, здійснює зайві дотики, гальмує розвиток атак, грає на дещо чистих м'ячах, рідко вступає у активний відбір, що дивно бачити у виконанні "опорника" ще й за вертикальної гри. Якщо Велозу не буде демонструвати прогрес у відповідності змісту командної гри, з'являються шанс на пробивання до основи інших, у т.ч. і Макаренка. Крім того, невідомо як складеться життя Велозу з італійською нареченою після весілля улітку і чи не стане це негативним подразником для гри португальця в Динамо. Взагалі, було б цікаво побачити гру в центрі поля пари Макаренко - Гармаш, міцні, різнопланові, і відібрати можуть, і розпасувати, і пробити, й з великим діапазоном гри.
Показати
что за непонятное желание поставить только своего. надо ставить того кто сильнее . а сильнее велозу тут даже обсуждать нечего.показатели велозу в конце чемпионата стали лучше чем осенью
"авторитетные футбольные эксперты" - это transfermarkt.de, который уже 2 года по Хачериди подвис на €5,5 млн.! :) Хотя за этот же период Ракицкий вырос с 5 до 12 :) Что интересно, эта неадекватно низкая цифра по Хачериди на руку Головашу и прочим агентам, ведь так легче найти покупателей на своего клиента. Вот и в новости месяц назад про интерес Наполи к Жене фигурировала эта же цифра в 5.5, которую то ли они снова же взяли из transfermarkt, то ли подобные новости генерируются самими агентами :) Возможно, Головаш ведет игру с целью новых переговоров с ИМС на пересмотр контракта подопечного в сторону повышения, давя незаменимостью Хачериди в основе нынешнего Динамо :)
Показати
Я не знаю какой сейчас контракт у Хачика, но если что, то можно и повысить, а заодно заоблачную сумму прописать в отступных, чтобы отбить на корню аппетит у потенциальных покупателей. Все-таки Женя ключевой исполнитель на ключевой позиции.
Флоріанополіс http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bd/Panorama_Florian%C3%B3polis_2006.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4d/NaufragadosBeachFlorian%C3%B3polis.jpg/800px-NaufragadosBeachFlorian%C3%B3polis.jpg
Показати
http://terrikon.donbass.name/uploads/posts/2011-03/1299783250_329358353.jpg
А Юсуфа чому забули? ) Айїла за класом був давав фору усім іншим на полі, це було помітно навіть неозброєним. Є ще порох у Дідугана. Якщо він збереже такий тонус і його вистачатиме бодай на 1 тайм, сміливо можна підключати до основи в якості резерву ЦЗ.
Показати
С таким ЦЗ нам не один гол закатят. Это сугубо мое мнение...
Ну да) Юссуф на опыте)
Успех в так называемом "УПЛ" при нынешней власти им обеспечен, даже если бы они их даром отдали :) А на евроарене не факт, что помогут эти деньги. Там Челси с Реалом выбрасывали в 2004-2011гг. сотни миллионов - а результат?
Показати
при такой разнице в уровне игры нам не стоит пенять на "власть" и да, Ахмет мог бы позволить себе и бесплатно отпустить, у него бабла хватает, но вместо этого Шахтер заработал приличные деньги, а заодно и репутацию клуба, в котором юный бразил может развиваться и потом перейти в ТОП-клуб а у нас репутация клуба, который готов переплачивать за черте что, при том что состояние Суркисов намного меньше Ахметовского
Якщо вже на те пішло, то Вейналдума також можна розглянути ) АПЗ/вінгер. 22 роки, 170 матчів (45 голів) в чемпіонаті, в останньому сезоні - 33 (14), за Фейє у 2010/2011 - 34 (14) - як для півзахисника дуже непогані показники, у більш висуненого вперед Ленса - 30(15). Молодий та ранній, дебют в Ере в 16 років, в молодіжках - 32 (23), на нинішньому турнірі справив дуже добре враження. На www.transfermarkt.de - 7 млн., Ленс - 9
Показати
Игрок хороший и в ДК может пойти,но приетом нужно избавиться от Раффаеля,Мехмеди,Кранчара,Бертолио. А так да,Ленс справа,Вейналдум слева...Ярмола и Гусев на скамейке.
Вейналдум))))) Какая мечта!!!!
Быстрые? :) Они его уже месяц уговаривают. Как и других игроков. И, имея большой ресурс, намного быстрее можно договориться, нежели в обратном случае, зажимая лишние пол-мульйона.
Показати
Вспомни трансфер Фернандо! Долго уговаривали?? А это СЕРЬЕЗНЫЙ трансфер! Вспомни трансфер Нема? Тоже быстро состряпали. Они по Паулиньо долговато работают. Но там и конкуренция серьезная. А то, что они Фреда месяц уламывают, так это говорит о серьезности намерений.
No results found.