Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 17
Що мене особисто вражає ( не стосовно даної зустрічі Динамо і Шахтаря), так це відсутність об'єктивної і саме головне постійної точки зору в більшої кількості вболівальників, що залишають свої коментарі тут (я пишу щось рідко,але зараз не витримав). Ще буквально 2-3 місяці тому більшість вас поливали брудом Мілевського, забив на гру, різні фото з ним скидали сюди, який дерев'яний Алієв, навіщо його взагалі повертали з Локомотива, а тут Мілевський-Алієв "зробили б гру", тоді ж писали, що Нінкович,Вукоєвич, Алмейда, Юсуф - "на вихід",(цитую фрази, які сам читав на цьому ж сайті), а сьогодні - Вукоєвича не вистачало, та й про Алмейду не давно згадували:забивний, майже не "лажав". Влітку Селіна і Безуса в Динамо, а зараз "накупили другосортних виконавців з команд середняків", і як ще тут пишуть (дуже полюбляю цю фразу) - не рівня Динамо...І постає питання - А який тоді рівень Динамо? І це можна довго продовжувати... Будьте постійні в своїх поглядах і думках.
Показати
В этом и есть проблема сущности человека, ему всегда мало)))))
Хто не хоче вболівати за Динамо (бо їм соромно за таку гру), не вболівайте, йдіть на Терикон, чи ще куди, а сайт лишіть для справжніх вболівальників, які не будуть поливати улюблену команду брудом, і будуть підтримувати їх навіть в такій складній ситуації!
Показати
Так сложно и не интересно, гораздо интереснее показать себя аналитиком, и по-обливать всех дерьмецом.
Я такий радий.... , що не зміг подивитися... Скільки нервів собі зберіг... ЮПС, не тратьте свій "геніальний талант" на якесь там Динамо. Переходьте в якийсь нормальний клуб(он в Мілана проблеми, можливо новий тренер знадобиться). А ми вже якось переб'ємося з Михайличенком чи ще з кимось, у вас тут не має майбутнього... (Де ви взялисяна на нашу голову).
Показати
Так ты же Михайличенко парафинил уже, или забыл? Если Шовковскому западло пожать руку капитану команды соперника (можно понять), как минимум, не надо пропускать плюшку от этого игрока, а то как ПЕНДАЛЬ...
Iskander, а ти б хотів, щоб тобі футболіст тикав такий жест під час гри? Гармаш мабуть забув, для чого він на поле виходить...Нехай грою доказує свій характер і запал, а не такими жестами... То до-речі його робота. Якби я таке показав на своїй роботі незадоволеному клієнту - лишився б роботи.
Показати
Перше, на мою скромну думку, Гармаш зараз і показує саме НА ПОЛІ для чого він там! останні матчі (в т.ч. за СБУ) тому приклад - це разю Два - не хочеш бачити такі жести, не ображай гравця (це я не про тебе конкретно), чи ти вважаєш що Гармаш, Міля з доброго дива таке втнули?! три - якщо ти пішов на стадіон і поливаєш лайном гравців - будь готовий до адекватної відповіді! чи ти не замислювався про те, що футболісти теж не хочуть чути образ???
Многие футбольные клубы хотят, чтобы он у них играл Які?Конкретно нехай говорить,узагальненими фразами кожен може кидатися...
Показати
Хотят, хотят, вот СКА Хабаровск, к примеру...
Хлопці,ви мені скажіть,якого дідька ми ходимо на стадіон:вболівати за улюблену команду,чи викрикувати якісь непристойні лозунги на тему політики чи ще чогось,або гірше-товкти пики.Давайте не змішувати футбол з таким брудом.Ми ж взагалі-то збираємося влітку чемпіонат Європи приймати,і що ми усім покажемо,то які ми дикуни,що не можему цивілізовано вболівати на трибунах.Хочете себе на всю Європу зганьбити?Такі люди можпиво і не заслуговують на 4 роки,але захищати його теж не бачу сенсу.Він знайшов те,що шукав.
Показати
Такі роздуми це дикунство. До Вашого відома недавно засудили Павличенка, і йому до обтяжливих обставин офіційно додали "фанат Динамо Київ". Андрій віддтаскував 14-16 літніх хлопців від українофоба. 28 років між іншим йому. Адекватна людина. Єдиний його мінус, як і мій - ми фанати Динамо Київ. Він ультрас. Я абонементник 29 сектору. Але в Україні, якщо ти вболівальник - ти БАНДИТ!!! Сьогодні ми не захистимо Андрія - завтра прийдуть по нас з Вами.
мне всегда нравилось слово "дидька", что оно обозначает? :)
Мені здається, що "зганьбити себе на всю Європу" - це, наприклад, позорно влетіті молдоввським шеріфам. Чи, наприклад, щоб якесь неофіційне чмо на власний розсуд почало виривати будь-які банери у вболівальників, ризикуючи життям та здоровьям цих самих вболівальників. Вот, як то кажуть, ду Ю синк ебаут зис?
Фанатское движение, ВСЕГДА было политизировано, сами по себе группы болельщиков изначально собирались из одной социальной ячейки, рабочие чаще всего. Вопли, на стадионе, единственный способ быть услышанным. Сейчас это всего лишь приобрело более широкие рамки, в плане социальном. И еще, если бы на стадионе Динамо не было ультрас, там была бы, тишина, изредка нарушаемая воплями какой нибудь пьяни и треском разгрызаемых семечек. По теме. Парня судят ни за что. Если он реально заводила на фан секторе, то может нести ответственность, только за кричалку с презиком в главной роли, оскорбление государственного главы и прочее бла-бла-бла, что походу дела и является хулиганством. По поводу избиения, то почему то все закрывают глаза, на то, что изначально на беговых дорожках, не должно было быть никого, ни этого Саламатова, ни фанов. Кто должен нести ответственность за нарушение, режима безопасности на стадионе? Глядя на такую бороду, легко предположить, что если вдруг фанаты, например Металла захотят перемахнуться с Динамовцами, их совершенно ничего не остановит, им просто нужно выйти на дорожки позвать бело-синих.
Хлопці!Про що взагалі мова?Ви як баби на базарі-витягли якусь чутку і давай її роздувати,ще й сперечаєтесь,а якби сиділи б в одній кімнаті-то і пики одне одному товкли б.Залишіть в спокої Суркіса,ви тут всі розумні,бо ніхто з вас навіть близько не мав відношення до керування клубом.Він скільки часу Динамо тягне?Як команда добре грала,ноги готові були цілувати,а як почалися проблеми,одразу Суркіса геть,тренера геть,гравців геть,усіх геть...Горе ви вболівальники:замість того,щоб підтримати свій улюблений клуб в важкі часи,ви його топчете та плюєте,ще й такі полеміки пусті розводите.Невдячні...Якщо вважаєте,що потрібно всіх міняти,що все В Динамо прогнило-то може це вам просто варто вболівати за інший клуб,де не має проблем та постійно щось виграється(Шахтар,наприклад).... ГАНЬБА!!!!!!
Показати
да, пiд егiдою Суркiса мол. команда награла, титулiв море.
No results found.