Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 64
Dellmar, так звідки ми знаєм, що суркіс призначить умовного Григорчука, а не динамівське серце. В мене взагалі немає віри в теперішнє Динамо під керівництвом суркіса. За 20 років, що я вболіваю за клуб, був тільки регрес. Натомість наші конкуренти прогресували і залишили нас позаду.
Показати
Олег, ничего, скоро уже все динамовские сердца переведутся. Главное, что б Гусев и ко не успели получить тренерские лицензии
Tyrant, не знаю хто захоче, але вважаю, що покупці знайдуться. Це вам не який пересічний клуб, Динамо - самий титулований клуб в цій частині світу.
Показати
Олег, це для нас з Вами Динамо легендарний клуб і ми можемо годинамо розказувати про його звитяги, але це все історія. Для інвестора ФК Динамо Київ не привабливий проект, тут нічого не заробиш.
Краще б Суркіс продав клуб, а не шукав нового тренера.
Показати
Олег, Берлусконі продав, і тепер Мілан на грані і може зникнути. І це Мілан, а хто взагалі захоче Динамо? Такі як Курченко, які розвалять і підуть собі далі?
Звикаєм, до грізних опонентів в ролі АЕКу.
Показати
Олег, скоро Генків з Аустріями будемо боятись. Дожилися...
Він чи його агент, який скоріше за все придумав такий перехід, ходять по дуже тонкій кризі, з цим от переходом в расєйський клуб. Доречі Шарий, вже вкотре влаштовує свої клієнтів в запорєбрік, видно йому гроші не пахнуть.
Показати
Олег, хочу нагадати, що Корзун - білорус, так на всяк випадок...
По нарізках з ютуб, словенець дуже схожий на Дерліса, хоча в останього дещо кращий дріблінг...
Показати
Олег, у Дерліса є дриблінг? Це щось новеньке!
Дід Панас, теоретично то так. От побачим як буде насправді. Динамо так привчило, що незнаєш чого очікувати від гри з Сталью чи Карпатами, а ви про Людогорец та Плзень кажете.! У нашій ситуації навіть такі суперники видаються грозними!
Показати
Олег, Янг Бойз и Скендербеу год назад сюда же приписали, как проходные команды, а сейчас и их боимся с этой игрой((
Alex Black, скоріше 1/16
Показати
Олег, если получится выйти с 1 места, то должны 1/16 проходить против всяких там цервен звезд, лудогорцев или викторий пльзень) а дальше уже от жребия зависит
Володимир, Христос Акбар брате. Динамо повинно їхати хоч на Марс, якщо туди їздять інші. В Маріуполі багато вболівальників Динамо, тож не треба відмовляти їм у такій можливості. Суркіс своїми необдуманими діями знецінює імідж колись народної команди.
Показати
Олег, Вы батенька таки дебил, что ж, это ваш головняк. Я просто констатирую чистую правду, ведь нормальный человек не будет говорить такое....
У всьому винен Суркіс, і скільки б він не розказував про фінансування Динамо, всі знають походження цих фінансів, і чим скоріше він продасть Динамо тим краще буде для клубу.
Показати
Олег, может быть, а желающие купить ЕСТЬ ?????
Олег, может про лохметова или Коломойского расскажешь???
No results found.