Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 4974
Ось і починає відгукуватись нам продаж Сидорчука. опорну зону без нього просто гвалтують оболонські ноунейми. А за нею теж ще ті "непроходимі захисники".
Показати
Умник, ти вже забув матч з Оболонью в чемпі, де "гвалтували" Сидорчука?)
Динамо в чемпі перемогло, але оболонці знатно Сидора повозили.
Здавався досить розумним на фоні Аліева і так спитись...
Показати
Умник, коли людина нікому не потрібна і не може реалізувати себе, то так і буває. Суркіс деяких врятував, створивши клуб анонімних алкоголіків. Тому і в селекції маємо те що маємо.
Багаторічний капітан Динамо, що виграв таку кількість нагород, заслужив таке приниження, піти в бельгійське село на 20 тисяч людей населення, що що стоіть на виліт з ліги, яке навіть за розміром вдвічі менше за Фастів?
Показати
Умник, Дивився матч «Вестерло» — «Антверпен» — 0:3, не зрозумів навіть на якій позиції грав Сидорчук, опорника чи центрального півзахисника, при початку атаки він сідав, допомагав починати атаки як опорник, а от при захисті власних воріт, він чи не встигав повертатись назад, чи не було такого завдання, то виглядало, що він не опорник, а центральний півзахисник.

1-й та 3-й пропущений м'ячі, вважаю провинна на Сидорчуку, в першому випадку, він підняв руку, що він вільний, хоча, за спиною були 2 гравці суперника, воротар віддав на нього пас, а він повільно пішов на м'яч, в цей час за спини вискочив гравець, який випередив повільного Сидорчука, обікрав його, а далі спокійно віддав на партнера та забили гол. В другому випадку, він перед своєю штрафною пішов в обіграш проти суперника, та втратив м'яча, як це може робити такий досвідчений гравець, який грав в еврокубках, за збірну, ще який грає опорником, я ще б це зрозумів, як би це був гравець атаки. Захисники підстрахували на щастя, відібрали та вибили м'яча, но атака суперника продовжилась, швидко розігравши на фланзі просту комбінацію, а далі послідувала передача з флангу в центр, де гравець суперника спокійно без супротиву захисту, який продовжував панікувати, переплавив в пусті ворота.

Сидорчук для Вестерло звісно зірка світового маштабу, грав в такому відомому клубі як Динамо Київ, був там багато років капітаном ,провів немало матчів в еврокубках, є гравцем ротації в сбірній Україні, тому він буде поки грати в старті за Вестерло, але він не готовий грати в чемпіонаті Бельгії, чемпіонат дуже специфічний, хоч і багато гравців, є не високого рівня, але дуже інтенсивний, гравці виклабаються на полі на свої можливості, команди грають у відкитий футбол.
Це не для Сидорчука в його віці, він дуже повільний для такої гри, думаю, спершу його після таких ігор за Вестерло, перестануть викликати в збірну, є молоді Назарина та Бражко, є досвідчений Ігнатенко, який грає за Бордо, та має ігрову практику. А вже після не викликів в збірну, Сидорчук присяде в далекий запас з такою грою в Вестерло, і потім перейде в чемпіонат Кіпру, де з його рівнем можна грати. Он зараз навіть Фран Соль є кращим бомбардиром в чемпіонаті Кіпру, вже забив 6 м'ячів.
Умник, Блохін пішов у якусь австрійську хню
Умник, тут скоріше не питання в команду якого рівня піти, а просто щоб звалити з України, бути кожен день поряд з дружиною та дітьми. Мабуть, в теперішній ситуації, в Україні гравці від футболу особливого задоволення не отримують.
Умник, може треба не прямо у лоб дивитись, а трішки ширше поглянути?
Минулого року команда буда на 7-му місці і у плей-офф раунді змагалась за вихід в єврокубки, склад там досить непоганий з досвідченними і молодими виконавцями. Цього року мабуть знову ставили ціль боротьбу за зону єврокубків.
Якщо так прямо дивитись, то можна сказати "Куди там Онана перейшов до середняка АПЛ, або Нкунку, Кайседо, Лавіа до середняка/аутсайдер АПЛ"

Ну а вимірювати європейські клуби по населенню у місті і казати село/не село, це прям дуже сильна аналітика, Вільярреал не дать збрехати.
Серебрянніков - барига, якій користується важким фінансовим станом українських команд після 2014 року. Напевно навіть Шаблій знайшоб би щось пристойніше.
Показати
Умник, напевно тільки Суркіс чомусь вважає що його гравці топові і повинні переходити лише в топові клуби і за великі гроші. Сидорчуку вже 32 роки (не вирок, але вже і не молодий явно), ДК в минулому році від...футболили в групі ЛЄ, в цьому році 4 місце в ЧУ і проліт наміть повз групу ЛК. Наразі в рейтингу УЄФА (яким би він там не був коректним) Бельгія на 8 місці, а Україна на 17, завдяки в тому числі і вкладу безпосередньо ДК. Також, дата заявок на єврокубки вже закрита здається, тобто зараз гравців можуть брати і заявляти лише клуби для внутрішніх чемпіонатів, тобто учасники єврокубків (пристойніший варіант) також відпали. З урахуванням цього, не бачу яким чином Сидорчук міг би розраховувати на щось пристойніше.
Умник, Я вибачаюсь звісно, але Серебряніков та Шаблій невже не працюють в одній конторі ProStar?

Серебряников та Ящук не відповідають в цій конторі ProStar за Бельгійський напрямок?

Тоді виникає логічне питання, як би Шаблій знайшов би, щось пристойніше, краще чим його агенти, які відповідають за той сектор, як Бельгійський чемпіонат?
Евгений Сидаш, та я знаю скільки а нього дітей. Просто не можливо зрозуміти логіку подібних диких переходів. Добре, у тебе, як капітана Динамо, поваги до самого себе як до спортсмена не має, є лише бажання зберегти велику зарплатню за попереднім контрактом. Але ж Суркіс не вчора про це сказав, було більше місяця щоб найти собі щось пристойне. Навіть Вербич з його походеньками по повіях і трансах знайшов Панатінаікос, тут же взагалі команда- дно.
Показати
Умник, який попит, така і пропозиція.
Куди ,куди? У сьому команду бельгії, що ніколи далі 1/64 ЛЕ не проходила а рік тому ще було в другому дивізіоні? Таке враження, що хлопець втікав від мобілізації куди очі дивляться.
Стидобище і для нього і для клубу такий трансфер.
Показати
Умник, в нього 4 дітей, тому немає потреби тікати від мобілізації.
Умник, якщо врахувати, скільки у Сергія дітей, то начебто призову він і так не підлягає.
якщо минулий сезон був найгiршим за останнi 3 десятилiття, то яким буде цей з продовженням падiння. Навiть до найтупшших керiвникiв мае доходити, що потрiбно щось робити.
Показати
Умник, тобто сезон з Блохіним кращий був?)
Як же дiстали цi два легкоатлети на флангах захисту, вiд яких користь близька до нуля. Бiгали б собi стометровкi, ну хто ж так познущався з нас i привiв iх у футбол.
Показати
Умник, вони чекають нову зміну покоління
сьогоднішній матч це історія про наполовину повний стакан. З одного боку з нашим диво-захистом розраховувати на полі можна лише на диво, що Попов з Сиротою не привезуть, та якийсь прояв характеру, з іншого боку поразка сьогодні досить імовірно призведе до відставки Луческу і можливо дасть хоч якийсь шанс на прогрес. Хоча, який прогрес з ручним Шовковським, що не має ніякого досвіду.
Показати
Умник, Нічого не буде. Суркіс не звільнить, бо тоді треба платити за довгостроковий розрив контракту, а грошей нема. А дід сам не піде, бо тоді нічого не отримає. Як результат цих двох факторів від Суркіса чуємо про повну довіру тренеру, а від діда про те що не може покинути команду у такий час.
Тільки вчора згадував колумбійців, правда форвардів.
Цікаво, кого пропонували, невже Переса.
А загалом те що агенти пропонують незрозумілих гравців замість кропіткої роботи з відслідковування талантів ще раз доводить, що селекційний відділ динамівських-тунеядців має бути звільнений в повному складі.
Показати
Умник, навіть важко уявити, за що вса мінусували
Автор: Умник
26 травня 2017 01:35
Вратарский вопрос. Пробиваемость в зеркале цифр после 22-го тура.
Таблица делалась для себя, для примерного понимания ситуации с вратарями в УПЛ. Но решил выложить, может быть кому-то будет полезна.Построена по итогам 22 туров двухкругового регулярного чемпионата УПЛ...
Автор: Умник
15 жовтня 2013 21:24
Футбольная революция. Саймон Купер.
Листая старые материалы, наткнулся на эту статью Саймона Купера в Financial Times двухлетней давности о все возрастающей роли статистического анализа в современном футболе. Есть там и о Валерии Васильевиче Лобановском...
Автор: Умник
12 березня 2013 21:28
Вратарский вопрос. Пробиваемость в зеркале цифр после 20-го тура.
Позади 20 туров чемпионата Украины. В список вызванных в сборную Украины в очередной раз не попал Максим Коваль, что вызвало жаркие дискуссии на многих форумах. Всё это подтолкнуло меня в очередной раз взглянуть на игру вратарей сквозь призму цифр...
Автор: Умник
11 лютого 2013 15:53
Европейские топ-чемпионаты. Эффективность атаки и защиты. Взгляд на соперников Динамо, Шахтера и Металлиста.
Полагаю, что в предверии матчей ЛЕ данный материал Бена Мэйхью в переводе Игоря Савченко(FootBoom.com) будет интересно прочесть и  обсудить многим. Привожу перевод Игоря практически без купюр:...
Автор: Умник
19 березня 2012 14:01
Алексей Андронов о вчерашнем Профутболе
 Прямая речь: ""...Знаете, меня как-то звали помочь каналу 2+2 сделать футбольную программу. Я даже кое-что сделал для них. И очень рад, что мои мысли почти там не материализовались (возможно, поэтому, они даже не посчитали нужным оплатить консалтинг, и готовый сценарий программы)...
Автор: Умник
29 жовтня 2011 19:00
Анатолий Демьяненко выиграл кубок АФК( азиатский аналог лиги Европы)
Команда Анатолия Демьяненко Насаф сегодня в финальном матче кубка АФК( азиатский аналог лиги Европы) победила своего кувейтского соперника 2-1. Все голы матча были забиты в течении 6 минут второго тайма...
Автор: Умник
18 жовтня 2011 21:13
А как там наши? Приключения Анатолия Демьяненко в Азии.
Закончился только что ответный полуфинальный матч кубка АФК (азиатского аналога Лиги Европы) между безоговорочным фаворитом турнира иорданским Аль-Вихдатом и командой-выскочкой  узбекским Насафом, руководимым украинским специалистом Анатолием Демьяненко. Нужно отметить, что иорданские клубы в кубке АФК традиционно являются грозной силой...
Автор: Умник
13 вересня 2011 20:31
Свет мой, зеркальце, скажи, да всю правду доложи, кто в УПЛ всех...
Прошло 9 туров чемпионата, почти треть турнирной дистанции, и, стоя на пороге старта групповых турниров еврокубков, пришло время провести предварительный анализ происходящего в УПЛ с цифрами в руках....
Теги: #УПЛ
Автор: Умник
24 травня 2011 17:56
Динамо переедет на НСК «Олимпийский»?
На прошлой неделе в СМИ появилось два очень интересных высказывания, которые касаются непосредственно нашего клуба:1. Вадим Рабинович: "...мы заключили договор о проведении 12 матчей нашей команды на стадионе киевского „Динамо“ со следующего сезона"2...
Автор: Умник
6 травня 2011 02:17
А как там наши? В фокусе Анатолий Демьяненко
 В сегодняшней краткой заметке речь пойдет о Анатолии Демьяненко и его работе на чужбине. Зимой, перед стартом кубка АФК(аналог европейской Лиги Европы), я кратко давал прогноз о том, что тяжеловато будет узбекскому клубу бороться с признанными фаворитами из Иордании, Кувейта, Сирии, Бахрейна...