Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 156
Ширинкович, ви впевнені, шо Русин слабіше Супряги? Та ну) Найкращий і найрезультативніший варіант на вістрі, як показує гра і просто суха статистика - це Вербич.
Показати
juice, Это игрок уровня класса и притязаний "Зари".Что он и показал.Вы цифры его видели?Удары,пасы,обводки?Кроме скорости-там ничего нет для игры на уровне группы ЛЧ.
Александр, це все дуже нагадує історії при попередніх тренерах. Коли приходив новий тренер на початках відбувалося певне покращення гри, яке правда тривало не довго і все скочувалось в яму. Будемо далі дивитись, я думаю, без інвестицій в команду толку не буде. Багато чого залежить від того, наскільки побажання Луческу по комплектації команди будуть виконані. При Лесику і Хаціолі ніяких серйозних інвестицій в команду не проводилось, хоча модно було просто все звалювати на недолугі "динамівські серця". Будемо бачити.
Показати
juice, Так, подивимося. Я не згоден, що зовсім нічого не змінилося. В організації гри зміни помітні. Деякі гравці помітно прибавили. Думаю, Луческу зможе, навіть з цим складом, досягти більшого. В принципі, вихід в групу ЛЧ уже досягнення. Але , звичайно, великих чудес чекати не варто.
підсилення дуже потрібне.
AlesSandro, "Луческу против Интера" - це шо?)
Показати
juice, я имею в виду его Шахта против Интера играла сильнее
dmitrydvk, так Коваль і був певний час основним кіпером. Але далі шось пішло не так і це "не так" стосується саме його гри.
Показати
juice, Я скажу что не так, парнишка поймал звезду. Перешел в Динамо, ЛЧ , хороший контракт. Вот и все, ну а дальше пошло поехало...
Александр, не спрацювала, бо результат на табло. Чи для вас уже перемога, що ми не програли з рахунком 0-3 чи більше?) Автобус на цілий матч на універсальну тактику теж, м"яко кажучи, не тягне, сорян)
Показати
juice, Як би все було так просто: правильна тактика гарантує потрібний результат. Але є ще і суперник, який також має свою тактику, готується до гри і прагне перемогти. А рахунок на табло відображає результат зусиль двох команд на полі. І 0:2 проти Ювентуса я не вважаю трагедією. Так, ми програли, але програли дійсно більш сильній команді, явно сильнішій команді. Давайте будемо реалістами. Якби ми виграли - була б сенсація, а так - все закономірно. І давайте врахуємо, що Ювентус віднісся до нас серйозно, не так як Реал до ШД.
От якщо ми програємо Ференцварошу і не посядемо 3 місце - тоді дісно буде погано.
Треба брати свої очки, а чужі - якщо зможемо. Тут не змогли.
Александр, в матчі з Юве у Динамо така тактика, як ви описуєте, не спрацювала. А мала б по вашій логіці.
Показати
juice, Чому не спрацювала?. Я не стверджую, що така тактика обов'язково принесла б нам перемогу, чи нічию.. Я вважаю що така тактика давала більше шансів на позитивний результат ніж відкритий футбол від Зорі. Спробували б ми атакувати Юве і могли отримати більше (згадайте Інтер - ШД). Італійці захищатися вміють, а дати їм простір в атаці і у них знайдуться гравці , які цим скористаються. Луческу це добре розуміє.
Коли команда захищається компактно і з хорошою підстраховкою - більше шансів виправити помилки партнерів. А помилки в грі з таким суперником будуть.
dmitrydvk, так в першому голі злажала мало чи не вся оборона ДК, при чому на всіх стадіях атаки Юве. Спочатку дали обійти і прострелить з флангу, потім спокійно прийнять і відкотити під удар, далі - вдарити з лінії штрафної. Далі Бущан зреагував, але відбив перед собою. І в кінці кінців ніхто не завадив добити м"яч. Певна доля вини Бущана може і є, але то питання дискусійне. Ви кажете, що Бущан неправильно відбив, а я кажу, шо добре, шо він взагалі зреагував на удар і хоч якось відбив, інший би так не зміг.
Показати
juice, тот другой, который бы не смог, не должен был бы попасть в ДК, Вам не кажется?
ProtivBreven, він вийшов перший раз в сезоні на заміну на 20 хвилин, ще й другим форвардом. Ви що, чекали , шо він там всіх порве чи шо?)
Показати
juice, порвать у него только пузо могло футболку, явно лишний вес и от того не в кондиции
moderatorRAS, Шапаренко взагалі цей сезон дуже здав. Мабуть йому треба ще одне тату набить десь, де ще нема, бо шось не йде зовсім. І це ще він навіть не вийшов на нормальний рівень українського чемпіонату, не кажучи вже про середній європейський рівень. Так... числився в перспективних тіки.
Показати
Так, сьогодні Шараренко вийшов і зробив гру, привізши пенальті. Що не гра, то у нього щось не заходить. Напевно, ганяють хлопця забагато.
Умник, судья адекватно даже не мог оценить ситуацию, был за спиной у Кендзеры. И дал красную, ахметовский прислужник.
Показати
juice, хоть бы с боковым переговорил
No results found.