Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 156
Vyacheslav, та Караваєв не наївся. То було банальне розгільдяйство і недогравання до кінця епізодів, типу ай, і так зійде. Що для захисника недопустимо. Особливо в першому голі - імітація боротьби на відчепись. До речі в першому матчі з казахами гол нам забили теж з під Караваєва забили і там він теж поборовся для галочки. Насправді Саша ніколи не був толковим захисником і краще себе проявляв як в вінгер в атаці, ще в Зорі. Але з нього почали ліпити крайнього захисника.
Показати
juice, когда человек устает он совершает ошибки! Караваев устал и начал не успевать за своим игроком, а также из-за усталости начал принимать не правильные решения! Все вот эти разговоры об усталости и тому подобное это все от усталости!
Караваєв просто жахливо. Двічі одна і та сама помилка, двічі гол. І в атаці нуль.
Показати
Полнейший провал у Кары. И против кого?

Чесный игрок должен после такого отказываться от вызовов... Но это не про наших...
Pruzhyna, не згоден. Доля вини Бущана таки є, бо не виручив і таке відчуття, що проспав разом з усіма. Але вибачте, там весь захист футбол дивився. Дали спокійно розпасувать, отримать м"яч в 10 метрах від воріт і спокійно пробить без жодної протидії.
Показати
juice, там больше даже Шапаренко. Сирота держал своего игрока, отпустил бы ту зону_ оттуда бы забили, был бы виноват 100%. А это чисто вратарская зона
Hector, звідки ви знаєте про "Поставил перед фактом в последний момент"? Кругом одні інсайди і інсайдер, капець.
Показати
juice, Вчера узнал из сообщения в социальных сетях от самого Шевченко, а кроме меня так же вчера об этом узнала вся страна, вместе с руководством федерации, футболистами сборной, пресс-атташе сборной и главой комитета сборных. Именно это и называется поставил перед фактом. Причем здесь ваши инсайды и инсайдеры я понятия не имею, излагаю исключительно факты.
Ватель, ну якщо дійсно попросили, то це некоректне відношення до Антюха.
Показати
juice, а чому ви думаєте , що 9-ка вже була Антюха???? Те , що він її хотів , ще нічого не означало.. 9-ка Соля ( форварда) автоматично перейшла до іншого форвада , який раніше під нею виступав до переходу в Динамо...Головне , щоб ця 9-ка не перетворилась для Раміресу в "суху" на голи ,як у Соля, а приносила голи ще більше ніж до переходу в Динамо і була на фарт!!!
pashik73, нам взагалі з тобою нічого не перепаде з трансферу) А Владу новий стимул показать себе і новий шанс. Плюс "разгрузка зарплатной вєдомості" як ніяк.
Показати
juice, про "наш интерес" - это про динамовский. Неужели стоит разжевывать?)
dmitrydvk, він узагальнив, як повинно буть з точки зору закону. Чого вас це питання взагалі так піпчить? Заспокойтесь.
Показати
juice, меня волнует происходящее в моей стране. И расстраивает, когда страна погружается в дикость и средневековье с языковым вопросом, вместо того, чтоб хотя бы чуточку позаботится о своих гражданах.
Мал, навіть не в тому річ, що війна йде зараз. За ці роки на ній вбито з десяток тисяч українських громадян. Пересічному росіянину це звісно "невдомёк". Такі речі швидко не забуваються, навіть якщо війна прямо завтра закінчиться.
Показати
Так і я ж про це. Якщо війна закінчиться, то ще дуже-дуже тривалий час ми не станемо "братами", як раніше. А може і взагалі ніколи не станемо.
Paul, так, я думаю, тренерський штаб зовсім не планував злив австрійцям. Тому що краще синиця в руках, хай навіть це Італія чи Іспанія, ніж теоретичний журавель в небі.
Показати
juice, тоже уверен в этом.
Умник, а де гарантія, що третє місце з 4 очками і нульовою різницею забитих і пропущених дасть можливість пройти далі? Я думаю, Австрія буде грать на перемогу. І ми також повинні.
Показати
juice, 4 очки гарантують вихід з третього місця з будь-якою різницею
juice, буде достатньо третіх місць з трьома очками
No results found.