Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 76
Жорстко Зінченку і Маліновському краще насипав!!!
Показати
KeL, отож знайшли крайнього.. най "перці" за таку гру свою перця під хвіст отримають від Шеви.. може щось з того буде..
Мда... за кожного учасника Євро клубу щось платять!?
Показати
Так, клуби отримуть кошти за гравців на мундіалях.
Не так давно Ребров говорив, що конкуренцію М"бо, Краавцю, Бєсєдіну він програв. Його ніхто не виганяв, йому давали вибір, борися чи оренда і тд. Він розумів, що не тягне от і пішов, спочатку Олександрія, а далі Бельгія.
Показати
KeL, ну якщо Ребров говорив. :) Він міг програвати конкуренцію Мбокані, але потрібно було мати очі, щоб розгледіти в Яремчуку форварда набагато перспективнішого, ніж Бєсєдін. Цих очей ні в Реброва, ні в Суркіса не знайшлося.
Можливо, можна було повестись на ці слова, якби не одне але . . . . Коваленко!!!!!!
Показати
KeL, Коваленко взагалі іншого тип гравець. Його в аталанту походу взагалі опорником взяли. Хз. що тут обговорювати. А от чому не попробувати Буялського хибною 9-ою це загадка. Марлос же грав на вістрі, коли Яремчук зміщався вліво.
В Зеніті не думаю, що були проблеми з фінансуванням але ...
Показати
KeL, Надо учитывать то, что в Зените у него авторитет среди уже состоявшихся футболистов был на порядок меньше, чем в ДК. И гонор отдельных футболистов мог страдать.
Dreamer, не подобається українська вали до ведмедів!!!! Ти вільна людина не мучайся!!!))))
Показати
KeL, И тебе напишу! Пидору донному...Я что то говорил против своего родного языка?Если вы бляди малолетние читать не умеете... Это уже ваше дело
HondaDio, Динамо це клуб за який вболівають по всій країні, тисячі людей. Луческу спеціаліст хороший але на ньому світ клином не зійшовся!!! Я до останього чекав, що тренером ДК буде Ненад Бєліца. Його Загреб був ТОП!
Показати
KeL, дуже на це сподівався, прям вірив, коли йшла мова про те що будуть кардинальні зміни.
Він не грав в Європі, тому можна ділити на 2!!!!))))
Показати
А почему не на 3
3x World Cup champion если что тоже аргумент
Купите напа! В Первых турах, с метра выше ворот, сегодня он в защитника сыграл.))) Бежит хорошоооо но толку 0! Продайте, может кто найдет преминение. Он как, инородное тело на поле. Смотря на него понимаю, что Беседин был охх как неплох. Читаю коменты, всем не нравится игра Буяльского, Шепелева, Андриевского, Сидора. Супряга всем нравится, как Шевченко в молодости говорят)))) Посмотрите записи с Шевой и не позорьте его.
Показати
KeL, Вот все говорят, что Супряга так хорошо бежит. А я все жду когда же это можно будет реально увидеть в официальной игре. Когда бежал Гусев - это было видно почти в каждом матче, там только пятки мелькали перед носом защитников, так же как раньше выделялись скоростью Беланов или еще раньше Блохин. А таких же моментов с Супрягой я что-то и не припомню. Пока верю на слово, но хотелось бы черт побери доказательств :-) К сожалению, пока Влад запомнился мне не скоростью, а регулярным запарыванием убойных моментов, как сегодня.
Зіграли жахливо! Дивився по 2+2, хто та людина, що коментувала, не знаю але точно не футбольний коментатор. Монзуль це взагалі п... . Не послідовна, не добачає походу. Питань по Сидорчуку не має, але навіщо поливати його? На даний час в ДК на цій позиції він кращий. Картка, ну то таке. З такою грою яку показала команда вішати все на 1го не варіант! Скоріше питання до Мірчі.
Показати
KeL, Звєров, про футбол на ютубі веде
KeL, честно говоря от этого Зверова уже тошнит с его постоянными повторениями слов.
No results found.