Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 312
І де ж би взяти "хорошого"? Якщо, наприклад, Мбо, по всьому видно, вже не хоче в нашому клубі грати (і навіть контракт в частині перебування в клубі порушує); а Теодорчик маже не менше Кравця; у випадку нашого "сталінграду" - нуль; і не відпрацьовує в пресингу беків?
Показати
По Мбо согласен. Не хочет. То, что Теодорчик мажет не меньше, очень спорно. Тео может делать то, что Кравец не сделает никогда: выиграть верховую дуэль, попадая при этом в ворота, продавить соперника. Главная проблема Артема - корявая техника, деревянность, слабая координированность. Тут, сколько не работай на тренировках, не исправишь. Такая генетика. К тому же он не резкий, что важно для завершителя атак. Я прекрасно понимаю тех, кто ему симпатизирует. Кравец старательный, самоотверженный. Такая себе реализация пословицы про терпение и труд. Но Динамо заслуживает лучшего.
"Хороший парень(Кравец)" що в чемпіонаті, що в єврокубках забив на один гол менше, ніж безумовний лідер нашої команди.
Показати
На месте Кравца хороший (я не говорю о классном) нападающий уже установил бы рекорд чемпионатов Украины.
І комусь все ж таки хочеться гнобити Кравця... Кому? Напевне, агентам негра та ляха; ці - перші в черзі за фекаліями. Але як так підгикувувати в такт "одобрямсу" вдається?
Показати
Вот с этим согласен, много таких наберется которые будут отдаваться, но одним желанием мастерство не заменишь. Должны быть определённые навыки и возможность соответствовать той или иной позиции, нападающий из Артема не очень.
Вот с этим согласен, много таких наберется которые будут отдаваться, но одним желанием мастерство не заменишь. Должны быть определённые навыки и возможность соответствовать той или иной позиции, нападающий из Артема не очень.
Я помню, сколько фекалий выливалось болельщиками на Блохина, как футболиста. А на сегодня, по статистике, он не будет превзойдет в ближайшие годы.
"явно на Баварию настроились", - написал Франков>> пробачте, але це фігня. Вони не діти, і прекрасно розуміють, що пролітають як фанера над Альянцем.
Показати
Це був сарказм
та кінчайте! Ні Порошенко, ні Ющенко ніколи по справжньому не цікавились футболом! Нє болєли вони навіть! Порошенко, при його статках, давно міг би за безцінь собі команду купити! А де зараз, приміром, вінницька Нива?
Показати
а зачем команду покупать и тратить на это деньги? тем более раньше дело ведь не в любви к футболу, а в том, что это самый популярный вид спорта в стране, где власти нужен "правильный человек" а Ющенко, создается впечатление, действительно интересовался лишь ульями и своей коллекцией
Не Бурда, а Драгович буде грати, оскільки він пропускає наступну календарну гру з Зорею через дискваліфікацію. І Харатіна на місці Рибалки варто спробувати, з прицілом на Евертон (Сергій там також не гратиме через дискву).
Показати
Замість Рибалки краще зіграв би Гармаш...Не зрозуміло тільки, як в нього з фізичною фомою буде, стільки пропустив
так Протасов прийняв Астру на шостій позиції: http://football.sport.ua/results/romania/127/430/8256/fixture
Показати
6-ое место, 5-ое... невелика разница. Хозяев клуба ни то, ни другое не устраивает, задача, видно, ставилась другая, вот и уволили.
Но результат то ж - позитивний, жодної же поразки!:)) Точнісінько аналогічні результати в новому році в Руді Гарсія і Роми (+2; =7; -0), але його у вілставку не відправляють...
Показати
Гарсия на 2-ом месте, А Протасов на 5-ом. Разницы не видишь?
Коментарі по темі:
хто знає, що заплановано в футбольній Англії на сьоме-восьме число, чому там в АПЛ вікно?
Показати
Кубок Англии
ітіть-колотіть, а першопричину оцього всього бардаку вдурдодум назвати? Чого не котиш на рінаха і Бойка за те, шо виплекали сепаратизм, тероризм і війну на своєму дамбасі? Так би грали би в своєму Маріуполі, і ніхто би не посмів би на роздягальні позаритись...
Показати
Серьёзно нужно было выкладывать этот бред о войне на Донбассе и сепаратистах в новости о матче 2-х команд?
Автор: Анатом
7 листопада 2010 13:26
На наше "Динамо" готується черговий наїзд. І знову клуб підставить другу щоку?
ПОСТАНОВА № 34 засідання Дирекції ПЛ 5 листопада 2010 р. ПОРЯДОК ДЕННИЙ I. Про визначення дати проведення та питань порядку денного чергових Загальних зборів Учасників ОПФКУ «Прем’єр-ліга»...
Автор: Анатом
19 жовтня 2010 15:13
Бубнов розказує про договірняки
... в тім числі з-за участі "Динамо": "– Известно, что в советском первенстве тоже проводились матчи с заранее фиксированным результатом. Вам приходилось участвовать в подобных шоу? – Вообще-то подобные веяния с Украины пошли...