Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 312
відмовлять. На підставі безглуздості відмовить голова КДК одноособово. А також на підставі того, що не витримано процедур подачі скарги.
Показати
Никого не интересует откажут или удовлетворят просьбу, главное создать шумиху в прессе. Палкин же сказал про "ящик Пандоры", вот пошла иммитация.
Ленс давно грає без бажання, "на голому класі" - але навіть в українському футболі цього недостатньо.
Показати
возможно, в сфере психологии вы и правы, но по сказанному Джермейном, его стоит поддержать, во всяком случае симулировать при падении после столкновения с твёрдым предметом никто НЕ собирался
надо ж було на тиждень раніше...
Показати
а ты доброжелатель, я посмотрю :)
Значить, будуть подавати апеляцію... Але, якщо буде апеляція - то потрібно подавати і на картку Даніло. Потрібно подавати на те, що арбітраж стосовно обох карток - був упередженим; спеціально запалив жовті. І саме через це скасовувати картки. Обидві! І саме, повторюсь через упередженність! Єдинне, з чим можна погодитись - так це з карткою для Ленса. Чиста жовта, як сльоза; там взагалі нема про що говорити - якщо по самому факту. Єдинне, про що можна говорити, так це про те, що Ленс її отримав "на нервах" - які розпустив саме через знущання цим трідварасом над своєю командою.
Показати
По Силве никаких вопросов - чистейшее предупреждение. Такую карточку никто не отменит, оспаривать ее бессмысслено. Тут бы с Ярмоленко решить...
Ще є хто, що жалкує за цим "талантом"?
Показати
Я рад, что он там, так как поставил на победу тигров)) Мне Факундо спас экспресс))
А в кротів також відібрала...
Показати
Ну ни один не сказал Динамо первое потому что на сегодняшний игровой день сильнее чем мы!
підкуп Блаттером африканців перед голосуванням за Президента ФІФА.
Показати
Ага... А там или ишак сдохнет, или падишах
хто це там останній прибіг на заняття: Ленс чи Антунеш? (2.06-2.08)?? Хто це там примушує чекати весь колектив?
Показати
Это Мигель
Ленс? Нехай спочатку приведе себе в порядок; а вже потім розмусолює про можливості Динамо в матчі з фіалками! А то останнім часом лише селфі займався, а не футболом. Ніякий був в останньому матчі з Зорею!
Показати
http://ua-news.in.ua/2015/04/14/shatskih-hochu-uvidet-final-ligi-evropy-dinamo-dnepr/ Вот кто действительно знает кое-что о Фиорентине и итальянском футболе!
13-те число, понеділок, вважається нещасливим днем в нашому Динамо.
Показати
лишь бы что-то сказать! 16 ЛЕ у Динамо! 8-го кубок! 11-го играть? лишний день отдыха...всё просто! и не нужно никакую мистику искать!
Автор: Анатом
7 листопада 2010 13:26
На наше "Динамо" готується черговий наїзд. І знову клуб підставить другу щоку?
ПОСТАНОВА № 34 засідання Дирекції ПЛ 5 листопада 2010 р. ПОРЯДОК ДЕННИЙ I. Про визначення дати проведення та питань порядку денного чергових Загальних зборів Учасників ОПФКУ «Прем’єр-ліга»...
Автор: Анатом
19 жовтня 2010 15:13
Бубнов розказує про договірняки
... в тім числі з-за участі "Динамо": "– Известно, что в советском первенстве тоже проводились матчи с заранее фиксированным результатом. Вам приходилось участвовать в подобных шоу? – Вообще-то подобные веяния с Украины пошли...