Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 181
Перший гол на совісті Сироти. Другий гол знову "привіз" захист. Але цей захист дуже молодий і вперше грає на дорослому рівні.. Бущан.. старався але команду не врятував.. Родрігес ще той "кінь".. Так гра місцями була беззубою, але Динамо видало досить пристойну гру, чомусь мені за неї несоромно.. Сподіваюсь, що в наступному році ці ж хлопці покажуть гру набагато кращу за результатами на табло.
Показати
оба гола на Забарном
передивись повтори обох голів.. і ти зрозумієш чого я сказав про досвід
Показати
iceman, Передивись, Бущан після 7-1 багато досвіду набрався, знову відбиває перед собою.
у нас проблема атаки втому, що під час атаки ніхто не грає на штангах (добивання, рикошети і т.п.)
Показати
Так тут должна аналитическая группа работать, наигрывать комбинации, расстановка, кто куда бежит и что делает. Кто у нас аналитик? Смоловой?
клас приходить з досвідом та важкою працею.. тому зараз це дійсно непогано
Показати
iceman, Ця пісня про досвід уже не актуальна., змініть пластинку.
заміна Сидорчука ще зрозуміла.. але Шепелєв.. (
Показати
Готуємось до Зорі.
Буковина, захист метеликів ловив...
Показати
iceman, та не тільки на захист він злиться
Суповой набор, не факт что Каравай бы играл лучше...
Показати
iceman, ну с Испанией то играл, и неплозо играл, и с португалами тоже.
fcdk, согласен, такой у нас уровень спорт. журналистов, выдающих себя экспертами в проплаченных статьях от букмекерских контор..
Показати
iceman, та чого.. Є різні експерти у нас, одні вірять в Динамо, інші ні. Кожен має свою точку зору. Це ми з вами вболівальники Динамо завжди віримо у краще і більші оптимісти як будь-хто.
Ну чим цей Деревило підкупає тренерів?!
Показати
iceman, думаю на данный момент отсутствием альтернативы
Дуелунд може замінити Шапаренко без проблем.. Я так розумію що він ще до кінця не відновився після ковіду.. тому ми його поки не бачимо на полі..
Показати
iceman, Дуеленд скоріше може замінити Бую, але він на чистих мячах грає, тому і не виходить навіть в таких матчах. Шапаренко вміє боротися і відбирати мяч, якщо не лінується. А Шепелєв...
І це ми без нападника граємо. Дуже поталанить якщо візьмемо чемпіонство.
не может ибов отборе нулевый, а Коля над этим комппонентом очеень сильно поработал и прибавил, сразу вступает вотбор, часто настигает сопернков, приятно посомтреть... поначалу казался медленным, когда только прешел, а сечас легкость и уверенность появилась, смотрю и радуюсь, что пареень доавил и значительно, вечно травмированный датчанин увы не конкурнет уже, при том что лег должен быть на голову сильнее чтоб играть, а он в лучшем случае не уступает тем кто играет сейчас, логично греет банку....
Автор: iceman
31 січня 2012 17:05
Чудо-Портал или грабли разные, а лица всё теже...
 Доброе время суток всем! Увидев новый "Портал" не смог удержать свой грустный порыв высказаться.. Игорь Суркис как всегда меня поразил. Столько слов позитивных мы услышали в предверии презентации нового "Портала", что невольно начал верить что люди всё таки могут менятся в лучшую сторону....