Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 890
У кращі роки був трохи лінивим, а тепер... Збитий льотчик
Показати
Трохи лінивим?
Балтача,
- смію припустити, що фінансові проблеми полягають у відсутності грошей, принаймні таких, які можуть собі дозволити кроти.
- Колись підписували, хай не мега зірки, але Мбокані та кампанія робили погоду, зараз підписати гравців такого рівня Суркіс не зможе.
- Чемп може й не самий видовищний, проте грати в Динамо чи у кротів - це ЛЧ, а не всі добротні гравці можуть з топ-чемпіонатів в своїх клубах туди попасти.
- Боятись їхатив країну - це теж зрозуміо. Але "правильні гроші" вирушують це питання. До кротів їдуть, а ми в одній країні.
- Скарги?!
- А щодо відвертості... ну не говорять люди так, як Ви пропонуєте. Навіть не завжди вже після того, як змінюють місце роботи. Критики Луческу ж не кажуть: "Та хоч там Луческу ЛЧ виграє і всі зірочки, які можливо, і тоді я буду кртикувати його роботу, бо він мені не подобається як людина"

Показати
Буковина, відсутності? Шура, сколько вам нужно денег для счастья?(с) Мова йде про великих зірок, моє питання - а коли вони були?
Мбокані ніколи не був великою зіркою. Велозу. Ленс.
І це вже не перший меседж від Мірчі подібного типу. Ясніше ясного, що не він не хоче нових якісних гравців, а Суркіс не може. Якщо цього сезону вдасться взяти чемпіонство (на фоні підсилення кротів, яке невдовзі почне працювати), тоді напевне самі запеклі критики Мірчі повинні будуть змінити своє ставлення.
Показати
Буковина, чемпионство проиграно еще на старте ИМСом. Качество игроков на поле - 90% успеха, и только 10% - морально волевые.
Цікаво, що це за такі "антикоподібні" правила? Або взагалі переклади електронний ніхто не читає, або цим займається людина, для якої знання української на рівні володіння камікуро
Шкода
Показати
Буковина, А що таке "проводить розгляд"?
З тієї ж опери.
Буковина, так может и читают, но человек видимо наполняющий сайт на украинском, немного далёк от украинского, скудный словарный запас. Понятно, что здесь машинный перевод, но и вычитка должна быть человеком, который хотя-бы разговаривал с детства на украинском языке. Одних уроков в школе здесь мало.
Не придирайтесь, авось со временем наладиться :))
І де відео переможної серії?
Показати
Буковина, натисніть "Смотреть"
Суповой набор, звідки Вам відомо про відсутність доказів?
Показати
Буковина, бува як є докази то так і пишуть,юристи обвинувачуваной сторони сторони вивчили докази і... а тут - Рікс заперечує всі звинувачення, Вільямс визнав, що використовував расистські висловлювання, але заперечує, що когось бив. мабуть ніхрєна в них нема
dynamic1927, якщо по таких випадках виносити загальну оцінку, то жоден клуб має незадовліьний менджмент. Можна і Бернарда згадати та подібне. Подивіться на інший бік роботи кротів, на гравців, яких продавали за десятки мільйонів в гранди європейські, подивіться на їхню роботу з вболівальниками. Тільки запекла упередженість може завадити бачити реальний стан справ, і вона аж ніяк його не змінить.
Показати
Буковина, Дуглас Коста,а не Дієго Коста.....
Буковина, ключове слово "продаваЛИ". Де ж цей менеджмент, після відходу Луческу? З лохметівськими мільйонами і я зможу по 20 млн. тратити на гравця. Де ж продажі по 20-40 млн???
Влад, ти лише перейшов в новий клуб, покажи хоч щось варте уваги. Як воно вболівальникам Спирт чути про твої мрії?
Показати
Сампи
Pruzhyna, що за другий тайм скажете?
Показати
Буковина, это ж совсем другое дело!во втором все проще: Шапаренко—Буяльский—Сидорчук своё дело знают. Сегодня Забарный выглядел неуверенно( может, после болезни), с Тымчиком был бы полный аут. Боль проигрывает в отборах, под прессингом очень плохо .как по мне, на сегодняшний день, самая сыгранная пара ЦЗ — Сирота—Забарный. Ванат не впечатлил, сезон в «Черноморце» ничего не прибавил. И даже Караваев слева выглядел ( как это не смешно звучит) поинтереснее Дубинчака ( опять же , игрок после травмы)Проблемная позиция ЛЗ. Витиньо прибавляет от игры к игре, что не может не радовать.Витя— красавец( и в нападении и в защите) Ещё куча игр, посмотрим на комбинации деда
Біда навіть не в його обмеженості, а в тому, що він же не може зрозуміти її.
Показати
Буковина, хіба воно одне таке тупе?А піськограй?
No results found.