Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 889
Наші просили про пернесення?
Показати
Буковина, Бля.ь во всем мире играют по 2 игры в недели, а кротовня всю жизнь просит о переносах. Вот нахрена? Чтобы что? Влетит Реалу и так и так все равно
Коментарі по темі:
Вибачте за відвертість, але мені здається, що Динамо зараз в ж....і, і презентація Динамво в Тік Ток як великий успіх та прогрес, йце лише один її закавулок.
Звісно, можна кидати каміння, мов "справжні вболівальники підтримують команду завжди". Але справжні вболівальники і називають речі своїми іменами. Так прикро як зараз і такого розчарування не було навіть в період тунів.
Показати
Буковина, дійсно, боляче. Надіюсь і вірю, що все найгірше вже позаду!
Це просто слова. Одна з характерних рис Луческу - в подібних моментах відвертає увагу від команди, і раніше подібне було ще в Шахті. Нікуди він не піде. І це добре
Показати
Буковина, це не добре,це страшне.
Це називають грати на чистих м"ячах? Майже всі голи із зони штрафного майданчика. Грає обома ногами і головою теж вміє, техніка удару хороша. Чи дадуть так грати у нас?
Показати
Буковина, Чимось він схожий на Бензему))))
no_name, якби ми були б, як Бенфіка, тоді можна було б думати про таке. Суть слів Франкова в тому, що у нас мало шансів прорти орлів, і якщо ми їх пройдемо, це буде диво. Саме в цьому контексті ідеюя з пам"ятником слід розглядати.
Показати
Буковина, а суть моїх слів, що він гівно повне, і нехай йде за руським кораблем.
Та ще й франкова з собою бере, совка довбаного
Santos, заборонять комусь з верхівки США в"їзд до Росії наприклад, заморозять рахунки в якомусь росвяткабанку, це не жарти Вам )))
Показати
Буковина, мабуть і до росії вїзд не заборонять. Просто якась пельменна тошнилівка напише на дверях що Байдену вхід заборонено )))
А забивати буде Супряга ) "Запам"ятайте мої слова" (с)
Показати
Буковина, твої слова да богу…..
Це просто капець! Як таке можна говорити? Оосбисто проти Кравця нічого не маю, але гравець, ефективність якого на своїй позиції вкрай низька, як може бути основним? Це у нас стиль такий - не забивати і не вгравати? Вибачте, але це повний капець.
Показати
Буковина, Найсмішніше, те що, якщо порівнювати нашого основного Беседіна та Кравця в матчах за Динамо Київ, то Кравець не на багато, но є кращим за Беседіна.
Артем Кравець 142 матча 43 голи 14 пасів - голи за 1 матч= 0,3028%, паси за 1 матч=0,098%, г+п за 1 матч=0,40%.
Артем Беседін 123 матча 35 голи 12 пасів - голи за 1 матч= 0,2845%, паси за 1 матч=0,097%, г+п за 1 матч=0,38%.

Та і в збірній України в Кравця краща статистика 23 матча 8 голів, чим в Беседіна 19 матчів 2 голи, але в Беседіна є ще час її покращити йому всього 25 років.
Bydylayj, прочитав і подумав: а при чому зараз до цього випадку Коломойсбкий, Ахметов, Порошенко? Ось чому Ви про них згадали? Вонеи якось причетні до даного конкретного випадку? Чи це просто таке психологічний хід, щоб виправдати свою політичну позицію?
Показати
Буковина, так це ж класична ситуація, у всьому винні АЛІГАРХІ аюо сусід, а те, що самі обирали хер пойми кого на виборах, то таке... треба у самого себе зпочатку запитать.... такі наші люди, і нічого з цим не поробиш, щоб не було корупції, але вдруг чого щоб кум міг порішать :)
У кращі роки був трохи лінивим, а тепер... Збитий льотчик
Показати
Трохи лінивим?
No results found.