Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 889
Балтача, в чому я погоджусь з Вами абсолютно, то це в думці про вибірковість. З усіх вад критики зазнає лише одне явище, а на інші не звертається уваги і вони сприймаються як належне, як даність. На мою думку одностатеві стосунки не гірші за п’янство, корупцію, подружню невірність, брехню і т.д.
Але наявність одних вад не є виправданням для інших. Якщо подивитись на це, як на принцип, то напевне з цим погодяться всі.

Розбіжності виникають в площині застосування цього принципу на практиці. В нашій темі ключове питання – одностатеві сексуальні стосунки, це вада, чи ні? Місце цьому явищу в категорії «добро» чи «зло»? І в процесі пошуку відповіді виникає інше запитання: що є критеріями визначення добра і зла, нормальності і ненормальності? Alex,спирається на «традиційні цінності». На що спираєтесь Ви? Ваша особиста думка? Тоді чому вона має переважати мою або думку Alexа? Якщо щось інше, то що саме?

До речі, Ви запитуєте про цінності «якого народу» говорить Alex. Ви можете назвати приклади народів, де одностатеві сексуальні стосунки є такою цінністю?
Показати
Буковина, вибачте, але тут декілька питань насправді. Перше, ємоції Хльобаса після кіно. Яким би воно не було. Хай подобається чи ні. То його право, то його особиста думка, але хіба наявність одностатевих відношень проблема кіно? Заборонена тема? Кіно, яке повинно підіймати питання та є відображенням думок суспільства! Кожна лента має свої обмеження, застереження, в неї має бути прокатне свідоцтво, де є вказівка на обмеження. Це ж не мультфільм. Ти або доросла людина, або ні. Є кіно про насильство, є комедії. Це було кіно для дітей?
Друге, а хто каже про вади? Пропаганда - це одне, хіба там вона є? Мене що, особисто, не сподобалось, я таких поцілунків бачив ще коли був маленьким, та шо змінилось? "Шок, гомосятіна, убєріте дєтєй"... Це для чого? Хіба це не пропаганда поганого відношення до деяких людей? Бєсєдін той тремтить, щоб не цілувались на вулиці, бо так воздушно-крапельним шляхом передається гомосятіна...
Трете, місце цьому явищу де? В цьому світі не можна усе поділити на добро чи зло. Люди різні. Хтось темношкірий - це добро? Хтось ні. Хтось має одностатеві відносини. Їх не так багато! Може відсотків пять-сім. Але вони є. Нікого не лупить, не гвалтує. Шось робить, працює. Це зло? Хтось полюбляє жінок. Без згоди. Це добро? В моєму розумінні, зло - це насильство.
Вчетверте, я спираюсь на звичайний гуманізм. Хоч ізмів багато, але до чого моє спирання, мене цікавлять заклики до "традиційності", тому що в них чутно гуркіт кайданів та заборон, та трохи є запаху багаття, на якому когось вчили "цінностям". Спочатку, "традиції" ховати одностатевих, щоб не чутно про них було, потім заборони абортів (сама винна), потім хусточки на голову, потім спідниці до долу, та заборонити штани. Потім традиції так хреститись. Потім так молитись. Де межа?
До чого приклади народів, скажіть? Якщо кожен (!) народ має в своїй історії приклади всіх відношень. Розумієте? В традиції кожного народу є полігамні, моногамні шлюби, одностатеві відношення. Тільки наш не дуже багато має історичних свідоцтв дохристиянської доби, але, наприклад, у греков було. Християнство зробило ці відношення гріхом, але християни що відповили? "Не согрешишь, не покаешься"... Але шлюбом це не мало бути, бо шлюб був фіксацією прав, власності та іншим. В "традиції" шлюб не про кохання, почуття, а про форму збереження майна. В одностатевих не було дітей, тому вони й не мали бути. Відношення були, шлюбу не було. Але є ми вже в іншому світі живимо!
Santos, чесно, я дивуюсь в таких випадках, коли написане так не розуміють, що аж вносять туди те, чого там і близько немає.

1. "Якщо таке було" не означає "таке було".
2. Якщо таке було - не обов"язково це расизм.
3. Якщо таке було - просто вибачитись, так само, як буває, коли згаряча на полі один одного називає "козел" чи щось подібне. Чи раз таке було, що потім потисли руки один одному і питання вичерпане?
4. "Але в такому випадку все, що треба, просто перепросити." В такому випадку - якщо таке було.

За "низький поклон" дякую, але не варто (розумію сарказм)
А Ви, до речі, чомусь так і не відповіли, чи можете 100% запречити ймовірність, що Микола сказав те, про що каже Ранжел. Думаю, знаю чому )
Показати
А казачок то засланный,не так ли,"товарищ" Буковина,и вдобавок ко всему ещё и является философом-самоучкой)).Это ж надо так хотеть нагадить Николаю и Динамо Киев,чтоб даже удариться в недофилософию)).
До речі, й мови навіть не було, про те, що доказів шукати не треба. Звідки Ви взяли такий висновок, загадка.
Показати
Буковина, "Але в такому випадку все, що треба, просто перепросити." Низкий поклон Вам за то, что не призываете Колю расстрелять на основании существующей "вероятности"!
А Ви можете заперечити таку ймовірність?
dynamic1927, я написав "якщо таке було"
Показати
Буковина, "Але в такому випадку все, що треба, просто перепросити. Думаю, кожен футбюоліст зрозуміє ситуацію, і проблема буде вичерпана."
"Чи вірите, що справді був расизм з боку Шапаренка?"
Було чи ні, це одне. Ймовірність існує. Останнім часом Микола не так, щоб дуже вдає а-ля Гармаш, але досить явно виказує невдоволення, а в цьому матчі він, які і багато інших наших, був заведений. Видно, як вдає, ніби кидає в гравця м"ячем.
Навіть якщо таке було, то це не означає, що людина расист, згарячу можна все що завгодно сказати. Як на мене, інші слова типу "козел", "підар" і т.д. нічим не кращі. Але в такому випадку все, що треба, просто перепросити. Думаю, кожен футбюоліст зрозуміє ситуацію, і проблема буде вичерпана.
Показати
Буковина, перепросити за що? За те чого не було?
"Було чи ні, це одне. Ймовірність існує."
==========================================
Всё, занавес! Тушите свет! Не нужно искать никаких доказательств, ведь "Ймовірність існує".
Буковина, прсто не едь инеиграй здесь, если тыне готов сылшатьвсвой адрес такое, играй среди людей сосвоим цветом кожи - и будет тебе счастье
"Бажаю всім позитивного результату тесту" - звучить двозначно ))
Показати
Буковина, дибил?
Oskar, редактувати теж
Показати
Буковина, ну да это тоже..редактировать исправлять написаное
какой смысл ему врать? кроме того видно, что наши завелись, Коля мячом замахивался, Витя толкался с тем же Лукасом. Такое чувство, что скоре да, чем нет.
А что касается "порочит честь и достоинство ... и болельщиков Динамо", то неужели Вы забыли историю с совами?
Показати
Буковина, а те що гравці шахтаря ведуть себе зневажливо і образливо майже в кожній грі по відношенні до суперника, означає, що їх треба дискваліфіковувати після кожного туру?
zozulyapashka, звернули увагу на слово "єслі"?
Показати
Буковина,а ви звернули увагу на три слова:"прокомментировал расистский скандал"?Десь було якесь підтвердження,внесене в протокол,окрім воні,спричиненої,відомо ким і для чого,шляхом розкиданням "пахнючої речовини" на вентилятор?
До речі, й мови навіть не було, про те, що доказів шукати не треба. Звідки Ви взяли такий висновок, загадка.
Показати
Буковина, "Але в такому випадку все, що треба, просто перепросити." Низкий поклон Вам за то, что не призываете Колю расстрелять на основании существующей "вероятности"!
No results found.