Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 178
Вадім в мене Тут проблема на мітилась 2+2 не паше, може веб-трансляцію ОрганізуєШ)))... Ну це тіпа тепа для наступного блогу)))... Вибач, якщо не скромно, нагЛец Я (КІТ, що поробиш)!!!
Показати
Если у тебя "бабок" много - всё организую!)))
нІ не тре, МОЯ Твоя ПОНємать))) А тобі все зрозуміло, а то в нас тут, як Кажуть люди страний Говор)))!!!
Показати
;))
Завідую бо в ВАС хоч якийсь футбол Є!!! В Тернополі лише дворовий залишився і обласний і то, це той самий дворовий, але паЦани тверезі стараються грати, а потім квасят, а не навпаки))))... Нива Т - це шось типу Чорного Квадрату Малевіча, ніфіга не понятно, тільки все дуже печально!!!! Правда ДК зараз переживає не кращі роки і це теж всі зрозуміло... Вадім можна запитання: Як ти ставишся до ІМС і ЮПС!? Я вважаю, що ІМС не може бути призидентом ДК! Дуже сентиментальний Він, а тут потрібний муЖиГ!!! p.s. + Поставив за ножки)))!!!
Показати
)) Я понял ещё из твоего предыдущего поста, что ты мне "+" поставил ТОЛЬКО из-за ножек)) "Як ти ставишся до ІМС і ЮПС!?" Та сугубо отрицательно(( ЗЫ Надеюсь, что на украинский переводить не надо?
Остання фота зачоТ))) Саме завдяки їй твій Червоний Носяра попав зразу на головну))))))!!! А як шо чесно ЗавідуЮ я ВАМ!!!
Показати
))) Та, шо там завидовать?(( ;)
Коментарі по темі:
Шеву з поля, нехай за мололдіжку з Мілевським бігають...
Показати
Nazik - отлично.И я об этом думал.
Жодна з запропонованих рубрик не зацікавила мене, не люблю я писати оглядів чемпів. Правда сама ідея про веб-журнал сподобалась, я б зрадістю писав для журналу, правда не можу оприділитись з напрямком, бо люблю писати про те що мене хвилює і цікавить)... а це іноли діаметрально протилежні речі)... P.S. Я пишу лише на українській, це проблема чи ні!?
Показати
Нет Назар, проблемы в этом нет! яКинь свое мыло и тогда поговорим или можеш отписаться на мое [email protected]. Отпишись, о чем ты хотел бы писать, только более конкретно, может у тебя будет своя рубрика , что на подобе "Рубрика о проблемах насущныэ которая бы"
SET, а ти все не заспокоїшся!? Ну перестань, ааа!!! То Кардозо ти купив для нас, то ти Мілю знаєш. Заспокойся хватить нам інсайдерів, так вже забагато. Тільки народ баламутете. Тут і діти є, а вони Вам вірять! P.S. Міля це ти!?
Показати
Нет, я не Миля.... Просто Миля не поедет в Турцию... Его интересуют чемпионаты на подобии Испании.... Так что он не будет менять ДК, где ему платят много, на "ФЕНЕРБАХЧЕ".
ВіАн дякую за роботу, як завжди цікаво і актуально. Заставляє народ ворушитись, є дискусія і сайт оживає. Про трансфери я нічого нового і одіозного не скажу, повністю згідний з тобою. Вірю ЮПСу і його трансферам.
Показати
Спасибо!
Тошно стає всім і не тільки в Києві, мені в Тернополі теж боляче це чути! Але на привеликий жаль МЕТРА немає. Звичайно був би він ми зараз по іншому говорили б. Життя жорстока штука і маємо те що маємо. Визнавати чи не визнавати це річ кожно, але очевидного нам не змінити. Потрібно не уникати правди, а робити висновки і прагнути до кращого, бо переконуючи себе, що все гаразд ми точно через пару років за 3-4 місце боротись будем. Тут головне усвідомлювати чому ти з ДК!? Для мене Динамо Київ це все і в Україні, і в Світі. Навіть коли воно б з Барсою грало я б не втрачав віри. Хоть теж все очевидно.
Показати
Я уже писал в свое время, что я родился и вырос в Киеве, что рядом со мной в доме жил сам Мэтр, что я рос рядоышком сэтими люьдми, что с самых младенческих лет ходил на Республиканский стадион. Что в 5 лет я попал на стадио Динамо, куда меня водили в бассейн. И там как раз была тренеровка у первой команды и я сыграл в стеночку с Демьяненко, Чановым, Заваровым... для 5 летнего ребенка - память на всю жизнь. Как они меня тогда восприняли, как отнеслись к ребенку тепло и душевно. Потом я зашел в святая святых, в автобус. С раннего детства Динамо в моем сердце! Поэтому я всегда буду с командой душой и сердцем. Всегда буду переживать где бы и как бы моя команда не играла. Другого детства и другой команды в сердце у меня уже быть не может!
ВіАн сенкю за роботу! Ох, чекаю не дочекаюсь і звичайно вірю по при все погане, але вірю!!!
Показати
Взаимно, спасибки!
Автор: Nazik
7 березня 2012 21:41
Прев'ю до 22 туру УПЛ
                                       Великий футбол повернувся до Нас. Звичайно, ми як завжди надіялись і чекали більшого, а отримали, те що завжди...
Автор: Nazik
28 лютого 2012 18:30
Прев'ю до 21 туру УПЛ
                                  Цього тижня ми радісно зустрінемо перший день весни, а вже на вихідних до Нас повертається гра мільйонів...
Автор: Nazik
9 січня 2012 22:40
Перевірка для наших
Христос Народився! Поволі Україна - ненька відходить від свят, від Нового року. Люди повертаються на робочі місця, де продовжують святкувати. Новий рік попереду, знову будуємо плани, або надіємось на краще...
Автор: Nazik
10 грудня 2011 19:16
Все в тумані...
Просто фантастика! Звичайно це не про гру ДК. Її знову не було, та мабуть, київський уболівальник вже помаленьку починає забувати про неї. Я про стадіон і про шалену підтримку. Звичайно до фанатів претензії є, їхнє піротехнічне шоу, ледь не зірвало гру, але в загальному підтримка була шалена...
Автор: Nazik
4 червня 2011 13:32
З Динамо в Серці!
             Все, канікули. Збірники хочуть по скоріше відіграти власні матчі і на відпочинок. На моря та океани. Починається гаряча пора, в прямому і в переносному розумінні цього слова...
Автор: Nazik
29 травня 2011 08:29
БОЖЕСТВЕННА КОМЕДІЯ
                    Пролунав фінальний свисток. Хтось радів, а хтось плакав! Я просто мовчки заздрив і насолоджувався цим спектаклем, який подарували нам ці дві команди...
Автор: Nazik
17 лютого 2011 08:23
Рахуємо години!
                                        Прокинувшись рано, дуже рано я усвідомив, що цей день настав...
Автор: Nazik
14 лютого 2011 20:20
Дякую за все! Ти кумир мільонів!+відео)
Він не міг стримувати емоції, сльози самі наповнювали очі. Йому лише 34, але він мусить йти. Травми! Жага до гри мільйонів пропала і організм вже не витримує тих нагрузок, він мусить йти...
Теги: #Роналдо
Автор: Nazik
13 січня 2011 07:46
The Special One!!!
                 Пролунав фінальний свисток. Кам Ноу мовчав, лише найвідданіші фани Інтера кричали від несамовитої радості. Фінал на який вони чекали 38 років...
Теги: #The Special One
Автор: Nazik
11 січня 2011 16:43
Браво Гер Блатер!!!
Вчора перед сном я згадав, що сьогодні оголосять власника Золотого М’яча 2010р. Тому швидко ввімкнув своє чудо прогресу і впав в ступор. Шок! Чорним по білому читаю «Ліонель Мессі став володарем Золотого М’яча 2010р»...