Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 236
"Сёмин придумает"???? - ну ти і оптиміст(((
Показати
он хотел сказать, "Сообразит" на троих ))))
Остап,для того щоб шось вигадувавти потрібні ти ким можна вигадувати.Казав тоді і скажу зараз,ДК не вміє грати першим номером проти команди яка виїдає простір на полі.І це не зовсім до тренера.Потрібні трохи інші гравці.
"Забили два гола после хороших комбинаций" - ха-ха, особливо хороша та явно награною на тренуваннях була друга комбінація - гол Гусева ... а я думаю що вони весь зимовий збір тренерували, ну тепер ясно ((((((((((
Показати
Гучев всю зиму наигрывал удар с рикошетом от двух "тыкв")))
гри НЕМАЄ, повністю підтримую Володимира, сьома і мисля якісь вороги напевно ))))
Показати
Вельми дякую,друже-однодумець :)
тата +1000 про 20 років пахотні - це всім шевоненависникам роздрукувати і повісити перед компом))))
Показати
respect
VOT ZA CHTO SURKIS PLATIT SHEVE!!!!!!!! ZA TO CHTO VI VSE TUT SIDELI I OBSUJDALI EGO!!!! SHEVA VSEGDA V TOP NOVOSTAH!!!!!!!!! ETO FAKT!!!!! SHEVE - RESPECT za samootdachu!!!!!!!!!!!!!!!
тобто три Кравця? ))))
Показати
:)
andrey з тебе пузир Ромі, дивись не зажми ))))))))))
Показати
видимо пошёл за ним, если не отвечает! :-)
жодного кротоподібного в складі, оце донбаське підсилення збірній ))))))
Показати
"жодного кротоподібного в складі" – Браво!!! =)))
ну так і ваша історі про перебор вами фірмового спиртового напою і пастуха в футболці Динамо також гідна блогу на динамоманії ))))))))))))))))))))
Показати
+ )))) хочу историю про напинки, пастухов и Динамо )))
а навіщо читати Рома, легше просто написати - "бред" і - всі дураки, а я написав щось тіпа розумне ))))))
Показати
Читав і що ? Таку ж історію можна написати про скажімо село Яблуневе в Херсонській області, значно ближче до Динамо Київ, і більше того ці хлопці з Яблуневого теоритично мають в десятки разів більше шансів заграти в Україні а ніж Динамо Юнайтед з Філадельфії ... От ви і скажіть щось розумне, та знайдіть зв'язок між Динамо К. та Динамо Юнайтед ? І не пишіть про початок історії, де все почалось з футболки :) Наприклад: Все почалось з того як одного разу відвідуючи родичів в селі Яблуневе я перебрав фірмового спиртового напою, та очманів - прокинувшись я опинився на полі, поміж худоби яка мирно паслась, стояв пастух він був одягнений в футболку Динамо К. і ну далі по тексту - поставили на полі ворота та хлопі почали грати в футбол :)
"У Алиева «свежая» травма, микроповреждение икроножной мышцы. ЭТО ОЧЕНЬ ТОНКИЙ МОМЕНТ , сложно сказать, когда он будет в полной боевой готовности." - ну дуже, дуже тонкий момент )))))) вот і до ...гралася Аля ))))
Показати
))))Момент тончайший.Можно сказать даже не микро-, а нанотравма.И лечится только на генетическом уровне, или клизмой... Ну ничего, есть и положительные моменты - можно будет увидеть, чего стоит Дуду. Вот об одном жалею, почему Нинкович такой молчаливый??
No results found.