Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 22
які )))? Шара, ось які ! Прівєт тому хто працює з воротником дубля в Полтаві.
Показати
ну с таким успехом все голы, забитые после дальних ударов, можно списать на шару и передавать приветы тренерам воротников. Почему в первой команде никто так пробить не может?
Почему привет? да просто всё: все сборы отмечать, что молодежь хороша, а потом привет дублю((. Не знаю, может под конец чемпа начнет выпускать пацанят, но как по мне, лучше давать им играть сейчас с прицелом на осень.
Коментарі по темі:
"СВОЙ ЛАЦИО" ??? Цікавий хід думок ,,,,,,,, чи їх відсутність )) ?? І до чого тут взагалі римляни ? (100% не вилетять))) Так все таки, Ромцю, зізнайся, що ти не зміг дивитись на команду Леонардо і тому палив, як ганьблятся інші мажори в Мадриді. Вгадав ?
Показати
Не вгадав. Хай-тек позволяет смотреть два матча одновременно. Все очень просто.
залиш кілька слів в темі, про знищення нікчемного мілана, було б цікаво ))
Показати
Я залишив целую новость, а ты лучше про свой никчемний Лацио подумай, который может вылететь из Серии А))
хто вилупок, а хто ні має визначатись кожна людина у якої є здоровий глузд, а якщо ти поважаєш всіх кого тобі скажуть, то значить ти бидло, а не людина. З приводу поваги, то її потрібно заслужити, а не просити її, як на футбольному полі так і в житті, це прості речі
Показати
Ланя, Юсуф не заслужив поваги? Каддурі не заслужив? Вуко не заслужив? Деякі наші співвітчизники не заслужили стільки поваги, скільки мають ненависні тобою нехохли... Я поважаю "Д" і номінально кожного новачка поважаю на рівні лідерів команди, навіть з кредитом довіри... То це означає, що я бидло и поважаю того, кого прикажуть? Не сміши.
Всех игроков, выходящих на поле с буквой "Д" на груди, болельщики клуба должны любить одинаково - ?????????????????? Що значеть ПОВИНІ ???????? Ігорьок в останній час наче був меньш більш адекватним, а тут єресь якась ((( Якщо по якимсь мутнорилим причинам в команді з'являются якісь вилупки, це не значеть, що їх хтось буде шанувати
Показати
кто "Вилупок", а кто нет решать тренеру,а игроков своей команды(если ты действительно болеешь за нее) нужно,если не любить, то по крайней мере уважать и не отдавать кому-либо предпочтения...
to LANE а как можно нормально играть,если еще до твоей игры за клуб тебя называют "вилупком"??? Посмотрел бы я на тебя...Пусть игроки сначала покажут себя,а потом будем делать выводы.
to LANE а как можно нормально играть,если еще до твоей игры за клуб тебя называют "вилупком"??? Посмотрел бы я на тебя...Пусть игроки сначала покажут себя,а потом будем делать выводы.
Не участь арендованих гравців - це якесь тупориле боягузтство (((
Показати
та да, я тоже этого не понимаю
Пятов не є ні хорошим воротарем, ні геть поганим, він абсолютно середній кіпер для середньої команди, який інколи виручає, інколи лажає, нічого надзвичайного від нього чекати не доводится ,,, Виходячи з цього його місце в кротячій рамці закономірне, а от якого лішого він в збірній робив (так саме РОБИВ, Мирон Богданович його копне під сраку із збірної) це дійсно питання ,,,
Показати
LANE, мое имхо Пятов - лучший кипер Украины, уступающий пожалуй только СаШо за счет опыта последнего, но гораздо его моложе т.е. перспективнее. А лажают все, я не помню чтоб Пятов лажал так много как СаШо после конфуза со Словенией или Богуш этой осенью. Бойко? Так мы его по-настоящему в деле и не видели, может следующей осенью оценим, надеюсь он будет не хуже СаШо в этом сезоне. Поэтому в рамке сборной Пятов останется по праву, если у Михи он был основным, то у Мирона и подавно будет. Кстати, а ты бы кого в рамку сборной поставил (а значит кто лучший в стране)?
Ні, не здаєтся і побільше поваги хлопчику
Показати
Ну ну так говорить про человека который столько сделал для Динамо и просто всегда хотел играть в футболке с буквой Д в отличии от некоторых которые приехали только за деньгами, это просто некрасиво.
На Макса можна розраховувати як на 75 кг дерева (чи яка там в нього вага??) на випадок, якщо опалення вимкнуть і потрібно буде чимось розтопити топку
Показати
Тебе не кажется что ты щас ляпнул не подумав?
Є інфа на якій позиції в контрольних матчах діє Петров, з якого це переляку йому дали восьмий номер і перекваліфікували в захисники? Правий оборонець заномерований під бомбардира вже є впринцемі, система??
Показати
... в цьому винен жереб ...
No results found.