Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 24
Є варіанти цікавіші: Урош Джюрджевіч з Хіхона і Якумакіс з Весело, їм стільки ж років приблизно, але статка дещо краща, плюс ціна десь така ж.
Показати
З Венло
AndreyD, у обоих абсолютно аномальные скачки результативности в слабых клубах на фоне их возможностей по карьере. Плюс уже не детский возраст. ИМХО с вероятностью процентов в 90 они не потянут наш уровень.
Та блін, прийде літо і продайте його нарешті, не мучте пацана. Він скоро себе футболістом перестане вважати... Тим більше, Булеца вернеться. Сергій не гірше вміє сидіти на лаві, ніж Міккел)) А якщо серйозно, то Луческу таки робить акцент на укр. гравцях. Думаю, для того, щоб потім продавати. Таке Суркісу має підійти. Єдиний негатив всієї катавасії цієї - це те, що за данця заплатили 4 млн. Це біда, коли гравець не грає, а за нього такі гроші відвалили...
Показати
Вот за что у меня голова болит, так это за то, как распределить свою зарплату в 7 кило грн для оплаты квартплаты, на пожрать и на подарки внукам! А как и сколько отваливает Суркис на покупку игроков, мне глубоко фиолетово. Мне важен выхлоп, в виде результата и, впервые за несколько лет, таки наметились какие-то сдвиги.
Ну що, прикольно, Шахту вони приймали на ст."Динамо", зате ДК прийматимуть там, куди ще пертися треба...
Показати
З Тернополя до Києва їхати 5 годин на авто по автобаму, крім того є ааєропорт (1 годину летіти) тай місто у нас красиве. Запрошуємо!
Треба було вчора його аврально віддати в Олімпік, щоб замінити Цимбалюка...
Показати
AndreyD, а это был бы неплохой вариант для всех! И для "Динамо" и для "Олимпика" и для самого Кадири.
Шабанова, Кадірі, Русина, Бєсєдіна відпускати в інші клуби вже негайно і бажано назавжди). Викупити Бескоровайного цього місяця, а Харатіна і Шведа літом. Також літом продати Циганкова, Соля і Супрягу - купити форварда. Белуце - і так кінець оренди. І тоді може буде толк з цієї команди!
Показати
AndreyD, як все пррсто! Афігєть! А Міхалич і не здогадується...
Fanat, на transfermarkt інформація по ньому: підписали 06.10.20 і контракт до 31.12.2022! Якщо це правда і чувака Луческу списав - то це провал...
Показати
AndreyD, не, провал, или даже позор - это подписание тренером крота №2.

Все остальное - это ерунда по сравнению с этим. И то, что мы видим отсеивание классных игроков и ставка на шлак - это следствие.

По-любому, Динамо Киев - уже не та наша команда, это игрушка суркисов. И они играются как хотят. Приглашают тренеров отстойных, прививают не динамовскую игру, отсеивают перспективных, делают ставку на явный шлак...
Я болею сейчас только за отдельных игроков, а за сурко-цыган пусть дауны болеют.
Нафіга було з Клейтоном і Кадірі підписувати довгі контракти? Якщо береш ВА - то підпиши на 1 рік, а далі видно буде... Нє, це ж треба загнати себе і платити пацанам за по 3 роки ніза##й!
Показати
AndreyD, Клейтона до зимы подписали, скорее всего с ним уже все.
Його, Чеберка і Шведа точно б прикупив в ДК.
Показати
AndreyD, і що їх, солити?
Все логічно. Навіщо грати в ковідний футбол на стадіоні на 70 тис, якщо є арена на 17. Навіть Реал з'їхав з Бернабеу. На мою думку НСК для Динамо потрібен лише для єврокубків. Ніж платити великі кошти за оренду НСК, краще вкласти їх в реновацію своєї власності. Матчі УПЛ і кубка логічно грати на ст. Динамо, навіть коли дозволять відвідати їх глядачам, - повний солдаут на Лобановського, краще ніж 30% заповнюваності на НСК.
Показати
AndreyD, может ошибаюсь, но Реал кажись съехал по причине реконструкции стадиона.
Бєсєдін продовжує "боротись") Вся жизнь - борьба!)
Показати
AndreyD, а люди в ней беседины....
No results found.