Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 14
Ще з-за цього коня педального переживати, слава богу, що не побачу його паскудну пику в збірній. На його місці є кому грати.
Показати
Kozak, Ротань?
ZaDynaMMMo, Ти хоч дивився останні матчі Динамо, як той Вербіч грає, як останній лузер, а Миколенко потрібно хоч колись відпочивати, чи ні? Якщо вже легіонери такого класу, як Сідклей і Самбрано Динамо не потрібні, то сюди вже більше жоден латиноамериканець не приїде, це ганьба розкидатися такими легіонерами у такий скрутний час.
Показати
я видел ка играет Сидиклей, когда он играл и ничего невероятного и НА ГОЛОВУ боле сильного не показывал. А то что к нам не поедут каието невнятные латиноамериканцы, меня ни капли не расстраивает, ведь латиноамериканцы давно не законодатели футбольных мировых традиций.
SilvioDante, Любиш серіал клан Сопрано, дай тебе обніму, а по Сідклею все в точку сказано.
Показати
Kozak, люблю не то слово, лучшее что я видел из кинематографа =)
Лєднєв - це мегаталант, на даний момент він грає краще за Циганкова, має гарний пас, дриблінг, потужний удар, чудово виконує штрафні удари, тільки сліпе теля може сумніватися у обдарованості цього хлопця.
Показати
Kozak, таке роки зо 2-3 назад писали про Циганкова, Шапаренко і що маємо?
михайло, Нічого собі надії подає, другий бомбардир чемпіонату.
Показати
Kozak, чемпионату якого?
з ТОП-5?
Чи може з ТОП-25....
Тебе на Динамоманії забанити довічно.
Показати
Kozak, для тебе подобных уже сверху samsam разжевал
samsam, Ще один панікер, жодного виключення з єврокубків апріорі бути не може, максимум штраф і один матч без глядачів.
Показати
Я так понял, что ты решил проверить ?
Kozak, гнать таких болел сраным веником, которые делают хуже команде и портят и так испорченный имидж странны, безмозглое быдло и те кто взрывает дымовые шашки на стадионе. А еще прикрываются благородными целями, в ато пиздячте благородные вы наши
Ширинкович, Не пішов би ти куди подалі, не з'ясувавши, що там було насправді, ти приймаєш сторону провокатора Тайсона і вішаєш якісь денеерівські ярлики на київського вболівальника, видно в тебе мізки на рівні ширінки.
Показати
Kozak, Тоже ухал?)
Kozak, Тоже ухал?)
Kozak, похоже больше на правду, чем кротопровокацию. Тайсон аж нюни распустил. Если провокация, то это шедевр театрального искусства
Звісно ганьба, два 30-річних лобуряки плачуть, як діти в садочку та ще й тикають смердючі жести.
Показати
Kozak, тобто, якщо двоє роблять це, то ганьба, а якщо кілька сотень роблять подібне - це норм, тому що вони фани нашої команди?
Лицемірство.
Kozak, у них в країні культура поведінки інша. Це не робить їх гіршими, за наших ультрас, які показали себе в ролі орангутангів.
А хто йому цю посаду пропонує? УПЛ повинен очолювати професіонал, Сабо, наприклад.)))
Показати
Kozak, Сабо такой же пёс как Леоненко и Денисов. УПЛ должен возглавить кто угодно, только не человек Ахметова.
No results found.