Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 30
SashaDK, мене після реакції на новину про назначення Михайличенка головним тренером забанили, надіюсь що цього разу це не повториться. Хоча якщо назначать когось типу Луческу, Сьоміна, Калітвінцева чи Максимова, велика ймовірність що це повториться.
Показати
CosSsackMamay, это тебя еще по айпи не банили :)
Полиметилметакрилат, які в цьому матчі були суддівські помилки?
Показати
CosSsackMamay, не удаление Чеберко и Абу Ханны. И если Чеберко простить можно было, хотя по совокупности он вторую желтую заслужил (но помниться что с Александрией Романов простил Сироту, ладно), то Абу Ханну по правилам ну не как нельзя было простить, или жк и пенальти или штрафной и кк за фол последней надежды, но ты шо, Зорьке ж еще с Десной играть, низя удОлять.
И сразу из того что я помню это фол игроку Динамо за то, что игрок Зари наступил на мяч и упал, и фол Русину, когда Абу Ханна в подкате выбил мяч на аут.
Еще обращение Михайличенко к 4 судье Абдуле: ты видел?
Абдула: да
Михайличенко: так почему ей не подсказал?
Монзуль, как и в финале с Ворсклой, так не хотела быть обвиненной в предвзятом судействе в сторону Динамо, что стоит игроку Зари упасть, сразу свистит фол, и все спорные ауты/угловые/от ворот отдавала Ворскле/Заре, что Михайличенко не выдерживал и обращался к ней: Катерина...
Так при прямій червоній пропускається наступний календарний матч, ні?
Показати
CosSsackMamay, звичайно! Просто наш корупційний КДК може ще накинути один-два матчі дискваліфікації, от тільки невідомо за що!
vk, Слабкі місця Динамо - це Михайличенко і Євтушенко, а все інше то як кажуть "головне не розмір, а вміння користуватися".
Показати
с этими "тренерами" все стало ясно, после видео с лавки Динамо...
Зараз прийде пан з ніком Барвінок і буде розповідати що після таких складних матчів як Минай і Ковалівка завжди йде спад. І це не через те що тренерський склад - дно, просто так повинно бути.

P.s. MikhaOut
Показати
З ласки пана CosSsackMamay я сам вирішувати, що писати. Я свою точку зору висловив. Якщо Вам є що суті заперечити, будь ласка. Якщо ні, то продовжуйте сперечатися із власною маячнею.
Барвiнок, Важлива гра - це з першоліговою сільською командою?)))
Показати
Важлива гра - це гра у півфіналі. Коли б програли Мінаю, то сказали б, що вийшли не підготовленими і програли першій лізі. Виграли - кажуть, що гра була прохідна, тому треба було грати в пів ноги і поберегти сили. Один хєр усім не догодиш.
CosSsackMamay, важлива гра не одна, не тільки у півфіналі Кубка, але й з головним наразі конкурентом в чемпіонаті. Таке враження, що Ви з собою дискутуєте.
Динамовское Сердце, Зоря з 2014 року на самофінансуванні.
Показати
CosSsackMamay, точно ошибся
Барвiнок, зараз знову про книги Базилевича будете розповідати?))))
Показати
CosSsackMamay, Вам? Боже збав.
Якщо Михайличенку дадуть проводити літні збори, це ще один провалений сезон...
Показати
CosSsackMamay, какие сборы, их скорее всего не будет
Дід Панас, у нас чоловічий футбол особливо нікому не цікавий, для кого і для чого жіночий? Тільки чергова фінансова завтра для клубів, більшість з яких і так ледве дихають.
Показати
Фінансова затрата*
No results found.