Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 16
Який "намек"???? два матчі зіграли і вже чемпіони?? Автор статті -чай потрібно заварювати ,а не курити!! Ще попереду матчів: вагон і тележка!! з шахтой тільки 4 рази зіграти,а ще :Зоря,Десна ,Ворскла .... Стаття-ні про що. Автор-дно!!!
Показати
FaNaTeNkO, цей чемпіонат проходить в два кола і 26 турів, тому з кротами дві гри, а не чотири, як і з усіма іншими.
FaNaTeNkO, цілком вірно. ще дуже зарано натякати. начеб то з шахтою два рази зіграти?!
НЕ уважаємий франков!!! У Бущана перша гра в ЛЧ(як і в більшості гравців) ! І що вони мали в першому ж матчі" винести " Юве без помилок,а??Краще така гра з Юве, чим "мучения" з всякими Луганами/Яблонцями. І взагалі така гра вийшла дякуючи київському ФК "КРОТОНЕ",а точніше його гравцям ,які не приїхали у збірну!!!Де значна частина гравців ДК отримала грандіозний досвід у матчахі з Французами,які добре їх "постірали",Німцями,Іспанцями. Саме під час цих матчів, молоді хлопці ДК зіграли з топ гравцями не на Playstation ,а в рельній грі.А якщо б не було б ігор за збірну,то гра проти Юве була б такої ,як проти Франції відсотків на 90.І получили мінімум 5Шариків! Тому на даний час, команді потрібно просто подякувати за гру,за віддачу. Після Челсі ,ця гра ,як перемога!!!
Показати
Согласился бы, если бы не ШД, которые сейчас в первом тайме без 9ти игроков основы выносят Реал. Юве тоже приехал не в оптимальном составе и надо было брать хоть что-то, хотябы что-то показать
Чому напали на Забарного? Був би Шабанов ,думаєте краще було б? Забарному також потрібне свої "шишки" набити!
Показати
Шабанов на другой позицииFaNaTeNkO,
На его позицию Попова надо ставить
навіщо "бред СВИНОРИЛЬНОГО" взагалі тут публікувати???
Показати
FaNaTeNkO, Брєд свинорилих, треба публікувати і читати, і бажано усім. Адже дуже вже багато у нас (3/4) "акакаяразніци", "дружби", "гражданськоївійни", "єдіногонарота"
Суповой набор, ШлАкБаунНОВ
Показати
FaNaTeNkO, та нафиг надо) лучше Караваев слева, чем Шабанов в центре.
ще б нападника в Колос ,більш-менш нормального, і була б "песня"..
Показати
так вже ж взяли ))))))))))
ZaDynamo, а Гіо в аналогічній ситуації отримав жовту ,хоча там 90% 11-метрів,но ніяк не жовта!!!
Показати
Fanat, Згоден :)
якщо Бойко був в протоколі, то в ДК 4 заміни,а це 3-0
Показати
Fanat, не факт, 4 судья разрешил, значит наверное можно было.
Fanat, если вынужденная замена вратаря, то это вносится в протокол и не считается как замена, только если полевого меняют
От і ще одному чемпіоові світу Ю20 (В.Бондарь) дорога в першу команду закрилася. От і маємо що жоден з наших чемпіонів не має ігрової практики,корми Булеци. А яка команда була?? А в результаті: Тренера звільнили,гравців "зачехлили" от і весь розвиток нашого футболу.
Показати
Fanat, никто никому ничего не закрывает. Пускай играют и доказывают. Не получается в ДК или ШД, пусть идут в клубы попроще, едут в другие страны. У нас куча примеров таких сидельцев в "перспективных" до 25-27. Но при этом есть люди, которым такое не подошло( Зинченко, Яремчук, Малиновский), они поехали добиваться чего-то большего.
Хто заважав ДК його підписати?? Правильно ніхто!!!Він повернувся до України!! КОНО однозначно + для нашого чемпіонату!!!Шахта готується до ЛЧ от і купує якісних гравців!! НАм нажаль до них далеко що в плані менеджменту,що в плані гравців!
Показати
Fanat, ДК заважало його підписати, заробітна плата Коноплянки. В Шахтарі він буде отримувати як мінімум 2млн. євро. ДК не може собі такого дозволити.
No results found.