Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 9
А де Крим ?
Показати
Веталь, ну там как бы не вся карта, а прорывается, сквозь кожу
Нічого не розумію : Буя після Львова в інтерв"ю казав , що "тільки починаю бігати - з"являється біль " летить , Мадяр в бєж пальто - також , а Гії немає . Хтось - щось розуміє ?
Показати
Веталь, ему обещали в Данию съездить. Там куртки зимние очень качественные. А Буя говорил, что ему очень нужно.
Веталь, Цитаішвілі грає за Динамо в ЮЛЧ
Підскажіть цим двум Магатам , що через 3 місяці перерва , щоб в вересні ! штанги тягать . Чи вони готовлять команду на січень - лютий ?
Показати
Веталь, а що робити, коли після літніх зборів їх лиш на 25 хвилин вистачає.
Через те вони й бігали до Суркіса на захист Хацкевича, бо їм було комфортно нічого не робити. Сидорчуки і Буяльські виходили на поле при бульбашу навіть напівсплячими. Тепер слід доказувати своє право.
При цьому я не вірю, що Михайличенку вдасться розбудити цих анабіозників. Думаю що уже в січні буде наступна зміна тренера .
RAV, сліди за піддувайлом своїм гнилим ! Всмислі дід і молодуха ? В нього 3 - тя дружина , з якою він знайомий зі школи . Чи ти про себе ?
Ти в нас з відкіля , чи як у вас кажуть АТКЄЛЬ : данбасятін чи із - за парєбріка ? Почитай Віктора Суворова - може трохи поумнішаєш , хоча навряд .
Показати
Веталь, чуєш ти парєбрік! А якщо по темі? Чи коли немає що сказати, то зразу звідкіля та парєбрік? А може на "воре шапка горит"? На рахунок дружини... по ТВ показували його "однокласницю" з якою він повертався з курорту лижного. Її в Борисполі хотіли заарештувати за шахрайство, так СаШо пістолетом погрожував їм. Це так цивілізовано було...
Тут 2 питання до Реброва :
1. Коли береш гравця - симбіоз Пиріжка з Кротовнею , то ВСІМ зрозуміло , що за бабло продадуть і матір рідну . Сергій цього не знав ?
2. Він що , вихованець Ференца ??? Петряк - легіонер , де більше платять , там і грає . Ще пару років побігає за мадяр , трохи підзаробить , а потім вернеться до Вернидуба - завершати кар"єру .
В чому шок , Сергію ?
Показати
Веталь, Питання ще в тому, наскільки Ребров _насправді_ шокований. Цілком можливо, що він добре розуміє мотиви Петряка (а може й сам би зробив так само на його місці), але оскільки він зараз тренує Ференцварош, то він не може говорити інакше про перехід одного з основних гравців до заклятих суперників.
Веталь, як думаєте, Ребров зустрічався з палкіним щодо Петряка за власним бажання, без згоди клубу та самого Петряка? А потім виявляється, що Петряк вже мав домовленість з переходом в інший клуб.
Коментарі по темі:
Супер футболіст ! По таланту рівень Роналдо і Мессі ! Самий СИЛЬНИЙ 11 номер Динамо за новітню історію !
Стид і позор нинішнього Динамо , коли контракти і Номери дають за пройдешні заслуги Батька !!!
Головне ти , Владік , не парся - ще півтора контракта , а там і бутси на гвіздок .
Показати
Веталь, які бутси на гвіздок? продовження контракту на років 5! і чекати. він же має колись розкритися. йому ж тільки 26. скільки користі приніс. і ще принесе. головне чекати
Щоб багато не писати : SANTOS +++++++++++++++++++++++++++

Геній - тренер вирішив для себе , що він чаклун - ніхто з команди раніше НЕ грав в цій схемі 3-4-3 ( ну хіба Зіна ) , трійка захисту ВПЕРШЕ вийшла в такому складі ( людей дох.... , а Бурда на розрив ) , НІХТО не розуміє ЯК грати і ЩО робити на полі .... Ну і вишенька на торті - чудо в воротах .
P.S.
Єдине , що приходить в голову - ХТОСЬ поставив ВЕЛИКІ гроші в Лондоні чи Дніпрі на розгром : матч нічого не вирішує , а пара - трійка мільйонів лишньою не буде . Скажете , а якже Честь , Гордість , Відповідальність перед народом - та не смішіть , подивіться , хто керує ФФУ , там не тільки матір продадуть ....
Показати
Не знаю , як з другою частиною, але з першою згоден повністю. Збірна - це не клуб, де можна на зборах (є час) награвати різні схеми гри. У нас тільки мовби стало щось схоже на гру в попередніх матчах. Здавалось би награвати і вводити гравців. А Шева за кілька днів все міняє. По цій схемі у нас ніхто в клубах не грає. Гравці просто не розуміють, що робити на полі.
Об"ясніть хто небудь , НАХРЕНА нам нападник , для чого ?????
Для Десни , Львова чи Астани з Яблонцем ??????
На тижні почне працювати Бєс , не випадає , старається , забиває вирішальні м"ячі Русин , Супрязі треба давати ігровий час - для чого брали хлопця ? А грати в футбол він уміє - хто дивився ЧЄ розуміє .
Та сама ситуація і з бразильцями , Бєком і Цитаішвілі , плюс Каліта з Попом . Вони скоро Мороза до інфаркту доведуть - з того требують результат , а цім все похрену - " ми основа" , це його слова після програного матчу .
Отже , команда ВКОМПЛЕКТОВАНА для ЦИХ ЗАДАЧ ( ЛЄ + УПЛ ) , в зимову перерву почистити від тих , хто не може і не хоче ( 2- 3 півзахист + 2 захист ) і , МОЖЛИВО , купити НАПА , якщо ті , що є , не тягнуть .
Тоді є питання до Максима Олександровича , він же Бай , він же Винищувач - чим ти займаєшся в Команді ????? " Я это называю...... " - це все , шо ти можеш навчити молодих пацанів ? Хто дивиться тренування , той зрозуміє . Якось так .
Показати
Веталь, Потому что мы Kарпатам забить не можем уже, вот зачем. И если забиваем, то, как правило, один, "на зубах" и/или после ошибки соперника.
Бєня заскучав на Женевському озері - включає веселуху , а дурна голова - кОМБАТ видно в такому запої , що путає Супрягу з Коно . 15 млн євро....
Щоб коштувати цих грошей, хлопчина повинен з Динамо 2-3 рази вийти з групи ЛЧ і потрапити в збірну .
А кОМБАТ - клоун : що під Іловайськом , що в Раді , що в футболі .
Показати
Веталь, не могу утверждать на все 100%, но мне тоже сказали, что права на Супрягу принадлежат Бенциону Валерьевичу, который ложил на эти дешевые понты Березы с берегов Женевского озера. Тут торг идет - сколько он получит от дальнейшей перепродажи, если мальчик конечно заиграет.
No results found.