Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 4
Аякс забиває хоча один мяч уже 17 матчів підряд, а Динамо у цьому сезоні навіть Фк.Львову і Чорноморцю більше одного мяча не забиває. А тому те що ДК забє 3, скажу чесно, не вірю))) а це тільки додатковий час...
Показати
shevaVital11ik, Чем длиннее любая серия, тем больше вероятность ее прерывания. В длинной цепочке всегда больше шансов найти слабое звено.
Tyrant, 4 матчі 7 ударів 6 голів))) він вніс свою лепту в цю ганьбу, встановивши даний рекорд.
Показати
shevaVital11ik, не зіграв на своєму рівні - да. Але всі його помилки були в групі, де іспанці вийшли з 1 місця, а сам виліт в 1/8 явно не на совісті кіпера. Матч я не бачив, та судячи з огляду Колесника іспанці самі себе нагнули.
Думав один з кращих воротарів світу, а виявилось Дирявка))) кращі з 7 ударів в рамку воріт (у 4-х матчах) 6 голів не пропускають.
В серії пенальті Субашич взяв 3 пенальті, Каспер Шмейхель 1 з гри і 2 в серії, навіть Акінфеєв взяв 2, а це "тело" і у матчі не врятувало,так ще і не спромігся в серії жодного відбити. Ви від цього позору уже не відмиєтесь.
Показати
shevaVital11ik, в цьому провалі і ганебному вильоті воротар - ледь не останній, хто винен.
Я не розумію, чому не призначити Лопетегі гол.тренером Реала після ЧС? Ні однохромосомний мусів поставити інтереси клубу, вище чим ціла країна.
Тепер Реал зненавидять в Іспанії ще більше.
Показати
shevaVital11ik, что-то несмотря на то, что заранее было известно про их уход из сборной в клуб, и Конте с Италией на Евро-2016 отработал хорошо, и ван Гаал с голландцами на ЧМ-2014
просто новоиспеченному президенту испанской федерации моча в голову стукнула, решил показать с ходу, "что у него есть яйца", и сборную подставил, и от Реала бабла за переход теперь не получит, ибо сам тренера уволил
No results found.