Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 5
zidane10, інша справа Каддірі. Той і зі слабкими кмандами не встигає..
Показати
mahno, не кажу,щоб Кадірі замість нього грав,хоча думаю,що він може прибавити,але мені дивно,що його хвалять, пригадайте епізод з контратакою Мальме коли Сидорчук ледве біг,а тепер уявіть,що будемо грати проти сильнішої команди. Згоден, проти слабких команд непогано виглядає,може гру заспокоїти,пас гострий віддати,а от проти сильних він не встигає,до травми встигав,після неї ні. Не потрібно за нього мазу тягнути, потрібно нового опорника
Що це таке було? Сухі факти по сумарній вартості гравців різних команд:
1. Аякс - 227 млн. євро
2. Динамо - 65.5 млн. євро

3. Брага - 67.6 млн. євро
4. Лейпциг - 317.3 млн. євро
5. Зоря - 14.3 млн. євро

Заміни не ті в центр поля? Так інших не має просто, в Зорі. От кого мав випустити Вернидуб можна фамілії назвати?
Показати
А чьи это проблемы, что у Зари нет скамейки и что некого выпускать?! Ну капец причина...
How a bin, А при чому тут російський паспорт? У Хача батько же грек, має повне право отримати грецький паспорт.
Показати
mahno, право имеет, только последовательность не просматривается. Украинский зачем получал ? Хотелось в сборной поиграть ?
mahno, он родился, вырос в Украине, здесь ему дали возможность заниматься футболом, вырастили из него приличного футболиста, оказали честь(да-да, не удивляйся, для многих это честь!) надеть футболку сборной Украины, а оно на "третий день" заявляет: "Хочу греческий паспорт". Да флаг тебе, Женя в руки!
Ваня Иванов, Ну в чисто захисних функціях він вже давно готовий до топ клубів, скількох топ напів він з'їв за свою кар'єру. Але зараз від захисників, що треба вміти починати атаки, тримати м
Показати
mahno, согласен, потому я и говорю, что мог бы играть, если бы работал над собой и развивал бы в себе эти качества.
Хач дуже класно грає персонально. Він в свій час з'їдав і Ібру і інших топ нападників. Але на жаль, в сучасному футболі цз має мати дуже хорший пас, щоб грати в ТОП командах. А от з цим у Хача якра великі проблеми. Були би зараз 90-і чи 00-і може і грав би за топ команду.
Показати
mahno, З одною приміточкою - грав! :( Якщо не передивиться своє ставлення до гри і віддачі на полі, то дуже сумно закінчить свою кар'єру. По Гармашу: якщо відкинути психологічну неврівноваженність, то альтернативи зараз йому немає і про це кажуть багато спеціалістів і підрахунки у таблицях ТТД.
No results found.