Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 13
dynamic1927, просто у Зорі досі використовують російську мову на емблемі
Показати
Serious Sam, чому на це не реагує УАФ і УПЛ? Вони порушують закон України і повинні за це відповідати!
Хоча їм не на часі, бо потрібно поділити гроші за телепул.
Як вболівальник Динамо я категорично не хочу трансляцій на 2+2 із затримкою чи без неї. Дайте Сетанті зробити свою роботу. Компанія зробила хорошу пропозицію УПЛ, погодьтеся вже на неї нарешті.
Показати
Serious Sam, зараз набіжуть совки та адепти Т2 і замінусять) все повинно бути безкоштовно та щоб можна було в любому лісі подивитись.Але головне - безкоштовно!
Цікава спроба відбілити проєкт Арендоморець. Але аргументи слабуваті. Якби Динамо було так важливо зберегти команду Ю-21, то можна було заявити її в першу лігу, як і пропонували в УАФ. Вболівальники Чорноморця не люблять Динамо, й якщо ви почали слідкувати за нашим футболом після 2014-го, то чудово це знаєте, й їхнє роздратування стає зрозумілим. Те, що Динамо "рятує" Чорноморець - почасти правда, але паралелей з Маріуполем майже нереально уникнути. Лишається сподіватися, що ця "співпраця" скоро скінчиться, й кожен клуб піде своїм шляхом. Так, на мою думку, буде найкраще.
Показати
Serious Sam, взагалі то 2014 тут не до чого. Ця фанатська нелюбов історично склалася ще при союзі. Так як фани Чорноморця товаришували з фанами Спартака. Та й гравці з Одеси полюбляли переходити на Росію.
Serious Sam, Мариуполь клуб Ахметки, Черноморец не клуб Суркиса. Существование клуба Мариуполь незаконно, а Динамо и Черноморц действуют в рамках регламента и с обоюдной пользой. Кто этого не понимает тот занимается манипуляциями в пользу ржавых выродков. Болельщикам Динамо главное процветание их клуба, болельщиков Черномореца чтобы их клуб как минимум не прекратил существование, а "фанатов" с обеих сторон интересуют только их эго. Поэтому клубы просто обязаны ложить на этих "фанатов" толстый хрен, так же как они ложили на клубы. Пусть ненавидят друг друга, устраивают побоища, главное чтобы держались подальше от неинтересного их футбола.
То де ж ці команди були зі своїми пропозиціями?))
Показати
Serious Sam, сумму предложенную шахтой никто не смог перебить
Цікаво, а де цей канал можна буде знайти: на кабельному тв, ОТТ-сервісах чи за індивідуальною підпискою в інтернеті?
Показати
Serious Sam, ну обычно, пока в тестовом режиме, то должен быть в открытом доступе, по крайней мере в кабельных сетях.
От і чудово! Тепер кротоканалам можна помахати ручкою)))
Показати
Serious Sam, И заплатить бабло MEGOGO, которая то показывает, то нет. Про Volia я вообще промолчу.
Цікаво, а як Циганкову закривали дорогу в першу команду? Вже з 2016 року (тоді Віті було 18 чи 19) він працював із першою командою, грав на обох флангах, а не тільки зліва, часто заміняв Ярмоленка, якщо потрібна була ротація. Кого-кого, а Циганкова на лавці зайвий раз ніхто не тримав, тут Вацко перебільшує. Єдине, що, мабуть, справді турбувало штаб Реброва, це здоров'я Віті, який ще на юнацькому рівні був схильний до частих травм. Але крім цього Циганкову без сумніву довіряли, можливо, більше, ніж деяким іншим динамівським талантам із академії до нього.
Показати
Serious Sam, не Циганкову закривали дорогу, а Циганков закриває дорогу Цитаішвілі, читайте уважніше!
Цікаво чому за логотипом шотландської ліги на фото футболіст Спортинга. У португальців та у Селтіка схожа форма, але ж це спортивний канал, соромно такі речі плутати.
Показати
Serious Sam, вони будуть "транслировать теннисные турниры, особенно Уимблдон")) "Особенно" будуть чекати кожен рік на Уїмблдон))
Вкажіть джерело, будь ласка.
Показати
Serious Sam, https://sportarena.com/football/upl/yurij-kalitvintsev-odin-iz-pretendentov-na-post/amp/
Не дай бог. Тренер, який вже років п'ятнадцять нічого не досягав з командами будь-якого рівня, тепер хоче використати Динамо. Сподіваюся, що це була тільки спроба "внєдріться", а не щось більш-менш серйозне.
Показати
чтобы чего то показывать нужно тренировать топ команды, любого гвардиолу условного или зилана если поставить тренировать что то на филипинах или в китае то результаты будут аналогичны или даже хуже
No results found.