Коментарі користувача:
Показати коментарі
Всього коментарів 2
Легко і невимушено невідомо хто і нізащо ображаю заслужену людину.Схаменіться, ніхто з критиків не зробив для Динамо стільки,щоб хоч на крихту зрівнятися з Й.Й.Сабо і як гравцем,так і тренером. Нагадаю лише один факт.Останню велику команду В.В.Лобановського зібрав Й.Й.Сабо. Людина досвічена і авторитетна. Особливо хочу нагадати молодим, які не бачили Й.Й.Сабо на полі - такого лідера,такої самовідданої людини саме зараз і не вистачає Динамо. Вік бере своє і активна тренерська робота вже не до снаги Йожефу Йожефовичу, але футбольний розум і вміння аналізувати події футбольного сьогодення нікуди не поділись. Нажаль замість того щоб дослухатись до корисних порад ціла прірва несвідомих невігласів обливає брудом авторитктного фахівця.
Показати
Boris, нет сомнений, что он авторитет.. но годы берут своё, что далеко не всегда приводит к адекватному анализу + обиды на Динамо, видимо имеют место...
Такі заяви знаходяться за межами не тільки правил футболу,здорового глузду а й звичайної порядності,яка є в цивілізованому суспільстві.Також цей висновок є не тільки кричущим доказом подвійних стандартів а й прямим свідоцтвом корупції, яка вкорінилась в ФФУ. Як кажуть лікарі тут ніяка терапія не допоможе,тільки пряме хірургічне втручання, тобто, стосовно цього пана,який добре пригрівся на українських харчах,маршрут один - валіза - вокзал - Італія.Нам своїх пройдисвітів вистачає, навіть, за бажанням, можемо імпортувати.Тільки є великий сумнів - чи найдуться бажаючи.
Не зважаючи на свій поважний вік,я ніяк не можу повірити в те,що такі вчинки ФФУ будуть безкарні, що можна так нахабно,позичівши у Сірка очі, дурити людей. Мабуть я чогось не розумію в цьому житті.
Показати
Boris, хорошо сказано, только не импортировать( уже достаточно наимпортировались), а экспортировать ! )
No results found.